Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 30 **

• 45 594
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • около Варна
Снимката е страхотно попадение, едно ми стана леко на душата, че има и по-тежки случаи Laughing

При нас нищо ново, караници безкрай, не знам кога ще се оправя положението. Иде ми да ги ошамаря и двамата едно хубаво, поне да знам после за какво реват.

Програмата е пълна, по цял ден сме из улиците, по площадки, на плаж, навсякъде, но не и в нас, защото не се търпят. Съответно къщата е вечен хаос и мизерия. Все се заричам да отидем някъде с баща им като младоженци и да си починем истински, но каква съм такава загубена, не ми се оставят децата. Та утре отиваме малко на почивка и пак ги помъквам с нас. Съответно почивката ще е не пипай там, излез от басейна, спри да викаш Mr. Green ...... и ей такива отпускащи работи.

Да са ни живи и здрави пък след десетина години ще си починем.

# 76
  • Видин
Да, да! След 10тина години ще са развихрили се тийнейджъри и ще ходим да ги измъкваме от дискотеките  Sick Joy

# 77
  • около Варна
Ей, разби всичките ми надежди Laughing

# 78
  • Варна
Да ти дам нови тогава. След около 25 години ще ни е почивката.=/- 3-4 години. Децата задомени и със собствени чеда, да си им берат ядовете. А ние ще си почиваме нейде по чужбински плажове  Joy   Joy

# 79
  • Видин
Тогава пък ще искат ние да им гледаме децата, за да си почиват  Joy smile3534

# 80
  • София
снимката е уникална! да са живи и здрави малките разбойници, които са спретнали тази прелестна изненада на мама и тати  hahaha hahaha hahaha hahaha
(на чужд гръб и две кофи боя са малко Wink )

Ние сме супер. Като изключим, че в момента и двамата са с вирус, куупонът е на 6!
Не съм си представяла, че могат толкова сладко да си играят заедно от такава малка възраст, или може би точно, защото още са малки и си играят сладко  Thinking Кака все го вика малкия вагабонтин да си играят, тя му е майка, а той бебето. А ако реши, че иска да си играе сама се затваря в иначе неизползваната детска стая.
На мен надвечер вече не ми издържат нервичките, но като заспят и двамата и презареждам батериите. Само малко съм назад със спането, но ще наваксвам по вашите сметки след 25г.  Whistling

# 81
Да ти дам нови тогава. След около 25 години ще ни е почивката.=/- 3-4 години. Децата задомени и със собствени чеда, да си им берат ядовете. А ние ще си почиваме нейде по чужбински плажове  Joy   Joy

Мечтай! Да ти натупуркат едни породени Унучета тогава, да си починат малко младите, щото 'знаеш ли, мамо, как се гледат породени деца - мъкаааааааа. 'Земи ги малко, та да отдъхнем ние!' и ти, понеже ще си много добричка и съжалителна и понеже внуци се гледат по-готино и леко, отколкото деца, ще се съгласяваш, че и хоро ще играеш.  Laughing

# 82
Хаха, снимката с малките разбойници и на мен добре ми дойде, че изтрещявам бавно, но сигурно. Ще отиваме на почивка, ама като знам как ще си почина и не ми се тръгва. Само като си представя купищата багажи, които трябва да помъкнем и ми се отщява.
А бебето е най-доброто и усмихнато бебе на света (засега)  Mr. Green Само дето е крайно време да спре да яде по 3 пъти нощем  hahaha
Дайте идеи как да разнообразявам баткото навън? Излизаме с кола-кракомобил, с колело, с акумулаторна кола (купих му я преди 1 седмица с голям кеф) и всичко му е скучно  Crazy
Аманита, радвай се, че те буди да яде, че при нас положението е, че не заспива вечер понякога и до 3-4 часа, т.е. няма как да се събуди след като не е заспивала  Mr. Green
За игри с баткото - разнообразие му трябва. Дори и само парка да смениш пак е нещо. Аз в последно време ходя всеки ден на различно място и по-добре ми се получават нещата. И ако има и дечица по-големи, че да се заиграва с тях става чудно. Например с въже - връзваме за някоя пейка/стълб единия край, на другия някоя мама държи и играем на "капитане, капитане какво е морето?" и децата прескачат - ту бурно, ту тихо. Като им омръзне почва змия да лази и те да бягат от нея и т.н. си измисляш. Събираме всички деца в парка. С топка естествено - кой рита, кой хвърля, както искат. С кегли също става. Моят батко най-много с колички обича да си играе. Изсипваме вода и ги кара в дъжд, или минава през някоя кал с тях и после на чисто гледа какви следи оставят  Mr. Green Днес му беше много интересно да пръска с пулверизатор - едно шише изпръска в парка, напои къде що видяхме дръвчета и тревички. Кара колело без педали, люлее се на люлка, обича и пързалките. В общи линии май това ни е засега репертоарът.

# 83
Снимката е убиец! Задължително на първа страница в следващата тема под мотото "Изненада за мама от породени двама!" Така можем да направим рубрика и да споделяме случки на тема - днес с какво успяха да ни зашеметят нашите две буйни главици дето са на един акъл  Joy

Разнообразие му е майкатааааааа, ама колко рядко ни се случва... Тъкмо сега се връщам от една неочаквана ваканция - разходка до Дуранкулак, за среща с едно малко варненско софиянче на по-малко от година. Е, то си беше взело и родителите си, та и с тях се видяхме  Laughing Покиснахме с децата до бурното море и силният вятър издуха цялата негативна енергия от изнервената мама и подивелите й деца. Малките каталясаха разбира се и още в колата на връщане заспаха, и бързо се телепортираха в леглата, кой ял - ял, кой пикал - пикал (с риск да има среднощен купон и да сменям чаршафи), ноооооооо както обичам все по-често да казвам - Има и такива дни! Режима е отишъл на кино, но всички са доволни!

Дано все по-често ни спохожда разнообразието, че иначе не знам как ще доживеем до след тия 25 години когато я обещавате тая ми ти почивка  Mr. Green

# 84
  • Видин
Лъки, златна си. Благодаря за идеите  Hug
Гигамига, много ти се радвам  Heart Eyes Как имаш енергия, желание и сила - не знам  Grinning Ти си страхотна майка  Peace Разбрахте ли пола на малкото човече?

# 85
amanita аууууу изчервих се  Blush какви мили думи, не знам дали ги заслужавам  Blush

Напоследък съм кълбо от нерви. До сега с предишните две бременности не съм виждала такова чудо, то бива бива чувствителност, ама чак пък толкова! Само се лашкам в някакви крайни състояния, изплаквам си очите и то от една казана накриво дума  ooooh!

Бебо се крие, срамежливото ми то! Плюс, че предния път плацентата беше на предна стена и почти нищо не можеше да се види. В края на седмицата съм на преглед - 3D ехограф, може и да се разкрие мистерията  Mr. Green Ако разбера нещо ще се похваля   Party

Лъки и ние много си обичаме колелото без педали, каката е голям фен, малкия има bobby car,  но мисля за Коледа и колело без педали да му взема, че проявява голямо желание! Всички в квартала ни гледат като извънземни, само една друга мама съм виждала с такова колело, беше на Beeboo дървено, много яко. Сега ми е голяма чуденка като на каката Hudora  ли да взема за малкия или дървено  Thinking Вашето какво е? Това с калните следи от гумите на колите просто ме разби! Добре, че на моя калпазанин още не му е хрумнало, че и ние сме големи фенове на всякакви колички  Crazy Евала, какви здрави нерви имаш и, че позволяваш такъв род цапащи забавления  Heart Eyes

Хайде, весели летни занимания и приятни неделни разходки  Hug

# 86
колелотото без педали е голямо спасение за по-малките сладурковци, нашето е метално -ПУКИ, много съм доволна от него-със спирачка е и има място за слагане на крачетата.Ники се научи да използва спирачката. Вече се научи да кара и колело с педали, без помощни, остава и да му купим, че сега ползва на едно комшийче.

# 87
За малко настроение:
Как се возят породени деца

# 88
...Лъки и ние много си обичаме колелото без педали, каката е голям фен, малкия има bobby car,  но мисля за Коледа и колело без педали да му взема, че проявява голямо желание! Всички в квартала ни гледат като извънземни, само една друга мама съм виждала с такова колело, беше на Beeboo дървено, много яко...
сигурно за нас говориш Grinning наистина са супер тези колелета, една от най-успешните ми покупки! малкият го подкара на 1.7г. а сега е виртуоз Laughing мислим сега с педали да му вземем, а това за дребната... вече и тук продават такива и все почесто срещам деца с баланс байкове. а иначе и нас ни гледат така Shocked а коментарите сааа Joy

обади се да се запознаем другия път!

# 89
  • Видин
За малко настроение:
Как се возят породени деца

Напълниха ми душата  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт