БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-12

• 24 593
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
А ще стане ли , ако добавя и малко прясно мляко , за да не е прекалено гъсто ?

Кус-кус с прясно мляко не си ли давала?

В ДГ на една закуска им бяха приготвили на масичките.....макарони със сирене и салам.......

# 466
Кус-кус ми беше тотално отказан - но пък и той беше по-малък тогава.... ще пробвам утре макарони с масло, сирене и прясно мляко. Благодаря ви   bouquet  Много ми е кофти , че все едно и също закусва , но тъй като не иска да дъвче , не знам въобще какво да му правя - а тъй като искам да яде кисело мляко , му правя тази закуска вече от доста време -  дано да приеме макароните , че иначе в чудо ще се видя...

# 467
Дай му и сам да яде кус-кус....А има и такъв на звездички, може да му допадне формата.....А сандвич не обича ли? С яйце, сирене, кашкавал?

Малко странно ми се вижда кус-кус със сирене и прясно мляко.....Аз давам само едното, като в прясното мляко слагам и малко захар...но то е за десерт....Първо соления вариант.......

# 468
Много бих искала да му правя различни сандвичи , но той още не може да дъвче  Sad Опитах да му дам лютеница /малки парченца хляб топнати в лютеницата / , но или не му хареса или прекалено е свикнал с нещата , които яде сега....

# 469
Здравейте  Simple Smile
Въведох месо - пуешко от готовите на Хип. Хареса го, смесвах го със домашните пюрета, които правя. Сега обаче се сетих че някъде бях чела, че месо не се дава всеки ден, или се бъркам  newsm78
Сега мисля да дам пилешко, но се чудя дали мога да давам всеки ден? Не мога да открия къде съм чела... Моля ви помагайте  Praynig

# 470
По принцип месото се редува с млечно-зеленчуково пюре - през ден.
Можеш да даваш всеки ден месо, но нека 2 дни в седмицата например, обядът да е само млечно-зеленчуково пюре.

# 471
По принцип месото се редува с млечно-зеленчуково пюре - през ден.
Можеш да даваш всеки ден месо, но нека 2 дни в седмицата например, обядът да е само млечно-зеленчуково пюре.

bouquet Много благодаря!

# 472
Аз така процедирам, но моят е голям. Два дни месо, един млечно-зеленчуково и т.н.

# 473
Искам да ви попитам-при вас юрето от картов става ли като "лепило" с пасатора?Вчера го мачках с вилица,но имаше малки парченца,а сега с пасатора го направих,но ми изглежда много лепкаво и жилаво все едно...някакъв съвет имате ли за мен  newsm78

# 474
  • Бургас
Така става да.Направи го по-течно с мляко/кърма.

# 475
благодаря ти,margo**,адски бърза си,както винаги!!!
мерси,мерси,мерси Hug

# 476
  • Бургас
Моля,моля.Просто е съвпадение ,че по това време съм се навъртала наоколо/не че съм много компетентна де  Wink/.

# 477
  • БУРГАС
Здравейте!Да попитам и аз,макар че сигурно е обсъждано и преди.Детето ми е на 7 месеца и половина,захраних го  на 6 навършени месеца,вече яде зеленчукови и плодови пюрета.С кое да продължа,с кашите или месото?За кашите се чудя не сме ли закъснели вече,дали не се лишава от важни вещества,като не съм му давала още?А вече идва време и за месото.Бихте ли ме посъветвали кое е по-неотложно,ако може така да се каже!

# 478
Натали, започни да захранваш с оризова каша. После царевица и елда.
Месото след 8 навършени месеца.

# 479
  • БУРГАС
Значи започвам кашата,благодаря ти за бързия отговор!

Общи условия

Активация на акаунт