La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 54 991
  • 996
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Не ми дава да платя с картата си Американ Експрес. Последно с нея плащах в сайта на 02.07, а сега ми изписва
Le service ne répond pas. Merci de cliquer sur le lien "une conseillère reprend ma commande" en haut de la page, une conseillère vous guidera dans votre commande
Имате ли идея какво е  newsm78

Рони,пробвай през друг браузър.

# 841
Не ми дава да платя с картата си Американ Експрес. Последно с нея плащах в сайта на 02.07, а сега ми изписва
Le service ne répond pas. Merci de cliquer sur le lien "une conseillère reprend ma commande" en haut de la page, une conseillère vous guidera dans votre commande

ми аз май нямам  Embarassed

# 842
може ли отзиви и мнение за тази риза чудя се между XL и   XXL

http://www.laredoute.fr/vente-chemise-manches-longues-imprimee-p … =1&prodsize=0

# 843
Моля ви за спешен отговор на адидас маратонки с един номер отгоре ли да взема   bouquet

да!

# 844
  • София
може ли отзиви и мнение за тази риза чудя се между XL и   XXL

http://www.laredoute.fr/vente-chemise-manches-longues-imprimee-p … =1&prodsize=0

Ризата е перфектна, тънка.Половинката ми е доволна , отговаря си на номера.

# 845
на моя мъж съм му вземала само нощница MEGENE XXL но за риза се колебая  вашата риза кой размер е

# 846
  • София
на моя мъж съм му вземала само нощница MEGENE XXL но за риза се колебая  вашата риза кой размер е

Ами тениски му взимам ХХХL (иска да са му широки) но от ризата взех XXL и му стои добре( според мен по-добре от широките тениски  Laughing)

# 847
момичета, за колко дни пристига поръчка пусната до френски адрес чрез ФрансетоБг.
благодаря предварително и успешно пазаруване.
/така очаквах като предните намаления , ама......жалко/

# 848
  • София
Отзиви за тези дънки дали има някой: http://www.laredoute.fr/vente-jean-regular-long-32-%28entre-1m70 … e=1&pos=5_a_nnewsm78  Отговарят ли си на размера и дали стават за лятото?
Благодаря на отзовалите се!  bouquet

# 849
момичета, за колко дни пристига поръчка пусната до френски адрес чрез ФрансетоБг.
благодаря предварително и успешно пазаруване.
/така очаквах като предните намаления , ама......жалко/

Зависи как се обработи от ЛР и дали ще хване курса, който е вече всеки петък......Днес получих с пощите поръчка от 26.06. - прецени сама.

# 850
  • Пловдив
здравейте,
имам дрехи за бебето в кошницата, аксесоар за уреда ми за готвене на пара, спално бельо и мисля една количка на куини. най-добре заедно или да ги разделя поотделно нещата?  Rolling Eyes

а също и кой от софийските доставчици смята на 1.96 еврото, разбрах, че единия закръгля на 2 лв?  Crossing Arms
Rolling Eyes

# 851
  • Варна
Мама Цо, страхотни покупки Hug Със здраве да ги носиш! И аз спадам към гранде дамите...хихихи
В петък чакам хлебопекарната и ще те помоля за линк, ако ти е на лесно към темичката в кулинарния подфорум, че като почна там да се ровя огладнявам. Embarassed

Искам да попитам тези мъжки обувки дали си отговарят на размера, имате ли наблюдения:

http://www.laredoute.fr/vente-bottines-esprit-derby-cuir.aspx?pr … =2&pos=15_a_n

http://www.laredoute.fr/vente-bottines-homme-cuir.aspx?productid … =4&pos=36_a_n

Мерсиии   bouquet

# 852

И през Мозила не става, а вече ми изписва това
Ce service ne répond pas. Merci d'essayer à nouveau.
Някой знае ли какво означава?
Проблем в Банката няма, обаждах и се, пари също имам  newsm78

# 853
Здравейте,много моля за помощ-дадох на приятелка да пусне две поръчки чрез посредник,но при избор на метод за плащане е избрала третия метод-чек или в брой,който е ,след картата и пей пал,като се е начислило и 6,70 евро доставка.Това много ме притесни.Какво трябва да направим сега?Моля ви за отговор!

# 854
  • Варна

И през Мозила не става, а вече ми изписва това
Ce service ne répond pas. Merci d'essayer à nouveau.
Някой знае ли какво означава?
Проблем в Банката няма, обаждах и се, пари също имам  newsm78
Плащай с ПП, не се мъчи.

Общи условия

Активация на акаунт