Без тема

• 1 714
  • 23
  •   1
Отговори
Много се три-умих въобще дали да разкажа случилото се тук в този форум.Причините са много, няма да навлизам в подробности за това "защо".Но, преди да взема окончателно решение за изслушване на вашето мнение, разказах случая на моите близки и приятели, от които възклицанието беше в една насока - "Оуууу",Ау ужас", Ега си ......"Въх, да не си посмяла да пускаш детето при нея", Тя тая във ред ли е бе", и още много много други.
Какъв е случая. Във връзка с неизплащането на издръжката от бащата се достигна до опис на движимото му имущество. Не, че ги няма.  Както и да е.Във връзка с описа:Влязохме (СИ, полицая,неговият адвокат,той и аз) , в стая която е обособена като домашен офис, за да опишем движимите вещи.Оглеждайки всички вещи в стаята, погледа ми попада върху лист А4, поставен отгоре на офис шкаф-контейнер.А това което ми привлече погледа в този лист бе името на детето ми, последователно, моето име, името на майка му и сестра му, рождени дати, и накрая когато вдигнах поглед нагоре видях стрелки очертани с думите: карма, вода, море, смърт, раждане и други такива.Да Ви призная честно, като ги прочетох тези неща, направо ми се подкосиха краката. Но трябваше да мисля БЪРЗО. Поради факта, че не можех да взема този лист, изказах мнение пред всички присъстващи: "Малеее, ама тази с кво се занимава, какви са тези карми, боди,слънца............"В момента в който казах това, неговият адвокат взе листа и го обърна на обратната страна.
Няма да задавам конкретен въпрос, просто искам да знам какво мислите върху дадената ситуация.

# 1
  • София
Ми простотия някаква, не знам, аз на такива щуротии не обръщам внимание по принцип.

# 2
Мисля, че този/тази не е наред. Хич не се връзвай на подобни идиотии. Аз съм на принципа - който не вярва в такива работи не го хващат. Така или иначе не можеш да им го забраниш така че по добре не го мисли. 

# 3
Ми простотия някаква, не знам, аз на такива щуротии не обръщам внимание по принцип.

Бърди, честно, че е простотия. Но при едни такива факти, и аз вече не знам какво да знам. Само, знам, че като го го видях това,краката ми бяха като кашкавалени. Не знаех, дали се намирам някъде в пространството, или все още съм на земята.Импулсивно е, но ме хвана страха от такива неща, връщайки се назад какво сме намирали и преди това в дома  си и пред входните врати, и окачени неща на огледалата на буса на бНД-то. newsm78

# 4
Мисля, че този/тази не е наред. Хич не се връзвай на подобни идиотии. Аз съм на принципа - който не вярва в такива работи не го хващат. Така или иначе не можеш да им го забраниш така че по добре не го мисли. 
Права си, но като знам живота ми как се обърна на 360 градуса, без преди да видя това, и да узнаем много други неща..... просто вече незнам.Принципно, не вярвам. Но когато станеш свидетел, дори и да не вярваш започваш да си задаваш доста въпроси, най-вече когато видимо си присъствали видял с очите си конкретни обстановки и факти както в моя случай.

# 5
  • София
Да ти кажа - първо ако живота ти се обърне на 360 градуса - това е пълен кръг и откъдето си тръгнал там се и връщаш...виж 180 градуса е друго нещо... Wink Wink Wink
И второ - какво се занимаваш с такива глупости? newsm78 Принципът на "неземните" неща е, че ако направиш нещо лошо, то след време се връща с много по-голяма сила....Така, че кажи си, че не вярваш, мисли позитивно и продължавай напред!
Е, ако много се шашкаш - използвай оръжието от Supernatural - каменна сол на праговете и прозорците Wink Wink Wink

# 6
Да ти кажа - първо ако живота ти се обърне на 360 градуса - това е пълен кръг и откъдето си тръгнал там се и връщаш...виж 180 градуса е друго нещо... Wink Wink Wink
И второ - какво се занимаваш с такива глупости? newsm78 Принципът на "неземните" неща е, че ако направиш нещо лошо, то след време се връща с много по-голяма сила....Така, че кажи си, че не вярваш, мисли позитивно и продължавай напред!
Е, ако много се шашкаш - използвай оръжието от Supernatural - каменна сол на праговете и прозорците Wink Wink Wink
Ха,ха......... Grinning Grinning Grinning, това ми хареса. Grinning Grinning Grinning
А може би ,е низ от фактологията на манипулацията именно чрез такива неща......... newsm78

# 7
Живота е редуващи се добри и лоши моменти, ако си обясняваме неприятностите с разни външни влияния, то тогава с какво да си обясним щастието. Аз смятам, че за всичко което ни се случва сме си виновни единствено и само ние. Не отричам външното влияние, но за мен то се изразява в кражба, клюка донесла последствия, манипулации и др. подобни.

# 8
Аз не съм суеверна, не съм религиозна, единствено вярвам на физичното и материалното, а хора, които се занимават или се подвеждат по такива неща са ми простички и глуповати. Не го приемай ти сега лично това към теб, защото си се сплеклa, само казвам аз как виждам нещата, защото питаш "вие как ще реагирате". Е ако аз бях видяла такова нещо, щях искрено да се засмея и да подхвърля нещо саркастично. Mr. Green А за този, който го е правил, ще си помисля колко е жалък и отчаян, за да прибегне до това да се занимава с такива глупости, вместо да свърши нещо полезно и градивно. Хора без работа с комплекси и злобни. Жал ми е за такива.

# 9
Глупаво е, че изобщо някой прави нещо подобно, но така или иначе магиите или каквото и там да означава това съществуват за тези, които вярват в това. Не мисли, че може да ти навреди и няма. Нещо такова може да навреди само на онзи, който го използва срещу някого. Не се връзвай на такива глупости. Да не говорим, че може да е опит да те изкара извън релси.

# 10
  • София
Листът е бил на видно място. Знаели са, че ще отидеш. Поставен е точно с цел да те вкарат в някакъв филм. Хайде кажи дали не мислиш само за това от тогава?
Преди време една съседка беше луднала. Някой беше подхвърлил нещо пред вратата й. Няма да пиша какво, защото форума се чете от много хора. Но който го беше направил постигна целта си. Жената беше психясала, не можеше да спи, да не говоря колко пари пропиля да ходи по врачки. Опитвах се да я успокоя, дори й вадех материали от интернет, но все едно не говорех на нея.

# 11
Какво значи листа не мога да ти кажа. Дали има или няма магия също. Дали е бил оставен - кой знае.
Но явно имаш насреща си човек, който не ти мисли доброто. Дали ще направи или не нещо е друг въпрос. Жената не е особено добронамерена. И аз бих се замислила за детето.

# 12
  • Варна.....
Иди на църква. Обясни на хората какво си видяла, да ви запишат за молитви.
И мисли позитивно.

# 13
  • София
simon9,  друг път да не ходиш на опис или както се нарича процедурата. Имаш адвокат, който да се занимава с това. Сигурна съм, че си получава не лош хонорар за труда.

# 14
Иди на църква. Обясни на хората какво си видяла, да ви запишат за молитви.
И мисли позитивно.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт