La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 54 975
  • 996
  •   1
Отговори
# 780
  • Габрово
Чудни намаления тази година, пак разни номера ни прилагат-един и същ артикул в албанския сектор е по-скъпи от основния - например ето тези сандалки, които вече си поръчах, но сега ми направиха впечатление - тук http://www.laredoute.fr/vente-sandales-guetres-cuir-souple-pliss … =1&pos=94_n_n и тук http://www.laredoute.fr/vente-sandales-guetres-cuir-souple-pliss … =1&pos=45_a_n

# 781
  • Бургас
Рал, а не погледна ли това в сайта на Смарт:

http://smartdelivery.org/bg/kak_da/kak-da-izpolzvame-frenskiya-a … a-redoute.32.html

Ясно е показано и казано какво да има отляво и какво да има отдясно Rolling Eyes Та четенето и мисленето не са постоянна величина винаги и при всички, ще ме извиняваш! След като и преди толкова се говореше как не трябва да си правим акаунти с едни и същи данни при регистрацията, защото всъщност така променяме старите си такива, логично е и сега да е така като се напише адреса на един и същи превозвач Peace
Не обвинявам никого, нито съм нетолерантна, а просто ти изясних защо Смарт нямат нищо общо със случая и че не те са хората, на които да пишеш Peace Понякога каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи, нали знаеш! Дотук съм Peace

# 782
  • Варна
Ееее, момичета, момичета, не се карайте. Явно проблема не е точно мултиакаунтинга, а и никой не може да знае със сигурност какъв е. Може просто да имат технически проблем в момента. Аз си смених адреса за фактуриране с измислен, а на Смарт ще пиша, ако получа мейл, че имам пратка, която не съм поръчвала.  Hug

Аз ползвам друг доставчик, не посочения в подменените ми данни. Адреса на фактуриране е българският ми адрес.

# 783

Не е лошо да се зачетеш назад и ще видиш какво общо имат.... Но ти като аксиома не четеш .... първосигнално пишеш без грам мисъл в писаниците ти. Рядко влизам в темата Ла Редут и този път смята не за мой интерес, а само да предупредя, че имам такъв проблем, който започва да става не само мой.

Аз също не разбрах какво общо имат Смарт деливери с акаунт проблемите на Ларедут?
Какво точно ще им пишеш?  newsm78

Днес не виждам нищо интересно с изключение на кода за четвърти безплатен артикул при поръчани 4 от кръглите цени.

Смарт деливъри е моя и на vanyas - доставчик. Т.е. както вече писах има съвпадение на адрес за дотавка и лице за получаване. Третото момиче с което ни е преплитат акаунтите пък си доставя на собствен адрес.
Не е ли нормално да ги уведомим, че започват такива проблеми заради адреса им. Очевадно е защо се получават... Ще пиша и на Ла редут естествено...
Знаем, че и с адресите на някои превозвачи от UK  се получават подобни неща с някои УК магазини.....

Ако не ви интересува, няма да пиша как се е развила случката... Mr. Green

# 784
  • Варна

Не е лошо да се зачетеш назад и ще видиш какво общо имат.... Но ти като аксиома не четеш .... първосигнално пишеш без грам мисъл в писаниците ти. Рядко влизам в темата Ла Редут и този път смята не за мой интерес, а само да предупредя, че имам такъв проблем, който започва да става не само мой.

Аз също не разбрах какво общо имат Смарт деливери с акаунт проблемите на Ларедут?
Какво точно ще им пишеш?  newsm78

Днес не виждам нищо интересно с изключение на кода за четвърти безплатен артикул при поръчани 4 от кръглите цени.

Смарт деливъри е моя и на vanyas - доставчик. Т.е. както вече писах има съвпадение на адрес за дотавка и лице за получаване. Третото момиче с което ни е преплитат акаунтите пък си доставя на собствен адрес.
Не е ли нормално да ги уведомим, че започват такива проблеми заради адреса им. Очевадно е защо се получават... Ще пиша и на Ла редут естествено...
Знаем, че и с адресите на някои превозвачи от UK  се получават подобни неща с някои УК магазини.....

Щом третото момиче доставя на собствен адрес какво общо има СД?

# 785
  • София
Да се повторя:

Аз ползвам друг доставчик, не посочения в подменените ми данни. Адреса на фактуриране е българският ми адрес.

# 786
Рал, а не погледна ли това в сайта на Смарт:

http://smartdelivery.org/bg/kak_da/kak-da-izpolzvame-frenskiya-a … a-redoute.32.html

Ясно е показано и казано какво да има отляво и какво да има отдясно Rolling Eyes Та четенето и мисленето не са постоянна величина винаги и при всички, ще ме извиняваш! След като и преди толкова се говореше как не трябва да си правим акаунти с едни и същи данни при регистрацията, защото всъщност така променяме старите си такива, логично е и сега да е така като се напише адреса на един и същи превозвач Peace
Не обвинявам никого, нито съм нетолерантна, а просто ти изясних защо Смарт нямат нищо общо със случая и че не те са хората, на които да пишеш Peace Понякога каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи, нали знаеш! Дотук съм Peace

Разбира се, че съм го видяла, само че има тънка разлика (която явно не всеки успява да разбере) между "не е нужно да променяте" и например "задължително оставете вашия адрес, защото"... Това по повод мисленето и четенето, ще ме извиняваш и ти.  Mr. Green

И за сведение си промених адреса чрез акаунта ми (а не при фактурирането) и затова автоматично и на двете места ми излиза френския адрес.

Аууууу, човек да не поиска да ви предупреди. Не обвинявам превозвача за нищо, но ти защо скачаш като ухапана без причина? Адвокат ли си им? Нали ясно разбра от Ваня, че не е мултиакаунтинг??????

Хексе
- третото момиче е опитва да си фактурира на БГ адреса (не ползва доставчика), но на фактурата и е излезъл адреса на Смарт и лице за получаване vanyas.

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 10:53 от Анонимен

# 787

Какво точно ще им пишеш?  newsm78

Знаем, че и с адресите на някои превозвачи от UK  се получават подобни неща с някои УК магазини.....

Обидите ти ги подминавам, защото ти се излагаш, поведението ти също си го обяснявам с две възможни причини, но няма да ги коментирам тук - по-умните ще се досетят! Mr. Green
Т.е. както вече писах има съвпадение на адрес за дотавка и лице за получаване - съвпадение на адрес - добре, съвпадение на имена ако са вашите собствени + това на Иванка /както трябва да бъде/- какъв е проблема? Ако са абсолютно еднакви имената ви (твоето и на vanyas) или сте писали само имената на Иванка - нормално е да се получи такова нещо. Ако си имала глупостта и на двете места да пишеш адреса на превозвача - обясниха ти го вече че така не трябва да се прави! И не на С., а и на арменския поп да пишеш - това е положението! Но на теб ти е простено, нали не пазаруваш от Ла Редут /само си сменяш адресите профилактично с този на превозвача/ и няма как да знаеш!
Третото момиче с което ни е преплитат акаунтите пък си доставя на собствен адрес - като доставя на собствен адрес, защо ви преплитат и какво общо има С.? Laughing

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 10:54 от Hrissy

# 788
  • Стара Загора
Момичета, банските също ли се поръчват с номер отгоре като бельото? Миналото лято поръчвах, но бяха супер умалени, даже стават на 10 год. дете, а бяха 36-38 номер.

# 789
# 790
А сега нещо свързано с темата:
http://www.laredoute.fr/vente-parka-zippee-a-capuche-enfant-garc … =1&prodsize=0
това яке в кошницата влиза на 6,38 е  Peace

# 791
Третото момиче с което ни е преплитат акаунтите пък си доставя на собствен адрес - като доставя на собствен адрес, защо ви преплитат и какво общо има С.? Laughing

Не видях да съм те обидила. Но пък видях опит от твоя страна да продължим друг конфликт от друго място, който аз бях приключила.
И ако беше чела внимателно, щеше да разбереш! Както Брадата писа - не винаги четенето и мисленето са постоянна величина.

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 11:05 от Анонимен

# 792
# 793
  • на брега
Момичета, моля спешно за съвет. При условие, че от ла редут купувам сутиени 90C, а бикини 40-42 от посочените по долу бански кой р-р трябва да избера р-р 44 или р-р 46?
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces.aspx?prod … =1&pos=26_a_n
и този
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces.aspx?prod … =2&pos=16_a_n

Благодаря предварително!

# 794
  • Бургас
Момичета, моля спешно за съвет. При условие, че от ла редут купувам сутиени 90C, а бикини 40-42 от посочените по долу бански кой р-р трябва да избера р-р 44 или р-р 46?
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces.aspx?prod … =1&pos=26_a_n
и този
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces.aspx?prod … =2&pos=16_a_n

Благодаря предварително!
По съвет на момичетата във форума поръчах +1, от номера панталони които взимам. Чакам 2 броя бански, дано ми станат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт