Нощен памперс

• 8 276
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ми тя вече никъде не иска да пишка,нито в гърнето нито на вън.Само вечер пишка в пампата.

навън и следобяд в памперса ли не иска...или изобщо пишка само и единственосамо в памперса вечер...защото малко се разминаваш в инфото...ако е второто като начало върни на детето памперса. Ако не се оправят нещата се консултирай и с лекар.

# 46
Angel_Dust вечер си пишка в пампата,но през деня и следобедния сън който е с памперс не пишка.Следобеда като бяхме на вън беше с пампа и си пишкаше,но ако е без него нито в гърнето нито вън пишка.А вечер нямам проблем с това.Сутрин като се събуди и е пишкала.

# 47
  • София
ами памперса и ако  до ден-два не се нормализира - лекар...

# 48
Аз бих върнала при това положение памперса - може да се е стресирала от липсата му. Ако отново започне да пишка в памперса, остави й го и след месец, ако прецениш пробвай пак. Не е хубаво да се стиска детето, може и възпаление на пикочните канали да получи.

# 49
Когато махах памперса на сина ми,бях питала личната лекарка,дали е притеснително,ако започне да се стиска.
Тя ми каза,че до 8-10 часа няма никакъв проблем да стиска.
Нали ,като махнеш нощния памперс,се предполага,че през 8-10-те часа нощен сън ще се стиска също.

# 50
  • София
е по време на сън е по-друго....някак естествено идва не да стискаш, а да не изпитваш нуждата дори.

# 51
Това бяха думите на лекарката за през деня,като направи сравнение със съня през нощта.
Тоест не е страшно за организма,няма опасност да получи някакво възпаление.

# 52
Така или иначе върнах памперса.Ще пробвам по малко да я оставям без пампа и да пишка на гърнето да видим как ще са нещата.Но за стискането знам,че не е хубаво.През нощта едва ли изпитват нужда да пишкат,през деня е друго.А малката през деня си пълнеше памперса на 2 часа и половина.Като го махнах изведнъж за 2 часа о половина грам не беше пишкала.Ще пробвам след седмица пак да махна като сме на вън,ако не стане-здраве да е.Когато е готова ще си покаже сама.

# 53
Не искам да те разубеждавам,но моето дете може да изкара и 4-5 часа без да пишка.
Пък и през нощта не усещаш нужда да пишкаш ,защото спиш.Направило ли ти е впечатление,че,когато човек се събуди посреднощ почти винаги отива до тоалетната.
Тоест пикочния мехур се пълни еднакво и през нощта и през деня.След като може 10 часа през нощта да стои пълен и да не получиш възпаление,значи може и 10 часа през деня да е пълен без да възникне проблем.
Пак казвам,не те разубеждавам,просто казвам,че не е толкова страшно,колкото си мислиш.

# 54
И ние не можем да махнем памперса. Пробвахме със следобедния, ами събуждаше се често напишкана и пак го сложихме. За нощния въобще не съм опитвала даже. А ако я събудя през нощта е толкова крива, че абсурд да прилагаме тази практика. Иначе тя иска да спи по гащи, но аз не мога всяка вечер да пера чаршафи Tired

# 55
  • София
Елена - пробвай ти няколко дни да стискаш по 8-10 часа...и кажи после дали ти е ок и дали има нещо нормално в това...
и не, не са пълни съвсем еднакво, все пак никой не яде и не пие докато спи, както когато е буден...

# 56
Елена - пробвай ти няколко дни да стискаш по 8-10 часа...и кажи после дали ти е ок и дали има нещо нормално в това...

Аз така и така си ходя до тоалетната през 6-7 часа ,за мен си е съвсем нормално.
Да,чувствам се О.К.

# 57
  • София
ок значи на твоите нормални 6-7, пробвай пропорционално да стискаш 2 дни...

# 58
Не ми се спори,кой както иска да си гледа децата.
Едва ли някой ходи през 1-2 часа до тоалетната,ама ...........

# 59
  • София
твоето дете като махна памперса колко често одеше до тоалетна? а сега? само не ми казвай 3 пъти в денонощието..щото това също не е нормално за човек приемащ достатъчно течности, още пък по-малко за дететнце....там трябва да е не по-малко от 4 пъти на ден.(само ден, не денонощие)

за възрастен също се смята нормално 6 до 8 пъти на денонощие, като естествено по-голямата част е в слветлата му час

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 22:46 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт