La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 54 977
  • 996
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Момичета, имате ли проблеми с акаунтите си?

Току що се прибирам и намирам следния мейл от съфорумка, мисля, че даже е от моята отчетна тема:

"Имам проблем с влизането в един интернет сайт за пазаруване на дрехи. И странното е че паролата ми е променена, а при опит да вляза препраща новата парола на вашия мейл адрес.
Как ще го коментирате? Не ми се иска да пускам сигнали до полицията....''

Честно казано съм изумена, незнам каква полза имам от нейния акаунт аз...и в същия момент съм получила няколко мейла от ларедут...
Mot de passe oublié

Bonjour Ivanka valcheva Vanya petarcheva,

Voici votre mot de passe indispensable pour vous identifier
sur laredoute.fr :
En cas de problèmes lors de votre identification, pensez a consulter la rubrique « aide et services » dans laquelle se trouvent les réponses aux questions les plus fréquentes. Vous pouvez également nous joindre au O892 35O 35O (0,34€/mn)..

Merci de votre confiance et à bientôt sur laredoute.fr

Julie Areski,

Ами сигурно съфорумката също се е регистрирала с адреса на превозвача. newsm78

И сега трябва да докажете чии е този адрес. Mr. Green

# 721
  • Варна
Брейй, ама как пък се уцелихме Mr. Green Предполагам, че няколкостотин поне човека от БГ пазаруват от ларедут. И едва ли всички са си оставили БГ адреса. Аз ще сменя моя френски с измислен някакъв.  Mr. Green

И да не е спам...защо да не си получи Вербодето момичето?

ps айде смених 2 букви и 2 цифри в адреса на смарта...

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 18:35 от vanyaes

# 722
Здравейте, дами Hug Някой има ли мпечатление от тази ризка,защото ми изглежда НЕеееестествено добре за 3 евро Confused http://www.laredoute.fr/vente-blouse-tunique.aspx?productid=3241 … e=1&pos=2_n_n Досега не съм купувала нещо толкова евтино и се чудя да не е някакъв тотален боклук,че на тази цена ooooh! Не зная newsm78 Някой да сподели някакво мнение Thinking
Туниката е хубава и си отговаря на размера. Аз я взех когато беше около 7е. Peace
Благодаря! Hug

# 723
  • Варна
Az da кажа за дължината на роклята на Рене... 113 е от талията т.е. дължината се дава като на полите.
Дълга ще ви е  Mr. Green не я купувайте - особено 40ти размер за да не свърши номера докато го намалят и него и си купя една. Twisted Evil На мен ще ми е тамън. Whistling

# 724
  • Русе

И ние имаме същите, много готина материя. За съжаление докато се намотам свърши нашия номер. Ако някой има излишни тази разцветка най-малкия номер, да ми пише на лични.

# 725
Не ги чакай! Имаш ЛС

Поръчах си едни тениски на Вербауд и до вчера ми стояха на 2-ра стъпка, днес гледам че са минали на 4-та стъпка и ми е излязла и фактура, дали ще пристигнат или стигат до 4-та  и край  newsm78

Какво означава това?

# 726
Брейй, ама как пък се уцелихме Mr. Green Предполагам, че няколкостотин поне човека от БГ пазаруват от ларедут. И едва ли всички са си оставили БГ адреса. Аз ще сменя моя френски с измислен някакъв.  Mr. Green

И да не е спам...защо да не си получи Вербодето момичето?

ps айде смених 2 букви и 2 цифри в адреса на смарта...

Не е това. Пробвах пак с клиентския ми номер, а не с мейл. Пак не става. Праща пролата на твоя мейл. Ще взема да им пиша довечера.

# 727
И аз с въпрос за роклята на Рене.
Кой размер да избера ако се колебая м/ у 36 и 38. Купувам блузи 36 и панталони 38. newsm78

# 728
Az da кажа за дължината на роклята на Рене... 113 е от талията т.е. дължината се дава като на полите.
Дълга ще ви е  Mr. Green не я купувайте - особено 40ти размер за да не свърши номера докато го намалят и него и си купя една. Twisted Evil На мен ще ми е тамън. Whistling
  bouquet знаех си, благодаря   bouquet

# 729
# 730
  • Sofia
Получих тези поли:
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-droite-long-47-cm.aspx?produc … mp;prodsize=00034
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-courte-pur-lin.aspx?productid … mp;prodsize=00034

И двете в размер 34, черно. Тънички са, изглеждат добре, не мога да кажа дали отговарят, ако някой иска размери да казва.

# 731
  • София
До колкото разбрах от малкото прочетено в темата на Vertbaudet има проблем с пазаруването с БГ карти и им се отказват поръчки.Мисля си,че Ларедуте разделят поръчките,когато има техни артикули и Vertbaudet сами си теглят от картите и отказват поръчки и от там идват проблемите.
Просто си разсъждавам. Peace

# 732
  • Пловдив
Ох аз още нищо нямам от Пети, а поръчката ми е от 22  ooooh!

Май е рано още - днес с тях получих поръчки от 14, 15 и 19.06  Peace

# 733
Има ли някой,на който са  му върнали парите за отказаните на Пума неща?

# 734
  • София
До преди няколко часа тези бяха 2,4Е, сега са 1,5Е
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-fille-(lot-de-2).as … mp;prodsize=00114

Общи условия

Активация на акаунт