Мисленето не трябва да е от днес или от утре няма да ям еди какво си, ще си го позволявам само по празниците. Аз се боря от около пет години с моите килограми и с това мислене не постигнах нищо. Щом дойдеше момента, в който ми беше "позволено" да ям сладолед, изяждах не една, а три топки. Да не говорим, че по цял ден си мислех как ми се яде...шоколад, а не трябва да го ям. Както и чаках празниците с нетърпение, за да се натъпча с вредни храни и да не спра, докато не преям и ми стане лошо!
И така килограмите първо падаха, после се връщаха, че и бонус получавах! Промених си мисленето. Казах си, че от днес няма никакви забрани и мога да ям всичко, което и когато ми се яде. Както и въведох няколкото правила на Макена (, към когото бях много скептична и не вярвах да има ефект, но въпреки всичките ми предразсъдъци - при мен проработи!
Но е факт, че дори мъж ми забеляза тази промяна и почти всеки ден ми казва, че сиая.
За мен ограниченията и правилата не действат!
Научих се да наслаждавам на храната съзнателно - нещо, което правех преди, когато бях слаба, но явно бях променила и забравила...
Явно наистина всичко е в главите, дори и наднорменото тегло започва от там!