Новосъздаденото кралско семейство

• 57 572
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
koki1 Какво толкова се чудиш?  Simple Smile

# 586
За ината, Северениче.
Кейт не мисля, че на инат се гримира така, а по - скоро навик. А, може Уилям така да я харесва повече. Можем само да гадаем. Причини  - много.

# 587
  • Варна
Хм, тя толкова много се стреми да бъде перфектна, дори и в дребните детайли, че не ми звучи логично нито едно друго обяснение на твърдата последователност, с която следва стила си в гримирането. За всичко друго е проявила известна гъвкавост, само за тази очна линия се е запънала като магаре на мост. Simple Smile Ми, не и стои добре. Що не си признае и не се остави в ръцете на професионалистите?

# 588
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1538065493

Eто на, почна се....
Ако сте го пускали вече, простете.

# 589
Все пак гримът е част от цялостния имидж. Имиджът на Катрин и имиджът на Вивиен Уестууд са в двата противоположни края на скалата благоприличие-ексцентричност. Безсмислено е да се сравняват една с друга. А да се нарече Вивиен Уестууд "някоя човка, жадна за слава" е голям бисер. Laughing
Събирай! Сега ти се е паднало! Joy

Вивиан Уестууд е гениален артист, не е баба, нито човка.
За очната линия съм съгласна, направена е много точна забележка

Права си, ок!
Но Кейт е бъдеща Кралица и не трябва никой да си позволява да оронва престижа й.
Именно.  Peace
Много ме дразнят разни съсухрени, забравени човки, да правят жалки опити, да насочат общественото внимание върху себе си, за сметка на далеч по-стойностни хора. Sick

# 590
  • София
Пипи, спри се, големи глупости пишеш. Stop Единственото нещо, което Кейт е направила през живота си, е да се омъжи.Това ли е стойностното нещо, което толкова я въздигна в о4ите ти?

# 591
Пипи, спри се, големи глупости пишеш. Stop
Ти пък коя си, че да ми оценяваш мнението и да ми казваш какво да правя?! ooooh!

# 592
  • София
А, излагай се, не ми пре4иш, просто правиш грозно впе4атление. Laughing

# 593
А, излагай се, не ми пре4иш, просто правиш грозно впе4атление. Laughing
Ха! Ти гледай себе си!  Crazy
Нали се сещаш кое ме боли, за това - какво впечатление оставям в теб?! Tired

# 594
  • София
У всички Grinning.

# 595
Who cares? Mr. Green
Или пък двете сте някакви кралски особи, с малко очна линия и носите парцалките на рижавата баба? Joy
Така ревностно я защитавате, че знам ли?! newsm78
 hahaha

# 596
  • На земята, която е всъщност звезда.
Именно.  Peace
Много ме дразнят разни съсухрени, забравени човки, да правят жалки опити, да насочат общественото внимание върху себе си, за сметка на далеч по-стойностни хора. Sick
[/quote]

За първи път чуваш за Уестууд, нали?

# 597
За първи път чуваш за Уестууд, нали?
Е как -  дори съм гледала филма "Вещиците от Уестууд". Mr. Green
Сега сериозно - наистина не съм чувала за това бабе и не ме интересува. Peace

# 598
  • На земята, която е всъщност звезда.
Пипи, щом пишеш, явно те интересува.

А Уестууд прави и официални дрехи, които не са толкова ексцентрични. Ето тази рокля спокойно можа да "влезе" в гардероба на Кейт:

http://fashiondesigners.instyle.com/who_is_wearing/photos/vivien … esults.html?No=11

# 599
Да не са ексцентрични не е достатъчно, за да стават за носене. Уестууд и Жан Пол Готие за мен за дизайнерите, които просто нямам представа какво се опитват да кажат на света  Laughing Ако хората тръгнат да ходят по улиците с техните модели, малкото останали нормални ще побягнат с писъци  Laughing
Аз се чудя как това не се случва по ревютата им и дали дават "вредни" да фотографите, които са принудени да ги снимат.

Но съм съгласна със забележката за очната линия.

Общи условия

Активация на акаунт