Новосъздаденото кралско семейство

• 57 415
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
  • Луната ни пази
Да се запиша, че да не ви изпусна. Flutter
Peace И аз така.

# 31
Много ми хареса роклята на Кейт при срещата и с Мишел Обама!
Идният месец съм канена на едно събиране и мисля да си ушия същата.Е,намам нейните форми,но все пак... Laughing
http://www.eva.bg/UserFiles/Image/Moda/novini&trend/kate-mid … -reiss-dress1.jpg

# 32
  • Варна
Все по-слабичка ми се струва - кокалите на ръцете и коленете й на снимките от Уимбълдън направо прозират. Дано са здрави и щастливи с Уилям, не ми се ще да сме свидетели на нови "хранителни" драми.

# 33
  • На земята, която е всъщност звезда.
Всъщност, роклята от Уимбълдън има интересен гръб:

# 34

адски красива рокля!!  Heart Eyes
пък и кейт е изключително стройна и елегантна англичанка.. според мен, тепърва предстои да й се възхищават на острова!
Wink

# 35
Идвам и аз при вас, че е много интересно Flutter

# 36
тез журналисти защо продължават да я наричат Мидълтън newsm78

# 37
Може ли да задам един въпрос?
Ние си имаме принцеса. Защо не надничате под нейните чаршафи, а под тия на британската?

# 38
Ние си имаме принцеса. Защо не надничате под нейните чаршафи, а под тия на британската?
Защото тази ми е по-симпатична. Не ми е самоцел да надничам под нечии чаршафи. Просто точно тази двойка ми е симпатична и любопитна.
Плюс това изборът на рокли на британката е наистина твърде сполучлив! Peace

# 39
До колкото знам ние не сме монархия... и съответно нямаме действащи монарси.  Rolling Eyes

Обикновено се гледа под чаршафите на най-известните на деня, без значение дали са Бранджелиновци, Уиндзорци, Уелсци, НиЛо-та, Златки, Мулатки...

А защо Катрин Уелска, а не Калина Муньоска, ами защото Катрин е силната на деня!  Wink

# 40
Защото тази ми е по-симпатична. Не ми е самоцел да надничам под нечии чаршафи. Просто точно тази двойка ми е симпатична и любопитна.
А ти е по-симпатична и любопитна, защото си чуждопоклоничка.

# 41
  • Русе/София
Вълчо,дай актуално инфо,ако знаеш нещо.

Един кратък откъс от разговор във висшето общество"‎- Не се притеснявай! Ще намериш твоята принцеса! - Притеснявам се, че докато я намеря, тя ще е станала вече кралицата-майка!" Wink

# 42
А ти е по-симпатична и любопитна, защото си чуждопоклоничка.
Хехе! Живеем в глобално село, Вълчо, не се излагай!  Wink  

# 43

Имам чувството ,че каквото и да облече все ще и стои добре Rolling Eyes

# 44
  • Майнатаун
И аз много я харесвам Катрин и също смятам, че каквото и да сложи ще изглежда много добре!А относно нашата принцеса, никога не съм я харесвала, особено след операцията на носа! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт