БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-12

• 24 511
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Аз съм се заговорила по телефона и ми мирише, обаче на двора свеки пече чушки и аз мисля, че е от нея. Сори за спама  Peace.

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 08:42 от Michael@

# 556
Давала съм портокал в каша, никога на пюре. Значи ли това, че трябва да започна както при захранване 4-5 дни по малко?

# 557
Давала съм портокал в каша, никога на пюре. Значи ли това, че трябва да започна както при захранване 4-5 дни по малко?

Да. По-лесно ще ти бъде да го предложиш като фреш след годинката.
Като захраниш, давай парчета.

# 558
Взех пюрета днес, в които има портокал и ще давам сутрин с кашата по малко. Термично обработен вярвам няма да е проблем. Пък след годинката и фреш.

# 559
Термично обработен вярвам няма да е проблем.

Не е проблем. Давай съвсем спокойно.

# 560
  • София
привет,
един въпрос и от мен - кашите по колко време се въвеждат?

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 14:00 от bimbim

# 561
Както пюретата, увеличаваш с по две-три лъжички на ден докато стигнеш цяла порция хранене, което изяжда детето. На мен ми се наложи да я въведа по-бързо, защото синът ми тежко преживяваше отбиването и трудно свикваше с шишето с мляко. Имаше моменти, в които буташе шишето и лъжица с мляко също, оставаше гладен, плачеше и заспиваше от умора. Въведох кашата на 5 месеца и половина буквално за 3 дни.

# 562
 Момичета, малката е с разстройство, имам каша от пълнозърнест ориз и ориз и банан. Първата съдържа пълнозърнесто оризово брашно, но досега не е съм давала пълнозърнест ориз, а втората съдържа оризов грис и 5.5%банан. Подозирам, че ще откаже първата, мога ли да дам втората? Незнам дали въпроса е за тази тема, ще ви бъда безкрайно признателна ако получа бърз отговор.

# 563
  • Варна
Какъв е проблема да дадеш втората, разстройството ли, не съм сигурна че разбирам въпроса?

# 564
  • София
Може.

# 565
Искам да е зима, да разстройството, понеже педиатърката каза чиста оризова каша...

Виви, много благодаря!

# 566
Привет, някои ползвал ли е пюрета Alnatura и ако да, какво ви е мнението, ядат ли ги децата?

# 567
Къде могат да се намерят?

# 568
Ами аз живея в Германия и тук ги има по магазините - в DM например, в БГ няма ли ги? Искам да въведа спанак с тях, понеже съдържа само картоф, спанак и оризово брашно, няма мляко или други съставки.

# 569
Няма ги в нашите магазини ДМ. Добавяй си мляко вътре.

Общи условия

Активация на акаунт