Въпроси към Класически хомеопати 16

• 65 806
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Вече наистина съм много притеснена и трябва спешно да посетя хомеопат.
Колебая се между д-р Миронова и д-р Стоименова от 'Хирон"
Ако някой има впечатления за тях нека да ми ги сподели.
Ако имате информация коя има повече опит с алергиите.

# 91
  • Пловдив
Мече,да ти я пратя ама после незнам как ще я свестявам... Laughing Wink Неможе да го проумее този Нов н-н на лечение и това е/повечето около мен/...Гледат ме като извънземна  Whistling Ама и на мен не ми пука,а и се сърдят,че не им разказвам какво напр. е казала "докторката"...

# 92
  • София
здравейте и от мене.
един малко оф топик въпрос- дете на 3г колко зъби тр да има в устата си:)
питам защото малката се оплаква че я боли зъб. лигави се като за световно и се чудя дали й расте или тр да я заведа на зъбар че все се разправяме за миенето на зъбите. / дано не е това де;)/

# 93
  • Бургас
По принцип 20 броя трябва да са млечните зъбки.Но на дъщеря ми последните кътници избиха чак на 3 г и половина.

# 94
  • София
По принцип 20 броя трябва да са млечните зъбки.Но на дъщеря ми последните кътници избиха чак на 3 г и половина.
мерси. довечера значи ще броя:)

# 95
Честит рожден ден на Ниал! Да ни е жив и здрав, все така готин и отдаден със сърце и душа на хомеопатията, респективно на помощта към хората! bdbaloni

# 96
  • dobrich
Честит рожден ден на Ниал! Да ни е жив и здрав, все така готин и отдаден със сърце и душа на хомеопатията, респективно на помощта към хората! bdbaloni

Нека е жив и здрав, и все така отзивчив! Винаги е удоволствие за мен да чета постовете му , от тях можем само да се учим.

# 97
  • София - Варна - Бургас
А да питам и по-знаещите...според вас може ли ХЛ дадено май месец още да действа Rolling Eyes При това скоро имахме "ситуации"...напр. разстройство,което минава за 1 ден,Т/лека/ и оплакване от
главоболие,което също отмина за 1 ден???

с подобен въпрос съм и аз.
След даден ХЛ, а може би и неправилно, след 10 дни започва повръщане без край, което не можах да овладея.

Възможна причина: т.н. Летен вирус, не е от хо л-во, пък било то и несъобразено предписано.

# 98
  • София - Варна - Бургас

newsm10  party023

# 99
  • Пловдив

ЧРД и от мен!!!  bouquet Peace

И...веднага въпрос...майка ми се обади,че от снощи детето е с разстройство и му се гади???Като пийнел вода и я повръщал Tired Сега от какво е ...ще гледам и днес как ще е положението,но лошото е че с това повръщане не може нищо да дадем...чай ли,какво??? Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 06:40 от tandonova79

# 100
Възможна причина: т.н. Летен вирус, не е от хо л-во, пък било то и несъобразено предписано.

Благодаря! ХЛ бяха различни, т.е. винаги пием едно, ако не помогне - следващо. Никога 2 едновременно. Та той пи може би 3 за седмица, за това си мисля, че организма може да е решил да се изчисти.
Повръщането се появи 10 дни след последния прием на ХЛ.

# 101
искам да попитам защо кл.хом.не одобряват боаронците за това,че дават по примерно две хом.лекарства,след като Класиците също дават две по някога.Например изписано е едно,което не е помогнало и се изписва друго?Стават пак две,нали?Точно както да дам Апис сутринта и Хистамин вечерта.

# 102
  • Varna
Какво може да означава лош дъх на дете сутрин??
Това е от доста време ,ама аз заплес не съм казала на хомеопата Embarassed.Мисля си че е важно и чак почнах да се притеснявам..
Четох ,че може да е от зъби,стомах или сливици.Зъбите са ни здрави,от стомаха не е останаха сливици..Дъхът е с миризма на гнило
Да се обадя ли или да си чакам проследяването?

# 103
  • Варна
И аз имам питане. Какво мислят хомеопатите за почистването на зъбен камък при пародонтоза?

# 104
Какво може да означава лош дъх на дете сутрин??
Това е от доста време ,ама аз заплес не съм казала на хомеопата Embarassed.Мисля си че е важно и чак почнах да се притеснявам..
Четох ,че може да е от зъби,стомах или сливици.Зъбите са ни здрави,от стомаха не е останаха сливици..Дъхът е с миризма на гнило
Да се обадя ли или да си чакам проследяването?

На малкото ми дете понякога се случва . Обикновен очакам ангина, но напоследък си минава само с леко общо неразположение и се преборва самичка

Общи условия

Активация на акаунт