La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 54 962
  • 996
  •   1
Отговори
# 885
Момичета,може ли да ви помоля за мнение за ленената пола - отговаря ли си на размера и по тялото ли стой или е широка? По принцип нося панталони 38,дали да рискувам с 36 че гледам,че май е с ластик на талията?
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-courte-pur-lin.aspx?productid … =2&prodsize=0
И това детско панталонче също :
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-stretch-enfant-fille.as … =1&prodsize=0
отговаря ли си за 3г или да поръчам направо за 4г?
Благодаря
Това панталонче  според мен е умалено с един номер.Моята дъщеря носи дрешки 80см,а това 86 и е точно на размер. Peace

# 886
  • Sofia
Момичета,може ли да ви помоля за мнение за ленената пола - отговаря ли си на размера и по тялото ли стой или е широка? По принцип нося панталони 38,дали да рискувам с 36 че гледам,че май е с ластик на талията?
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-courte-pur-lin.aspx?productid … =2&prodsize=0

Мога да дам размери на 34 номер. Струва ми се, че не е много широка и по-скоро си отговаря, но това е просто впечатление, по обясними причини в момента не мога изобщо да я пробвам.

# 887
  • Пловдив
Проверете си кошниците . Grinning

Това е налично :

http://www.laredoute.fr/vente-maxi-briques-megablocks.aspx?produ … mp;prodsize=99999

Maxi briques Megablocks.

Ref :1662040
Vendu et expédié par :
La Redoute
En stock
Свършиха CryИсках на бебоците за рождения ден да ги взема Crossing Arms

В момента е налично.  Peace

# 888
Привет  bouquet
и аз успях да кача няколко снимки, съжалявам но нямат описание. От всичко съм много доволна.
http://reniraykova.snimka.bg/daily/la-redoute.476577.24159203

Тази рокля коя е?
http://reniraykova.snimka.bg/daily/la-redoute.476577.22494943

Много прилича на една, която съм харесала на Лаура Клемент, би ли споделила отзиви?

Мсля, че е рокля на Лаура Клемент от зимните намаления. Имаше черна и златиста и струваше 15 евро.

Да, роклята е от зимните намаления. Имам и черна и кафява (кафяво-бежова). Линковете, които си дала са подобен модел, но тези които ги имам аз са със сатен и памук. Различен е състава. Стоят много елегантно и аз си ги харесвам много. Ако намалят тези още, бих си купила пак - харесала съм една бяла.

toni2 сандалите си отговарят дотолкова, че аз в БГ нося 39, а от Франция си поръчвам винаги 40. Много си ги харесах.

# 889
Здравейте,от вчера немога да вляза в сайта на ларедут ,претоварен ли е какво ли..има ли някой друг подобен проблем или е само рпи мен??
п.п. знам че не  много по темата,но.. Sad

# 890
Аз нямам проблеми със сайта. Използвам Мозила, виж проблема ти да не е от браузера.

Момичета само да кажа, че кученцето с клетката е на Барби и е страхотно. Има две отделения на клетката - едното за кучето, а от другата страна се отваря пак с капаче и там стои ветеринарния комплект. Лично на мен ми хареса много, дори поръчах още 2 днес да имам за близки дечица за подарък.
Хубав ден   bouquet

ПП: Рони как искаш да платиш? С карта ли? Защото аз сутринта пуснах поръчка и платих без проблеми чрез Пейпал.

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 09:12 от RNR

# 891
Здравейте,от вчера немога да вляза в сайта на ларедут ,претоварен ли е какво ли..има ли някой друг подобен проблем или е само рпи мен??
а аз от вчера не мога да платя  Sad

# 892
Аз нямам проблеми със сайта. Използвам Мозила, виж проблема ти да не е от браузера.

...
благодаря
не е ,всички други сайтове и всичко в нета ми е достъпно..само с ларедут ми се  зарежда по 20 минути и накрая -грешка..вече се изнервих ,та реших да питам..както и да е..може да е претоварен нещо..за пръв път ми се случва..
по-темата - в края на тази седмица ще ми дойде поръчката,но ще я взема началото на другата и ще дам отзиви..
доскоро

# 893
а аз от вчера не мога да платя  Sad
мила,вчера и аз не можах да платя с никаква карта,досега за 4 години съм нямала проблеми.Снощи към 22.00 реших да пробвам за първи път paypal,платих без проблем,гледам сега,че поръчката ми е ве4е на 4 стъпка,фактурирана е вече,парите още не са изтеглени.Сега пробвах с гугъл хром,става,няма проблеми,вчера с интернет експл.полудях,дава ми криптираната връзка и плащане не може да стане,това е проблемът,пробвай с гугъл хром или Пейпал.

# 894
Опитах ИЕ8, Мозила, Опера, сега и гугъл Хром,  Rolling Eyes
А сега отивам да се регистрирам и боря кат прасе с тиква с Пей Пал  Mr. Green

# 895
Здравейте!Току-що пуснах поръчка и ми изписа това le Samedi 09/07/2011, dans mon Relais Colis à partir de 15h. Моля някои по-вещ да ми поясни, какво се опитват да ми кажат. newsm78

# 896
  • София
Здравейте!Току-що пуснах поръчка и ми изписа това le Samedi 09/07/2011, dans mon Relais Colis à partir de 15h. Моля някои по-вещ да ми поясни, какво се опитват да ми кажат. newsm78
Пуснала си я до пункт, да ходиш да я вземеш в събота 09.07.

# 897
  • Бургас
моми4ета:)
при разделена поръ4ка-яке и други не6та,нормално ли е да полу4а само потвърдителен мейл за парвата 4аст за доставка на френски адрес-за якето нямам:(а първо якето уж бе6е на 5 стъпка.малко ми е притеснено,за6тото половин 4ас след като поръ4ах,якето се из4ерпа-онова коженото на меджик стрийт...

# 898
Да попитам има ли и други с поръчка от 1.7., която обаче си седи на 4 стъпка......Не мърда и това е, нямат ли намерение вече да я пращат на адрес тези от ЛР? Всичко е налично, на всичко е или 24ч. или 48ч. като наличност, а....е....не искат да я пращат.......

# 899
Да попитам има ли и други с поръчка от 1.7., която обаче си седи на 4 стъпка......Не мърда и това е, нямат ли намерение вече да я пращат на адрес тези от ЛР? Всичко е налично, на всичко е или 24ч. или 48ч. като наличност, а....е....не искат да я пращат.......

И аз имам такава на стъпка 4, но имам имейл от превазвача че е получена и днес ще пътува за БГ. Имам пък 2 поръчки, които стоят на стъпка 5 и 6 а съм си ги получила даже.
Явно бавно обработват данните в някои случаи.  Peace .

ПП: Моята поръчка, която  е на 4-та стъпка, а е доставена е от 29.06.2011

Общи условия

Активация на акаунт