Къде в Пловдив???-23

• 69 515
  • 752
  •   1
Отговори
# 45

Както винаги с твърдо мнение:)Дали пък няма нещо общо с платежоспособност...не всеки човек може да отдели средно 500 лв. за детски рожден ден, като имаш и две деца и много поводи....
Ако не се усещаш да ти кажа, че изказванията ти са доста често обидни-всички тук сме клиенти , така че "благодаря " за определението без вкус и т.н.! Правиш си доста лош ПР.

e, отговорих ти в предишната тема, явно трябва и тук да продължа
какво да кажа - на черното бяло ли?
не, не струват тортите и това е. когато нещо е хубаво, си го признавам с чисто сърце, но това е все едно да хваля сутиените от левчето... и като кажа на някой, че не струват, той да ми се обижда.
съжалявам, но винаги съм честна с клиентите си. и мога да ги гледам в очите.
за всичките си години работа никога не съм излъгала никой.
и няма да го направя, пък нека който иска да го вижда като лош ПР.
нямам против.

# 46
Еми ако не намеря, ще се задоволи само с торта с Кунгфу пандата, която Пепи ще ми направи!  Mr. Green

# 47
Не съм 100% сигурна, че бяха чашки, може да са били сламки или салфетки, абе, едно нещо беше, защото купувахме тематични неща за 2 рождени дни и трето хлапе от групата се затръшка, че искало неговия да е с кунг фу панда, но си намери само един артикул.

ами пак върши работа, защото като се съчетаят с едноцветни в контрастен цвят и става чудно.
даже от дефект - ефект, има акцент на нещо си.
аз отдавна като правя тематична маса избягвам всичко да е тематично, защото се губи ефекта.
това го видях от американците - нарочно остават покривката, салфетките или чашките едноцветни в същата гама, за да даде акцент на тематичните артикули и става в пъти по-хубаво.
няма защо да откриваме топлата вода.  Simple Smile

# 48
Еми ако не намеря, ще се задоволи само с торта с Кунгфу пандата, която Пепи ще ми направи!  Mr. Green

е, няма защо да се оплакваш тогава, тортата ти ще е без грешка  Simple Smile
пък какво по-важно от тортата

# 49

е, няма защо да се оплакваш тогава, тортата ти ще е без грешка  Simple Smile
пък какво по-важно от тортата

Знам! Не ми трябват софийски торти, щом си имаме Пепи!   Peace
Може и стикери да взема в крайна сметка, ама кажи от къде, ти имаш ли за продажба ако не намеря готови?

# 50
Не, аз си имам цветен принтер, правя си дизайн и си ги печатам
ако ще се прежалваш да режеш и лепиш, ще ти разпечатам и ще ти кажа какви да си купиш едноцветни

ако влезнеш във фейсбук профила на тон бонбон, папка украси, последно правих - има една маса с такава декорация на туити - шапките са правени с такива стикери. ако те устройва качеството и ти се занимава, няма проблем да ти разпечатам...

# 51
Ако не намеря нищо по магазините, ще ти пиша! Мерси!

# 52
Досадно, но не мога да се включа с информация по последните теми, та поне да се запиша и да не ви изпусна  Embarassed.

# 53
ПепиPeace  отново си се постарала!!!   bouquet

Искрено се извинявам на всички момичета за неприятния пост, но ми омръзна да чета обидни определения, не това е целта ни тук! Тук си говорим къде в Пловдив има разни неща, не е нужно да се обиждаме.
Приятна вечер на всички:)

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Досадно, но не мога да се включа с информация по последните теми, та поне да се запиша и да не ви изпусна  Embarassed.

Peace
Peace
И аз имах желание да следя темата, защото е много нужна и полезна, но в последно време определено смятам, че се злоупотребява с нея.
Не желая да съм цинична, но "досадно" ми звучи като комплимент.
Надявам се, че и тази тема, като всички останали е под контрол на модератори?!/ дали е спам или се е превърнала в чат, особено последната страница/ newsm78
Може пък неволно да е сбъркано заглавието на "Къде в Пловдив" с "Какво мога и какво имам"
Човешко е, всеки може да сгреши и ние като  потребители /съфорумки/- трябва да простим, а други да си направят "леки" изводи.
Извинете ме за тона, дано не съм обидила някой, но искрено се надявам, че тази тема ще си остане така четена и необходима, както и преди!
Хубав уиекенд, момичета!!!      bouquet

# 54
  • до Пловдив
запис
 Peace

# 55
мери, иронията ти е излишна
прекрасно сме наясно всички със симпатиите ти, както виждам вече и растат с всеки изминал ден, та си нагласяш цитатите чак. верчето пише досадно, защото е досадно да се включиш само със запис...
какво толкова ти преча не мога да разбера?
хайде, ще направя един кунфу панда комплект и ще заредя в квалитетно за деца, за да не се сърдиш вече, бива ли?

# 56
 На никого не се сърдя и никой с нищо не ми пречи. Това е тема, която трябва да е полезна на всички имащи нужда от информация.
 Просто  някой малко се попрестарава в постовете си.
И на мен като на "Верчето" ми е досадно да се запиша, без да мога да мога да бъда полезна по последните питания.
Е.Б, ти защо го приемаш лично?  Не си спомням в предишния ми пост да съм споменала името ти. newsm78
А какво ще правиш и къде ще зареждаш си е твоя грижа, с  която не е необходимо да бъдем съпричастни.

"Под спам в Интернет се разбира натрапването на нежелана информация на потребителите. Понякога повече или по-малко,със същата дума означават всякаква нежелана информация, ако човек бива затрупван с нея, докато търси по коректен начин нещо друго в Мрежата" /Уикипедия/

Peace

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 02:24 от meri 68

# 57
за едно нещо съм съгласна с Ерин : в П-в няма хубави торти.
последно време ходя в Берьозката.
От там взимам руска вафелна торта. За моят вкус си е идеална.

# 58
  • Пловдив
за едно нещо съм съгласна с Ерин : в П-в няма хубави торти.
последно време ходя в Берьозката.
От там взимам руска вафелна торта. За моят вкус си е идеална.

Ела аз да ти направя торта и после кажи същото. До сега не съм се натрапвала, защото не смятам, че е редно да се рекламирам, а и не издавам сертификат, което е минус. Също така вече съм намалила поръчките заради бремеността, но нямам недоволен клиент. Задоволявам капризи и за вкус и за визия Wink

# 59
  • Пловдив
....
Ела аз да ти направя торта и после кажи същото. До сега не съм се натрапвала, защото не смятам, че е редно да се рекламирам, а и не издавам сертификат, което е минус. Също така вече съм намалила поръчките заради бремеността, но нямам недоволен клиент. Задоволявам капризи и за вкус и за визия Wink
newsm10  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт