Отслабнахте ли "завинаги"?

• 64 556
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Да, аз съм абсолютно съгласна с тази идея - да си ядеш от всичко по малко. Simple Smile
Но изпълнението не ми се получава винаги, в повечето случаи останалата част от шоколада трябва да го дам на някой, иначе не мога да търпя около мен.  Crazy

# 256
Всъщност ако под "всичко" се разбира наистина всичко, не е точно така. Има голяма разлика за организма дали ще ядете черен шоколад или млечен такъв, за качеството му да не говорим. Затова за мен става дума за "култура на хранене". Има много неща, които в човешкото тяло са във взаимозависимост. Има значение дали ще е пълнозърнест хляб, пилешко и риба, какви салати с какъв дресинг, какви плодове и кога, и т.н. Като се изгради такава база, нататък е лесно.

# 257
Не мога да смъкна едни 3-4 излишни кг, добрата новина е, че поне поддържам без да качвам.
Диети не мога да пазя. Виждам с очите си резултатите от Дюкан и 90- дневната и пак не мога да си наложа  Embarassed
Както казва един познат, да си диета означава да си вечно дебел и гладен  Mr. Green
Ще ви чета обаче, да крада ноу хау  Peace

# 258
Не мога да смъкна едни 3-4 излишни кг, добрата новина е, че поне поддържам без да качвам.
Диети не мога да пазя. Виждам с очите си резултатите от Дюкан и 90- дневната и пак не мога да си наложа  Embarassed
Както казва един познат, да си диета означава да си вечно дебел и гладен  Mr. Green
Ще ви чета обаче, да крада ноу хау  Peace

Какъв Дюкан ? Twisted Evil
Ти не разбра ли , че го осъдиха за вреда ?

Аз имам около мен поне 4-5 човека , които свалиха с Дюкан и после не само ги върнаха , ами сложиха доста отгоре ...
Снощи давах една майка по телевизията .

# 259
Аз имам около мен поне 4-5 човека , които свалиха с Дюкан и после не само ги върнаха , ами сложиха доста отгоре ...
А колко хора след Дюкан се озоваха пред кабинетите на лекарите и по специално на ендокринолозите? Колко отключиха подагра или други заболявания, на колко жени им спря/промени се месечния цикъл....Обаче никой не говори за това - само за отслабването...

# 260
Да, чух и четох всичко по въпроса. Аз никога не съм и била фен точно на тази диета, но имам приятелка, която я прави и смъкна повече от 10 кг. Вече 3-та година си запазва теглото.
За мен най- добро и най- полезно е разделното хранене, ама пак са ми слаби ангелите- това мусака, пълнени чушки, баници, пици- обожавам ги  Embarassed

# 261
А колко хора след Дюкан се озоваха пред кабинетите на лекарите и по специално на ендокринолозите? Колко отключиха подагра или други заболявания, на колко жени им спря/промени се месечния цикъл....Обаче никой не говори за това - само за отслабването...

От тези, около мен никой не пострада от Дюкан, /всяка година ни правят профилактични прегледи по линия на трудовата медициа/ вкл. и аз след  Дюканската диета имах доста добри показатели.За съжаление не устоях в ІІІ-ІV фаза,  около  една година задържах без да дебелея,  след това отново почнаха- зимни-летни  кг, но сама съм си виновна, защото престанах да спазвам правилата.
За мен, специално единственият недостатък на  Дюканската диета е, че не ми е  по вкуса, разрешените храни не са ми от любимите, аа някои от разрешените изобщо не мога да ям.Но си запазих някои добри идеи, като овесената палачинка за закуска отвреме-навреме- вусна и не се дебелее от нея.

# 262
За да отслабнеш завинаги трябва да имаш много строг режим , съобразен с факта , че след определена възраст ( много е индивидуално , при някои никога ) , метаболизма се забавя и съответно организма ни има нужда от по-малко храна .

Най- добре е от всичко по малко .
Диетите за мен са временно решение .

# 263
Освен правилното хранене много важно е движението. Това съм се убедила за себе си. На предната си работа се движех много, на тази съм седнала по цял ден /ставам колкото да отида да ям  Mr. Green/ и тези ми излишни 4-5 кг са точно от това.

# 264
За да отслабнеш завинаги трябва да имаш много строг режим , съобразен с факта , че след определена възраст ( много е индивидуално , при някои никога ) , метаболизма се забавя и съответно организма ни има нужда от по-малко храна .
Toчно това наблюдавам в нашето семейство от година -две. Преди поръчвахме за всеки по салата, предястие и основно, после десерти. Сега 2 салати и едно основно са ни предостатъчни.

# 265
И ние  сме така- без салата не се сяда на масата, и то зеленчукова салата, не тип руска или снежанка. Десертите са предимно плодове. Не било толкова трудно  Peace

# 266

От тези, около мен никой не пострада от Дюкан, /всяка година ни правят профилактични прегледи по линия на трудовата медициа/ вкл. и аз след  Дюканската диета имах доста добри показатели.
Добри показатели на кое-кръв и урина?    Laughing
Едва ли някой очаква една седмица да се тъпче с месо и да се разболее веднага.
Такива гаври с организма дават своето отражение след години и С години.
Рядко някоя диета се отразява негативно на здравето веднага.
Но подобни издевателства над организма след време си връщат,с лихвите.

# 267
И ние  сме така- без салата не се сяда на масата, и то зеленчукова салата, не тип руска или снежанка. Десертите са предимно плодове. Не било толкова трудно  Peace

Браво! С единствената "поправка", че плодове се ядат преди, а не след хранене. Не са удачни като десерт. Simple Smile

# 268
  • София

Браво! С единствената "поправка", че плодове се ядат преди, а не след хранене. Не са удачни като десерт. Simple Smile

Всъщност най-добре е плодовете да се ядат напълно самостоятелно, без след това да не яде нищо друго.

# 269
Освен правилното хранене много важно е движението. Това съм се убедила за себе си. На предната си работа се движех много, на тази съм седнала по цял ден /ставам колкото да отида да ям  Mr. Green/ и тези ми излишни 4-5 кг са точно от това.

Права си .  Peace
И при мен стана точно така .
Тези 4 кг ми дойдоха от липсата на движение .
Преди не се спирах , камо ли да седна .

Общи условия

Активация на акаунт