Въпроси към Класически хомеопати 16

• 65 805
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Нико,пак съм аз...Ако гледаме кг. моят Наско е на 5г. и е 17кг. сигурно/скоро не съм го теглила/,а 15кг. си седеше мноооого дълго време.Така,че аз не мисля че ти е слаб,но щом те притеснява... Rolling Eyes

А конст. може би не ви е определена,щото се изисква повече време...ние също още нямаме откакто сме при новата хом-ка.

# 76
  • Пловдив
А да питам и по-знаещите...според вас може ли ХЛ дадено май месец още да действа Rolling Eyes При това скоро имахме "ситуации"...напр. разстройство,което минава за 1 ден,Т/лека/ и оплакване от
главоболие,което също отмина за 1 ден???

# 77
А да питам и по-знаещите...според вас може ли ХЛ дадено май месец още да действа Rolling Eyes При това скоро имахме "ситуации"...напр. разстройство,което минава за 1 ден,Т/лека/ и оплакване от

с подобен въпрос съм и аз.
След даден ХЛ, а може би и неправилно, след 10 дни започва повръщане без край, което не можах да овладея.

# 78
Нико, моят Алекс е 16 кг и е почти колкото вас на възраст.Зависи, разбира се и от височината.
Моята теория е, че майките подлудяват на тема неядене, защото виждат как детенце слабее, а то просто се издължава и расте.Това с ръчичките и на мен ми е познато, но вече си имаме голямо детенце, не бебе с "гривнички"  Peace
Моят също не е от ящните, но приех, че толкова му се яде.Не може да изяжа колкото мен, все пак  Peace
А най-показателно ми е, че за едни неща има апетит, за други не  Mr. Green

# 79
  • Пловдив
Нико, моят Алекс е 16 кг и е почти колкото вас на възраст.Зависи, разбира се и от височината, разбира е.
Моята теория е, че майките подлудяват на тема неядене, защото виждат как детенце слабее, а то просто се издължава и расте.Това с ръчичките и на мен ми е познато, но вече си имаме голямо детенце, не бебе с "гривнички"  Peace
Моят също не е от ящните, но приех, че толкова му се яде.Не може да изяжа колкото мен, все пак  Peace
А най-показателно ми е, че за едни неща има апетит, за други не  Mr. Green

И при нас е така... Wink

# 80
В предишната тема попитах дали е късно да започнем с хомеопатия - става въпрос за серозен отит на 1,5 месеца вече. Приех съвета и се опитах да за запиша, резултата е плачевен "август ". Ако започнем някакво лечение , някой прекрасен ден през август ще сме почти на границата със срока , за който се твърди, че може да остане течноста в ухото. Може ли нещо да направя до тогава ? Приемам всякакви съвети, имам нужда от тях. Hug

# 81

Има случаи, когато една доза действа месеци наред, дори година.

А това че разстройството и Т минават за един ден, означава че жизнената сила може и се справя сама с моментното неразположение. Не е задължително да става дума за хомеопатично влошаване след приетото ХЛ. Просто е постигнато оперделено ниво на здраве, а здравето е динамично равновесие. Здравите хора получават разстройство и им минава, защото жизената им сила се справя сама; потична им носа и им минава, защото жизнената им сила се справя сама; здравите хора плачат, смеят се...с една дума - живи са  Grinning

# 82
В предишната тема попитах дали е късно да започнем с хомеопатия - става въпрос за серозен отит на 1,5 месеца вече. Приех съвета и се опитах да за запиша, резултата е плачевен "август ". Ако започнем някакво лечение , някой прекрасен ден през август ще сме почти на границата със срока , за който се твърди, че може да остане течноста в ухото. Може ли нещо да направя до тогава ? Приемам всякакви съвети, имам нужда от тях. Hug

Да намерите хомеопат, който може да ви приеме веднага и да не чакате до август.
Искате ли координати?

# 83
  • Пловдив

Има случаи, когато една доза действа месеци наред, дори година.

А това че разстройството и Т минават за един ден, означава че жизнената сила може и се справя сама с моментното неразположение. Не е задължително да става дума за хомеопатично влошаване след приетото ХЛ. Просто е постигнато оперделено ниво на здраве, а здравето е динамично равновесие. Здравите хора получават разстройство и им минава, защото жизената им сила се справя сама; потична им носа и им минава, защото жизнената им сила се справя сама; здравите хора плачат, смеят се...с една дума - живи са  Grinning

Мерси! Peace И нашта хом. беше много доволна от тези по-горе описани резултати,та...затова още изчакваме за нов прием на ХЛ,защото според нея "то" още си действа...

# 84

Искате ли координати?

Да, моля.

# 85
Ей, много ви е трудна тая хомеопатия да я разберете  Grinning  Grinning   Grinning

Хомеопатичните лекарства НЕ "действат". Те са просто стимул, провокация към ЖС на човек за да може тя да постигне своето динамично равновесие, т.е здраве. Това което "действа" е жизнената сила; ХЛ е "ритника в дупето" който ни задвижва напред.

И след като ЖС "действа", т.е може сама да се справя и адаптира, т.е няма нужда от нов стимул (нова доза ХЛ).

# 86

Искате ли координати?

Да, моля.

Изпратх ти на лични

# 87
  • Пловдив
Е,добре...още се изразявам непрофесионално... Blush Но,така може би е по-лесно да го разберем след дългогодишно "насаждане" на похвати от рода на Задължит. сваляне на Т,пък дори тя да е 37,5 Shocked

Типичен пример...майка ми...детето вдига Т-37,5-37,7 и тя вече е в паника!А детето си играе,не лежи и т.н.И не мога да я убедя,че това Не е опасно...И за хом. се изрази така..."Ами разпитва и пише нещо,пак разпитва и пише"... Whistling

# 88
Здравейте! Искам да питам дали някой има лични впечатления от д-р Румен Стойчев /хомеохелп/? може и на лични, ако не е уместно да се коментира в темата. Става въпрос за хронично заболяване след ваксина.
Благодаря предварително!

# 89
Д-р Румен Стойчев е прекрасен човек, изключително начетен, възпитан и тактичен ( въобще истинска рядкост) . Като хомеопат нямам впечатление. Влез във неговия форум, ако искаш.

Тандонова, кажи на твоята майка да дойда да види малката ми щерка как пердаши с 40 градуса напред-назад из къщата ( обикновено на другия ден или по-следващия вече се е преборила)

Цитат
Хомеопатичните лекарства НЕ "действат". Те са просто стимул, провокация към ЖС на човек за да може тя да постигне своето динамично равновесие, т.е здраве. Това което "действа" е жизнената сила; ХЛ е "ритника в дупето" който ни задвижва напред.

И след като ЖС "действа", т.е може сама да се справя и адаптира, т.е няма нужда от нов стимул (нова доза ХЛ).
Joy smile3501

За издължаването е така - първото ми дете е доста едричко, та все сме над нормите, ама като гледам малкия щиглец, която всъщност е в пъти по-здрава от кака си...а ребрата й се броят....

Общи условия

Активация на акаунт