Новосъздаденото кралско семейство

• 57 735
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Намерих една друга статия - няколко различни версии има защо и откъде е проклятието. Също така се казва, че Грейс Кели е страдала заради изневерите на Рение (въртеше ми се и на мен че съм чувала за подобни неща)...
Но да
според мен във всяка династия има подобни неща, едва ли е проклятие само на Грималди. В крайна сметка повечето от браковете (особено по онова време) са сключвани по сметка и е имало любовници, драми и т.н.
това е много вярно.

# 481
  • София
вземете и Тюдорите, там да не е било много розово положението  Wink

# 482
  • Варна
Не е било, но поне не е имало медии, които да документират и свеждат до народа всяка тяхна изцепка.  Mr. Green

# 483
  • София
Не е било, но поне не е имало медии, които да документират и свеждат до народа всяка тяхна изцепка.  Mr. Green

точно така, но е имало балове, на които местните клюкарки са изпълнявали същата роля и отбраното общество е знаело какво става т.е. било е обществена тайна  Laughing Ама, както викаш поне обикновените люде са били в невидение и затова са се прекланяли на монарсите и са им били предани в по-голямата си част  Laughing

# 484
# 485
# 486
  • София

добре сега, възможно ли е да са ги стинали толкова неподходящо. Тя тук изглежда просто ужасно, журналистите са  ooooh!

# 487
  • София
Тя тук изглежда просто ужасно...  ooooh!
Да, ужас, тц,тц - непременно трябва да я глобят от двореца!  Mr. Green

# 488
  • София
Тя тук изглежда просто ужасно...  ooooh!
Да, ужас, тц,тц - непременно трябва да я глобят от двореца!  Mr. Green

не, просто трябва да се съобразяват какви снимки да й пускат по медиите и как да я снимат. В крайна сметка, тя малко или много е лице на UK за пред света.

# 489
А бе, крале, крале, ама преди всичко са хора, така, че нищо човешко не им е чуждо.
Фасони кой не прави - волно или не? Хайде сега, да не търсим под вола тИле.  Simple Smile

# 490
  • София
Значи на всички фотографи, барабар с папараците, трябва да им се връчат правила за снимане на Катрин. Да се забрани снимането й, когато е широко ухилена, че дразни много хора; когато е направила дори някоя безобидна гримаса, че ще падне авторитета на короната; когато е с къси рокли и духа вятър изобщо да не снимат!!!
Аз пък точно такива непринудени снимки харесвам. И тя е човек като всички останали (е, почти) и е нормално да има и кофти кадри. Надали някой, който си я харесва и одобрява, ще я зачеркне от списъка си на любимците, само защото е видял царските й бикини изпод полата (дори мисля, че мъжката част ще е очарована).

# 491

на първата снимка кейт може и да не показва най-доброто от себе си, но пък за третата.. направо й завидях!  Embarassed

# 492
  • София

не, в журналистиката принципно има някои неписани правила, затова говоря. Мен лично не ме дразни ама хич, никаква не ми е, просто се чудя на този, който я е снимал  newsm78 Иначе нека си я снимат и прегърбена и намусена и както искат-  така  Peace

# 493
Анорексичка ли е Кейт?
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3956751
Надявам се, че не е!

# 494
  • София
ееее, няма да се стигне чак до анорексия, при толкова диетолози и специалисти  Peace

Общи условия

Активация на акаунт