Новосъздаденото кралско семейство

• 58 571
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Сега прочетох, че от двореца са потвърдили: след сватбата принцът ще прави тест за бащинство за признаване на трето извънбрачно дете, което сега е на 18 месеца. Абе, разпасана работа! Rolling Eyes Някъде из снимките имаше двама братя на невестата. Не могат ли да му хвърлят един тупаник на Албер, та да си седне на задника най- после.  Thinking

преполагам, 4е и невестата и братята знаят много добре какво представлява Алберт, никога не се е правил на светец
явно тях ги устройва  

Ако е правила опит да избяга от сватбата, значи не е знаела цялата истина и наистина има чувства, а не е само златотърсачка.  Thinking

Нищо не пречи да си е златотърсачка и заради короната да е склонна на всичко.

# 256
Бягство значи да се опиташ да напуснеш страната и да ти конфискуват паспорта или по-точно това е опит за бягство.

# 257
Видяхте ли клюкарките в другия форум какво правят!?!  Mr. Green

# 258
Катрин е отново стилна и  елегантна  Peace И щастлива !

Новата принцеса на Монако ми изглежда красива ,нежна и много тъжна..

# 259
  • София
Видяхте ли клюкарките в другия форум какво правят!?!  Mr. Green

не, сподели с нас  Peace

# 260
Новата принцеса на Монако ми изглежда красива ,нежна и много тъжна..

И на мен ми изглежда тъжна, но на златотърсачките не им е лесно  Laughing
тъгуват, какво да се прави  Crazy

missence, ами клюкарят, какво да правят. А тук доста изоставаме с клюките. вселена е дала линк към форума Simple Smile

# 261
Тъжна на сватбата, а после???

# 262
  • София
B & C, сподели с нас част от клюките  Peace

# 263
  • Пловдив

Би трябвало да си е направила сметката, не е малка, че да не знае Wink

Пък може и да са влюбени, не винаги това си личи, както виждате и ние имаме различни виждания по въпроса.

# 264

После няма да е толкова тъжна......ще си намери любовник и нещата ще си дойдат по местата.  Mr. Green

# 265
  • София

После няма да е толкова тъжна......ще си намери любовник и нещата ще си дойдат по местата.  Mr. Green

еми..да. Важното е първото дете да е от Алберт, з-то ще е престолонаследник  Mr. Green

# 266
Шарлийн е много нежна и карсива, роклята ми харесва, с изключение на описаните зърна.
Гледах този клип, ами направо жал ми стана за нея. Изобщо не плаче от щастие според мен. А Алберт /или Албер - кое е по-правилно?/ въобще не я гледа с добри очи /когато изобщо я погледне/, не мисля, че я обича, а се жени за нея, само за да му роди наследник/ци.
Чернокожата му изгора направо ме изплаши здраво.
Стефани и Каролин - нямат ли пари да си опънат малко бръчките тези жени. Стефани много я харесвах навремето като бях малка - жалко, че така се е развил живота й.

# 267
Според мен мацката много добре знае с какво се захваща и хич и не ми е жал за нея..
имам чувството, че тази снимка е монтаж, не знам може и да бъркам.. малко ме съмнява и третото дете да е от тази жена  Thinking Ако някои тръгне да съди един мъж за бащинство и го раздуха по медиите - той едва ли  би продължил връзката си с нея..

# 268

Снимката е от 2006 г.

Тази жена става с всяка измината година все по-красива и по-красива.  Mr. Green

http://www.jolie.de/imgs/10961791_4a86ceb90e.jpg

http://i2.bunte.de/img/HBq94AIq.jpg

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 13:12 от B & C

# 269
  • София
Чак сега изгледах няколко клипчета от сватбата.
Булката е невероятно красива и много тъжна - като че ли мястото й в онзи момент просто не е там.
А Албер стои до нея като тиранин. Грам чувство не показа. Това е някаква пародия на сватба. Дано да греша в преценката си, но този брак или няма да просъществува дълго, или няма да е щастлив за една от страните.

Общи условия

Активация на акаунт