La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 54 982
  • 996
  •   1
Отговори
# 705
Обувките на Pedicomfort отговарят ли си, някой да има впечатления от тези?
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins.aspx?productid=324177937 … =3&prodsize=0
Благодаря!

# 706
Здравейте, дами Hug Някой има ли мпечатление от тази ризка,защото ми изглежда НЕеееестествено добре за 3 евро Confused http://www.laredoute.fr/vente-blouse-tunique.aspx?productid=3241 … e=1&pos=2_n_n Досега не съм купувала нещо толкова евтино и се чудя да не е някакъв тотален боклук,че на тази цена ooooh! Не зная newsm78 Някой да сподели някакво мнение Thinking
Туниката е хубава и си отговаря на размера. Аз я взех когато беше около 7е. Peace

# 707
  • Бургас
момичета,може ли някой да ми препоръча боксерки за 6 годишно мом4е,4е има доста намалени,но кои си струват не мога да преценя!благодаря предварително  bouquet

# 708
# 709
JLo, аз писах одеве моето мнение, мисля, че е 113 от рамото до долу...еее не е късо де, пък и виж манекенката как и стои, късо-късо, колко да е късо, все пак тя едва ли е метър и 40  Mr. Green
Виж и коментарите, първият е от дама с ръст 170 см

# 710
JLo, аз писах одеве моето мнение, мисля, че е 113 от рамото до долу...еее не е късо де, пък и виж манекенката как и стои, късо-късо, колко да е късо, все пак тя едва ли е метър и 40  Mr. Green
Виж и коментарите, първият е от дама с ръст 170 см
Да, прочетох, но от рамото 113см. ми е въз късичка  hahaha, а не съм някой гигант  Mr. Green, идва ми 14-5см. под поляното  ooooh!
Аз съм 171см.  newsm78

# 711
# 712
  • Пловдив
Поръчах си едни тениски на Вербауд и до вчера ми стояха на 2-ра стъпка, днес гледам че са минали на 4-та стъпка и ми е излязла и фактура, дали ще пристигнат или стигат до 4-та  и край  newsm78

# 713
Поръчах си едни тениски на Вербауд и до вчера ми стояха на 2-ра стъпка, днес гледам че са минали на 4-та стъпка и ми е излязла и фактура, дали ще пристигнат или стигат до 4-та  и край  newsm78
Моята поръчка с Vertbaudet така и си остана на 4-та стъпка, а пратката вече пътува към Б-я.

# 714
  • Плевен
Не ги чакай! Имаш ЛС

# 715
Не ги чакай! Имаш ЛС

И защо да не ги чака? Сподели и с нас, на никой няма да кажем.  Whistling

# 716
  • на брега
Моля споделете мнение за тези сандали. Отговарят ли си на размера, добре ли изглеждат на живо?
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-cloutees.aspx?productid=3 … iginminipdp=cross sell pdp&prodcolor=3&prodsize=00037

# 717
  • Варна
Момичета, имате ли проблеми с акаунтите си?

Току що се прибирам и намирам следния мейл от съфорумка, мисля, че даже е от моята отчетна тема:

"Имам проблем с влизането в един интернет сайт за пазаруване на дрехи. И странното е че паролата ми е променена, а при опит да вляза препраща новата парола на вашия мейл адрес.
Как ще го коментирате? Не ми се иска да пускам сигнали до полицията....''

Честно казано съм изумена, незнам каква полза имам от нейния акаунт аз...и в същия момент съм получила няколко мейла от ларедут...
Mot de passe oublié

Bonjour Ivanka valcheva Vanya petarcheva,

Voici votre mot de passe indispensable pour vous identifier
sur laredoute.fr :
En cas de problèmes lors de votre identification, pensez a consulter la rubrique « aide et services » dans laquelle se trouvent les réponses aux questions les plus fréquentes. Vous pouvez également nous joindre au O892 35O 35O (0,34€/mn)..

Merci de votre confiance et à bientôt sur laredoute.fr

Julie Areski,

# 718
  • Пловдив
Не ги чакай! Имаш ЛС

Нямам ЛС  newsm78

# 719
Момичета, имате ли проблеми с акаунтите си?

Току що се прибирам и намирам следния мейл от съфорумка, мисля, че даже е от моята отчетна тема:

"Имам проблем с влизането в един интернет сайт за пазаруване на дрехи. И странното е че паролата ми е променена, а при опит да вляза препраща новата парола на вашия мейл адрес.
Как ще го коментирате? Не ми се иска да пускам сигнали до полицията....''

Честно казано съм изумена, незнам каква полза имам от нейния акаунт аз...и в същия момент съм получила няколко мейла от ларедут...
Mot de passe oublié

Bonjour Ivanka valcheva Vanya petarcheva,

Voici votre mot de passe indispensable pour vous identifier
sur laredoute.fr :
En cas de problèmes lors de votre identification, pensez a consulter la rubrique « aide et services » dans laquelle se trouvent les réponses aux questions les plus fréquentes. Vous pouvez également nous joindre au O892 35O 35O (0,34€/mn)..

Merci de votre confiance et à bientôt sur laredoute.fr

Julie Areski,

Аз съм. Правилно си се сетила. Пратих ти мейл, но и тук да опиша проблема....

Опитвам се да си вляза в акаунта с моя мейл и парола и не ми приема паролата. Искам да ми пратят паролата на мейла (от забравена парола), като в полето си изписвам моя мейл. И ми връща отговор, че пролата е изпратена на твоя мейл. На другия ми акаунт си пуснах поръчаката и нямам такъв проблем. Не знам какво става. Добре, че си ти, че се вкарах в някви филми за източване на карти. Мейла ти ми е абсолютно непознат и вече е чудех какво д правя. Явно е технически проблем.

Общи условия

Активация на акаунт