Отговори
# 15
Дунди сладък!  Heart Eyes Честита ви четвърт годинка.

# 16

почерпете се

# 17
Браво на Коко Heart Eyes много готини бузички LaughingКроелка Hug
Куини,честито зъбче на Бобо и не на последно място поздрави на юначе Марти   Heart Eyes

# 18
Пък аз къде се бях завряла в предишната тема, много съм зле!  Mr. Green

Зъбчетата са две, а мама е проспала момента на излизането им!  Blush

# 19
QueenBee честити ви зъбки
Ели чакаме снимки на Дани надявам се да сте успели да се пригодите един към друг и да се справяте с кърменето

# 20
Jarence, искам да вмъкна в тази темичка само, че снощи те сънувах - беше бременна. Сънувах, че пишеш, че си бременна  Hug  Praynig дано е истина.

Тук да отговоря...Очите ми се насълзиха когато прочетох този пост!Да отбележа че наистина ми закъснява и имам някакви съмнения,но онзи ден теста беше отрицателен. Sad Стискаите палци да е станало чудо. Hug

# 21
Стискам палци, миличка!
Трябва да идва вече новата бременна смяна!  Hug

# 22
  • Варна
jarence  Hug наистина ти закъснява  Simple Smile Не мога да го обясня - какъв сън ... дано... ако не е този месец ще е следващия - ще стане.  Hug

Куинче - Честито зъбче  Heart Eyes

Кроелка Честита месечинка на пухкавия Коко  Heart Eyes

# 23
  • Варна
Да вметна Ели и Дани са много добре, чувстват се страхотно и вече си имат първа разходка навън   Grinning Каза, че скоро ще пусне снимки на малкия сладур.  Всички имате много поздрави  Hug

# 24
svetl@,просто така ли ме сънува,или си си мислила нещо вечерта?Питам защото ми стана много любопитно-точно сега когато ми закъснява....Ох как ме вкара в мисли само..ахахах Ще видим какво ще излезе от тази история. newsm78

О милата Ели дано се появи скоро със снимков материал и подробно описание как е протекло всичко.Още немога да повярвам,че вече е родила сякаш беше вчера когато прочетох,че е бременна... Прегръдки Ели Hug

# 25
  • Варна
svetl@,просто така ли ме сънува,или си си мислила нещо вечерта?Питам защото ми стана много любопитно-точно сега когато ми закъснява....Ох как ме вкара в мисли само..ахахах Ще видим какво ще излезе от тази история. newsm78

Сънувах, че влизам във нашето подфорумче и виждам, че ти си публикувала, че си бременна. Т.е. името ти. И на мен ми стана много странно, като написа, че ти закъснява. Ох дано да имам пророчески умения  Praynig ама и да нямам ще стане работата  Hug

# 26
jarence,и от мен много палчета  Peace Peace Peace Много кураж , позитивни мисли и двете чертички ,ще се появят Hug

# 27
Диди благодаря ти!Уж мисля позитивно пък ...Време е вече мина година...

# 28
  • Варна
Кроелка честита месечинка на Коко! Какъв сладък бузанчо е само, пу-пу.
Куини честити зъбчета.
Фивка гушкайте го Марти, сега ви се е паднало, а и колко чакахте да си го приберете вкъщи. Нормално е да не можете да му се нарадвате.

# 29
  • Варна
Фивка, мачкай сега, щото после нямаааа. Мойто като го целувам и си трие бузата  Mr. Green
И ние сме така, тези малки мъже изобщо не дават да ги целуват.
Фивърче, като оставиш Марти татко му да го гушка, да ни разкажеш как минават първите му дни в къщи.  Heart Eyes

И момичетата. Постоянно е на "махна го това" (целувки, докосвания, всичко си маха).  Grinning
Фивче, освен гушкането, в което не се съмняваме, как се чувстваш? Тревогите поразсеяха ли се?  Hug
С гушкането се справяме добре и аз и таткото  Mr. Green Коликите много ни мъчат и се приспиваме с песнички на ръце. От вчера давам Колийф и Биогая и е по спокоен. Бяхме на контролна трансфонтанелна ехография и там нещата са добре. Неонталожката е много доволна от развитието на Марти и се надявам и занапред всичко да върви добре.

Общи условия

Активация на акаунт