Въпроси към Класически хомеопати 16

• 66 182
  • 747
  •   1
Отговори
# 195

Дайте сега малко инфо за тоя Цефамадар, че моята приятелка ме тормози Joy, а пък ми е неудобно да питам хомеопата за такива глупости.

Та за това да попиташ нас за една такЪва глупост?  Grinning Grinning Grinning

Този препарат Цефамадар, НЕ е монопрепарат, следователно НЕ е хомеопатичен препарат съгласно принципите на хомеопатията, разписани в Органон. Няма сведения да му е провеждано хомеопатично доказване, НЕ е вписан в никоя Материя Медика, нито е листван в Реперториумите Complete или Synthesis, т.е няма никакво основание на което да се направи предписание от хомеопат, практикуващ съгласно класическите принциппи. Повече инфомация за този псевдохомеопатичн продукт е логично да бъде търсена от неговите производители.  

Благодарско!  bouquet
И аз си мислех, че е някоя поредна "боза", но все пак да си питам.Приятелката ми не е дочакала отговор и го е взела да го пие, но нещо нямало ефект. Mr. Green
Е, по-друго си е тук да попитам......... newsm44

# 196
От друга страна, точно предния ден, преди да я заболи ухото, се поскарахме 2-те по-сериозно и подозирам, че може и да има връзка. Което пак оставя въпроса нерешен.
Какво бихте ме посъветвали?

Някъде бях чела за това - може на болното ушенце да говорите мили думи на детето, не помня точно, но май по време на сън се правеше.

# 197
  • Пловдив
да ме насочите към класически хомеопат в пловдив
щото като чета какво означава класически не се сещам за такъв при нас  Rolling Eyes

# 198
здравей те да се включа и аз с молба. малкия падна от люлката и го ода ри отзад по гърба и врата какво мога да му дам или намажа,стана рана и посиня. благодаря ви

# 199
  • София
Арника му дай, но не мога да кажа колко често, зависи и от потенцията която имате. Дай му ако имаш колкото може по-скоро и утре се свържи с хомеопата си да ти каже колко на често и колко време да даваш.

# 200
  bouquet да добре, направихме компрес с  и се намазахме с мазен крем заради синината

# 201
здравей те да се включа и аз с молба. малкия падна от люлката и го ода ри отзад по гърба и врата какво мога да му дам или намажа,стана рана и посиня. благодаря ви
Арника му дай, но не мога да кажа колко често, зависи и от потенцията която имате. Дай му ако имаш колкото може по-скоро и утре се свържи с хомеопата си да ти каже колко на често и колко време да даваш.
[/quot
Недейте така. Как се чуства детето, каква е реакцията му, плаче ли, не плаче ли, повръща ли, боли ли го, къде, ако го боли............Обадете се на хомеопата си

# 202
  • София - Варна - Бургас

Здравейте, малко късно след инцидента задавате въпроса, все пак Арника 3 пъти през 2 часа и не го мажете, е моят съвет. Ако има признаци на комоцио, като главоболие, замайване, трепкане на очите, го заведете на лекар

# 203
Бих искала да попитам дали класическата хомеопатия дава резултати при проблеми с вестибуларния апарат? Освен това съм с Хашимото. Може ли да ме насочите към добър лекар?

# 204
благодаря за бързи те отговори,за сега сме добре не се оплаквал то болки   bouquet

# 205
  • Пловдив
 Blush
Вчера попаднах на детска паста за зъби Бочко. Пише, че е без флуор, не видях и парабени на етикета, но някой пробвал ли е да каже вкуса има ли нещо ментово? Не е писано да има мента, но за всеки случай да питам дали е ОК  Peace

# 206
  • Варна
Пастата Бочко я бях купувала преди време. Не мирише на мента, според детето има приятен вкус  Simple Smile

# 207
И ние я ползваме, само че розовата и определено няма никакъв ментов вкус  Peace

# 208
  • Пловдив
И аз купих такава,поради липсата на Билка.Взех червената,пише че е с шипка...

# 209
Здравейте! Аз продължавам да се тревожа за безсънието на бебето и по хода на логиката търся обяснение. Може би запознатите да ми кажат възможно ли е калкарея карбоника( която разбирам че е калциев карбонат) дадена в 1М на бебе, което е кърмено от майка на диета 5м без млечни продукти(липса на калций), да му е дошло в повече калция и да активира никнене на зъби и т.н процеси свързани с калция, и безсънието да е от това. Струва ли ви се логично? Не знам вече какво обяснение да намеря.

Общи условия

Активация на акаунт