Какъв е случая. Във връзка с неизплащането на издръжката от бащата се достигна до опис на движимото му имущество. Не, че ги няма. Както и да е.Във връзка с описа:Влязохме (СИ, полицая,неговият адвокат,той и аз) , в стая която е обособена като домашен офис, за да опишем движимите вещи.Оглеждайки всички вещи в стаята, погледа ми попада върху лист А4, поставен отгоре на офис шкаф-контейнер.А това което ми привлече погледа в този лист бе името на детето ми, последователно, моето име, името на майка му и сестра му, рождени дати, и накрая когато вдигнах поглед нагоре видях стрелки очертани с думите: карма, вода, море, смърт, раждане и други такива.Да Ви призная честно, като ги прочетох тези неща, направо ми се подкосиха краката. Но трябваше да мисля БЪРЗО. Поради факта, че не можех да взема този лист, изказах мнение пред всички присъстващи: "Малеее, ама тази с кво се занимава, какви са тези карми, боди,слънца............"В момента в който казах това, неговият адвокат взе листа и го обърна на обратната страна.
Няма да задавам конкретен въпрос, просто искам да знам какво мислите върху дадената ситуация.