ВИДИНските дами на лаф са се събрали !!! (27)

• 62 507
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • някъде
Честити ви именници!  bouquet Да са живи и здрави, много щастливи и да ви слушат  Wink
Ния, няма ли да се връщаш в пощата? То в тоз скапан град е трудно каквато и да е работа да се намери, а да не говорим ако и изисквания имаш  Tired И аз се чудя ако отидат свекитата на село кой ще ми прибира детето, но ще видим като дойде време Rolling Eyes

# 631
  • Видин
Крейзи, благодаря за поздравите Simple Smile
ти вземи се организирай някой ден та ела до нас  Crossing Arms иначе на пролет ще се видим
Днес баткото не е на градина и няма да стане, но може да измизлим нещо за утре Rolling Eyes Blush
Диди, аз не съм по майчинство в пощата. Там бях на договор по заместване на една, която беше в майчинство и тя се върна на работа малко след като разбрах, че съм бременна. Сега от друго място взимам майчинство Wink

# 632
Добър вечер момичета
Имам нужда от съвет,ако можете да ми препоръчате добър гинеколог от Видин,става въпрос за лечение,благодаря  Grinning

# 633
  • Видин
Аз съм много доволна от д-р Милев в Биомед. Няма предварително записване. Успех

# 634
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Аз съм много доволна от д-р Милев в Биомед. Няма предварително записване. Успех

Peace

и Панов е кадърен, но там е със предварително записване

# 635
знаете ли дали все още Ирка Велкова/зъболекар/ работи? Преди години беше в спортната зала ?

# 636
знаете ли дали все още Ирка Велкова/зъболекар/ работи? Преди години беше в спортната зала ?

там знам, че е Ирка Петрова, колко Ирки има там Simple Smile

# 637
  • Видин

там знам, че е Ирка Петрова, колко Ирки има там Simple Smile
И аз така я знам Simple Smile

# 638
  • някъде
Някой знае ли каква е цената да се хакне PSP E1004 примерно в пансервиз?

# 639

имаш ЛС Simple Smile

# 640
  • някъде

имаш ЛС Simple Smile
и ти  Laughing

# 641
Здравейте момичета.Съжалявам ,че ви нахълтвам в темичката, но ми предстой пътуване до Видин и искам да ви попитам дали някоя от вас има представа за пътното състояние на Петрохан?Дали има сняг по пътищата?Благодаря ви предварително!

# 642
Здравейте момичета.Съжалявам ,че ви нахълтвам в темичката, но ми предстой пътуване до Видин и искам да ви попитам дали някоя от вас има представа за пътното състояние на Петрохан?Дали има сняг по пътищата?Благодаря ви предварително!

пътя през петрохан традиционно е ужасен, с дупки и остри завои, миналата седмица си имаше сняг, истинска зима, но пътя беше обработен, разчистен, върви се без проблем. сега може да се е постопило, ако тези дни не е валяло още сняг там.

# 643
  • някъде
Някой да е гледал анимациите, които дават в кино Никра на 3Д- интересува ме дали са озвучени или са със субтитри?

# 644
Някой да е гледал анимациите, които дават в кино Никра на 3Д- интересува ме дали са озвучени или са със субтитри?

ледена епоха, а мисля и всички други анимации, са озвучени на български, все пак са за деца. но имай предвид, че салона не се отоплява, хвърлете си по едно пуловерче екстра Simple Smile
ние бяхме на ледена епоха и беше 4д...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт