Новосъздаденото кралско семейство

• 57 478
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе/София
На края на мача на Цвети дадоха и кадър с тях.
Не ви ли се струва,че зъбите на У. са доста жълти?На общи снимки с Кейт нейните направо искрят.

# 16
Понеже не се уточнява кое е кралското семейство се надявам тук да видя снимки и то тази сватба - Принц Алабер и Чарлийн Уитсток която е на 01.07 /петък/

# 17
Значи Уилям и Кейт няма да присъстват на сватбата в Монако?
Някъде четох, че на 30 юни(или може би е юли) заминават на официално посещение в Канада и щели да пътуват с граждански полет, а не с кралския самолет.

# 18
  • На земята, която е всъщност звезда.
Понеже не се уточнява кое е кралското семейство се надявам тук да видя снимки и то тази сватба - Принц Алабер и Чарлийн Уитсток която е на 01.07 /петък/

О, да, и тази сватба ще обсъдим подобаващо! Още повече, че там ще има много красиви особи.

# 19
Пресата я хвали за избора на рокля, напомняла екип за тенис.

Да не е вместо запис - на мен пък изобщо не ми харесва роклята й и по-точно не ми харесва долната част на роклята, много бухнала ми идва нещо. Едно време като дете бяха много модерни тези рокли на пластове и до ден днешен колкото и модерни да станат на мен все ми се виждат старомодни.

# 20
Много харесвам Катрин, мисля, че е много стилна. Роклята и вчера на мача беше много добре подбрана както винаги. Никакви забележки не мога да имам- красива, умна, стилна...

# 21
Аз се кефя, че не се подстрига.  Simple Smile На сватбата май се коментираше, че според етикета не можела да носи косата си с такава форма и дължина  Crossing Arms

# 22
Аз се кефя, че не се подстрига.  Simple Smile На сватбата май се коментираше, че според етикета не можела да носи косата си с такава форма и дължина  Crossing Arms
Да, така трябва да е по принцип, но тя за пореден път не се подчинява на 100% на етикета... в което няма лошо според мен Simple Smile

# 23
  • на брега на морето
Девойката ми се струва много зла.

# 24
Защооо? Не мисля!

# 25
# 26
Да, така трябва да е по принцип, но тя за пореден път не се подчинява на 100% на етикета... в което няма лошо според мен Simple Smile

Aй стига бе! И косата ли пречи?
Кейт е с толкова традиционна, нежна и незабелязваща се прическа! Как трябва да бъде - къса ли?  Thinking
Аз с точно такива прически си представям принцесите - дълги и лъскави.
Не ми харесват прически в стил Диана и принцеса Ана.

п.с. И Фърги е с такава прическа.

# 27
Да се запиша, че да не ви изпусна. Flutter

# 28

За жените с тънки устенца е характерно reverance

# 29
На някои снимки Катрин изглежда нещастна или много изморена.
Според мен е и прекалено суха, слаба е твърде - липсва живинка.
Иначе - да, симпатична е.
Сега всички чакат да зачене, а това ще я измори още повече. Хич не я мисля как ще я кара под този постоянен светски натиск.

Общи условия

Активация на акаунт