Новосъздаденото кралско семейство

• 57 638
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • Има много детски смях.
Уникална Кейт!!!
Необяснимо за мен самата, колкото повече време минава, толкова повече я харесвам!!!
Страхотна!!! Вкус, стил, излъчване...

# 541
  • София
Umma, съгласна съм!
Не мога да си представя друга на нейното място  Peace

Явно е страшна мода шапките да са килнати на една страна

И на мен не ми харесва роклята на новата булка

# 542
Пак е много хубава Кейт, обаче шапката ѝ ми напомня на един огромен чипс. Blush Pringles Simple Smile))))))

# 543
  • София
съвсем традиционна рокля, но и не съм очаквала нещо кой знае какво. Самата Зара с изявите си е показала, че е по-скоро тип бунтар с/у традициите или нетрадиционалист  Peace
Иначе щастлива булка, усмихната, което се дължи може би на липсата на обществен натиск и напрежение както беше при Уилям и Кейт и при Алберт.

# 544
ето тук http://glo.at.msn.com/issue_07_28_2011.aspx?glodl=style_gallery_ … llery_158694862_2
кликвате на малките снимки в ляво и се отварят албумите на Кейт

# 545
И на мен Кейт все повече ми харесва, само този грим... много е глупав и мисля, че не е дело на стилистите й. Дебела черна линия около очите не носи нищо позитивно... чудя й се защо не смени малко, за разнообразие.

# 546
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не ми харесва облеклото на Кейт на сватбата на Зара. Подобни дрехи носи Камила, за по- възрастни жени е.

# 547
Пак е много хубава Кейт, обаче шапката ѝ ми напомня на един огромен чипс. Blush Pringles Simple Smile))))))

абсолютно!!  hahaha

# 548
....
Иначе на мен ми е интересно къде живеят Уилям и Кейт, в каква къща.Надали щеше да ми е интересно ако не бях прочела някъде, че от Бъкингамския дворец издействали указ(или нещо подобно), който забранява на медиите да публикуват каквато и да е било инаформация-къде живеят, в каква къща, колко стаи ползват, колко е обслужващия им персонал........
За да е толкова важно да не се разгласи си мисля, че живеят в голям разкош и това не би се харесало на британците(защото все пак живеят на гърба на данъкоплатците)

Живеят от скоро в Кенсингтънския дворец, бившата резиденция на Даяна, на метри от Мемориала й. Или поне официално това е домът им, но май още си пребивават в квартирата с Хари по неофициални версии.

Кейт повтаря роклите!  Mr. Green
http://www.ibtimes.com/articles/189820/20110731/kate-middleton-i … -horse-indeed.htm

# 549
  • Има много детски смях.
...само този грим... много е глупав и мисля, че не е дело на стилистите й. Дебела черна линия около очите не носи нищо позитивно... чудя й се защо не смени малко, за разнообразие.

Определено не е дело на стилисти.  Laughing Сама си се гримира, доколкото знам.
Но явно тази чернилка е любима на жените от Мидълтън фемилито- то и Пипа се гримира по същия начин.   Rolling Eyes

# 550
  • На земята, която е всъщност звезда.
Снимки от сватбата, на църквата и гостите, сред които и доста ръгби играчи:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2020540/Zara-Phillips- … es-rugby-ace.html

Отдолу има кратко видео /с целувката/.  Simple Smile

А тук са снимките от следващия ден, когато героите са уморени и потеглят към домовете си:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2020807/Zara-Phillips- … orning-after.html

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 22:50 от вселена

# 551
  • Варна
Не ми харесва облеклото на Кейт на сватбата на Зара. Подобни дрехи носи Камила, за по- възрастни жени е.
Съгласна съм. И с този плътен дълъг ръкав в средата в лятото...  ooooh! Можеше да си позволи нещо по младежко и весело. Особено с нейната слаба фигура.
Булката ми хареса- непринудена, нежна и усмихната.

# 552
  • Има много детски смях.
Единствената "забележка", която имам към Кейт и облеклото й за сватбата в случая е, че не е най- подходящият повод да повтаря тоалети.  Peace Все пак, омъжва се братовчедка на Уилям, знае, че ще е център на вниманието, ще се шуми, обсъжда, коментира, сравнява.
Иначе много ме радва с това, че не облича дреха/ обува обувка само по един път. Евала!

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 15:24 от Umma

# 553
Иначе много ме радва с това, че не облича дреха/ обува обувка само по един път. Евала!
И мен!  Peace

# 554
  • София
 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт