La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 55 014
  • 996
  •   1
Отговори
# 630
Аз още не пила кафе, ама да се разпиша в дискусията.
Нещо на дискриминация ми мяза тая история сега.
Айде до Б-я, за да изпратят поръчката си е скъпо Wink, сложиха ни твърдо да има доставка (в което не виждам чак толкова лошо), но за 20% само глупости се писаха...
НО!! защо, като се поръчва до фр адрес да се прави нещо толкова нередно. Все едно французин си купува нещо, колкото на "нашия фр адрес", толкова и на ФренчуМренчуДренчу, който живее на къндЪ мъндЪ във Франция, доставката за тях е една и съща, ние също си плащаме, какво ги бърка, да не би да вземат от данъците, които французите плащат в държавата си, че да има значение с каква националност си купува човек.  Crossing Arms

Да се похваля и аз като вас, че поръчките са ми на 4та стъпка, касовия апарат е разделен от дрешките+чантата; втората поръчка е само 1 дънки+чанта и те са ОК...сега остава да чакам.  Mr. Green

# 631
Инатливата ми природа ме подтиква да пусна няколко поръчки само с тез продукти за "богоизбрани"  Mr. Green Ама 'айде да не се заяждаме  Laughing

# 632
Хайде и аз да се изкажа по въпроса с Вербауде
направих поръчка на 29.06 - 2 техни якета
http://www.laredoute.fr/vente-cire-imprime-ballons-fille.aspx?pr … mp;prodsize=00004
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-reversible-fille.aspx?prod … mp;prodsize=00002
 + още дрешки
На следващият ден първото яке беше на ст.1 и получих имейл че се било изчерпало (а естествено не е, даже е на по-ниска цена вече), а второто стоя на ст.2 2-3 дни, останалите дрешки ги изпратиха и получих колисимо за тях. В последствие видях че и второто яке е минало на 4-та стъпка и над него също има колисимо, но не съм получавала втори имейл за него. Сега като проверя в colissimo.fr излиза че вчера са получени и 2-та пакета, но честно казано още нямам имейл от доставчика. Та не знам сега дали да не се пробвам пак с първото яке  newsm78

# 633
... докато не започнат да ни ловят по IP-та...  hahaha

С рестарт на модема ще ми хванат.... IPичката.  Mr. Green
Да не е спам, я ми кажете имате ли случай да ви доставят нещо на фр. адрес, а в суивито да ви стои на 4 стъпка? Или докато не стане 5-та, няма как да тръгне? Дали опресняват инфото своевременно, защото масата за игра не ми я пращат и си виси на 4-та. Бърка ми плановете, защото исках да се получи наведнъж с други 2 поръчки при посредника, за да отида на място. Пък не е близо, пусто- 55км. са си, за да ходя два пъти.  Rolling Eyes

# 634
  • Пловдив
Shocked не може да бъде
пък аз за сефте се излъгах с едни сандалки на тази марка, остава и да ми ги откажат и съсвем ще ги разлюбя тия ........................... от Ла Редут
за статистиката ползвам превозвача и сандалите се мъдрят на 2 ра стъпка....
май ще си получа само бельото
а при плащане с пей пал какво става - връщат ли парите или пак с ваучери и чекове ще се занимаваме

MAMA GALQ, специално за Vertbaudet не би трябвало да теглят парите за тях изобщо, защото ги отказват преди да ги фактурират.

платих с peypal и веднага си ги дръпнаха и фактурираха
 сандалите пишеше че ще са налични след 72 часа и сега седят на втора стъпка с дата за изпращане 07.07  newsm78

# 635
И аз да питам за Пума! Поръчах маратонките от 25Е на мъжо, но седят на четвърта  стъпка а в remboursements също ги има, какво става?  newsm78 Преди като ми откажеха нещо, не е стигало до 4-та стъпка.  Thinking Ако е коментирано, моля за линк към написаното! Благодаря!
И при мен е така.Парите са ми изтеглени.Все още не са ми ги върнали

# 636
  • Варна
Да не е спам, я ми кажете имате ли случай да ви доставят нещо на фр. адрес, а в суивито да ви стои на 4 стъпка?

Хлебопекарната си седи на 4 стъпка, но вече е в камиона на посредника Peace ..както и въпросното Вербоде, за което са си дръпнали отделно мангизите Grinning

# 637
Доообре, а как поръчвате от самия сайт на Вербауде, какво толкова, от там ще си ги купуваме, щом от там може значи не са някакво национално богатство  hahaha Joy , за разлика от нашето кисело мляко, материал за което сме им продали за стотинки и когато бях у Фр. ония ми ти франчуля, твърдят със сериозен вид "Как така киселото мляко е българско то е собственост на Данон"  #Crazy newsm78 hahaha Joy

# 638
Моля за линк към детските пижами  Peace

# 639
Моля за линк към детските пижами  Peace

Напиши pijama в ЛР и ще ти излязат всички, после можеш да си ги филтрираш....

# 640
Здравейте   bouquet
Бях обещала отзиви и снимки, но нямам никакво време.
Само ще похваля Мъфинмейкъра: снощи за пръв път правих мъфини и станаха разкошни. Не съм си превела книжката (взела съм я на службата да я сканирам и да я преведа ама нямам време  Embarassed), и импровизирах
Всяка партида от мъфинки ги пекох по 10 минути и беше напълно достатъчно за да се изпекат. Изваждат се много лесно (аз с клечка за зъби  Rolling Eyes), уреда не се намазнява и накрая даже нямаше нужда от забърсване, все едно не съм го ползвала.
Нямам от тези силиконовите форми и тави, за да направя сравнение, но определено съм доволна. А и в къщи се харесаха много.
Който има други въпроси да ме пита на лични да не пълним темата.

ПП: А и какво става с това намаление, има ли го няма ли го?! Много скучно тази година` ама това не ми пречи да поръчвам  Laughing

Хубав ден   bouquet  Hug

# 641
  • София, Манастирски ливади
И аз да питам за Пума! Поръчах маратонките от 25Е на мъжо, но седят на четвърта  стъпка а в remboursements също ги има, какво става?  newsm78 Преди като ми откажеха нещо, не е стигало до 4-та стъпка.  Thinking Ако е коментирано, моля за линк към написаното! Благодаря!

Отказват и Пума. При мен се получи същото с един анцуг.

# 642
Някой има ли подобни 23-24 номер гуменки: http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-en-toile-fille.aspx?pro … iginminipdp=cross sell pdp&pos=26_n_n&prodcolor=8&prodsize=00023
да ми измери стелка

А отзиви за този бански: http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces.aspx?prod … =1&prodsize=0 Пишат, че бил с умалено долнище и уголемена горница, но дали наистина е така?

# 643
  • София
Има раздвижване:
Тази тениска http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-coton-bio-manches-courtes- … =1&prodsize=0 като взлезне в кошницата размер 4 г. става на 1,72Е
Същото важи и за тази:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-imprime-manches-courtes-en … =1&prodsize=0

# 644
тез сандалки аз ги имам от Бг и са страшно удобни ако не можеш да ги намалиш няма смисъл да ги поръчваш и тук са 38 лв.

Общи условия

Активация на акаунт