Новосъздаденото кралско семейство

• 57 498
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Да ви следя.  bouquet
И да чакаме наследник.

# 61
  • Варна
Девойката ми се струва много зла.
И на мен така ми изглежда. Не я харесвам, не знам точно защо. Красива, изискана, усмихната, но има нещо, което ми изглежда фалшиво и ме дразни. Не мога да се отърся от усещането, че всяко нейно действие е преднамерено и позьорско. Не намирам нищо естествено в нея. Разбира се, може и да греша, това са само мои предположения.

# 62
Девойката ми се струва много зла.
И на мен така ми изглежда. Не я харесвам, не знам точно защо. Красива, изискана, усмихната, но има нещо, което ми изглежда фалшиво и ме дразни. Не мога да се отърся от усещането, че всяко нейно действие е преднамерено и позьорско. Не намирам нищо естествено в нея. Разбира се, може и да греша, това са само мои предположения.
Разбира се, че голяма част от действията й са преднамерени и позьорски. Старае се, момичето, да прави и върши всичко според етикета, да не сгафи, да не се изложи. Нищо лошо няма, даже евала за усилията! Получава й се, а сигурно хич не е лесно. Нека остави естественото си поведение за принца и приятелите си.

# 63
Нова звезда на хоризонта на Хари: http://life.dir.bg/news.php?id=8945514&nt=5
За сватбата на 1 юли, дали е вярно това: http://life.dir.bg/news.php?id=8945115&nt=5
Тя много красива, пък той - ужасен! Crossing Arms

# 64
На мен пък Кейт ми допада. Харесва ми това, че има страхотен финес и грация в нея плюс нотка скромност, каквато Даяна имаше. Относно изкуствените заучени маниери и позрьорщина, нали се сещате, че зад нея стои цял екип от хора, които я учат как да стои с изправен гръб, как да се храни, как да се облича, как да се смее, изобщо как да се държи в обществото, какви мероприятия да посещава, изобщо всичко й се диктува от орлицата-кралица майка и нейната свита. Със сигурност освен с камериерки и детегледачка разполага с консултант по протокол и етикет, стилист, гримьор, фриьор, ПР и тем подобни антуражи и слугинажи... Самата Кейт е знаела с какво се сблъсква, едва ли е смятала, че животът й ще е безоблачна приказка. Със сигурност знае, че всяка нейна стъпка се следи под лупа и една нейна стъпка в страни, може да й вгорчи живота... Е мерси за такъв живот...

# 65
Нова звезда на хоризонта на Хари: http://life.dir.bg/news.php?id=8945514&nt=5
За сватбата на 1 юли, дали е вярно това: http://life.dir.bg/news.php?id=8945115&nt=5
Тя много красива, пък той - ужасен! Crossing Arms
Прилича на свекървата Грейс Кели Шарлийн Уитсток или поне се опитва Simple Smile

# 66
Относно етикета ,всичко се следи под лупа!
Колко коментари отнесе Мишел Обама,че на предишната си среща с Елизабет,вместо само сухото ръкостискане я е обгърнала с ръка през раменете! Crazy
В кралския двор няма място за чувства и емоции! Mr. Green

# 67
Прилича на свекървата Грейс Кели Шарлийн Уитсток или поне се опитва Simple Smile

Има нещо такова  Peace
Харесвам я!

# 68
докато на вас ви изтичат очите пред мониторите хората се обичат и живеят а вие само обсъждате и мечтаете :Д което е жалко

# 69
  • Русе/София
докато на вас ви изтичат очите пред мониторите хората се обичат и живеят а вие само обсъждате и мечтаете :Д което е жалко
А ти какво правиш при жалките?Ходи живей!!

# 70

Вай, вай, тук е клюкарник, бре моме, не е за хора със слаби нерви и възвишени възгледи  Mr. Green

# 71

хаха.. на мен пък ми е интересно Fihamma само за да ни каже това ли намина или поста й трябва да се чете като: "запис! да не изпусна темата!"
 Rolling Eyes

# 72
  • Русе/София

хаха.. на мен пък ми е интересно Fihamma само за да ни каже това ли намина или поста й трябва да се чете като: "запис! да не изпусна темата!"
 Rolling Eyes

Точно така.Но пък има и недоклатени моми,които се чудят къде да си излеят жлъчта.

# 73
# 74
  • София
ооо, поредната сватба утре ни чака. Дано инфото за булката-беглец да не е вярно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт