Отслабнахте ли "завинаги"?

• 64 556
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
И пица и торта може, но не всеки ден.
Така мисля да постъпя отсега нататък.Тези храни ги обявявам за "празнични", "Ритуални" и каквито, там, само на рождени дни !Ма пуста лакомия, отсега пресмятам освен синът ми кои близки имат рожден ден през есента Simple Smile
Според мен точно този начин на мислех предвещава провал и следващ, и т.н.!  Peace  Мисленето не трябва да е от днес или от утре няма да ям еди какво си, ще си го позволявам само по празниците. Аз се боря от около пет години с моите килограми и с това мислене не постигнах нищо. Щом дойдеше момента, в който ми беше "позволено" да ям сладолед, изяждах не една, а три топки. Да не говорим, че по цял ден си мислех как ми се яде...шоколад, а не трябва да го ям. Както и чаках празниците с нетърпение, за да се натъпча с вредни храни и да не спра, докато не преям и ми стане лошо!  Crazy И така килограмите първо падаха, после се връщаха, че и бонус получавах!  Mr. Green  От 5кг. в повече станаха 20кг... Rolling Eyes
Промених си мисленето. Казах си, че от днес няма никакви забрани и мога да ям всичко, което и когато ми се яде. Както и въведох няколкото правила на Макена (, към когото бях много скептична и не вярвах да има ефект, но въпреки всичките ми предразсъдъци - при мен проработи!  Laughing ). Резултатът е, че не ми се яде никакво сладко вече, ям по-рядко и по-малко и килограмите почнаха да си ходят по живо, по здраво! В същото време станах по-жизнена, по-спокойна, имам повече енергия, не изпадам в депресии, насторнието ми страхотно се подобри...и дори започнах да харесвам тялото си, което в момента е все още доста подпухнало и от което ме беше срам до скоро и все гледах да облека нещо по-широко и да не се срещам с хора, които не са ме виждали в този ми вид...!  Blush Но е факт, че дори мъж ми забеляза тази промяна и почти всеки ден ми казва, че сиая. Grinning За мен ограниченията и правилата не действат!  Grinning Научих се да наслаждавам на храната съзнателно - нещо, което правех преди, когато бях слаба, но явно бях променила и забравила... Wink
Явно наистина всичко е в главите, дори и наднорменото тегло започва от там!  Hug

# 391
И така килограмите първо падаха, после се връщаха, че и бонус получавах!  Mr. Green  От 5кг. в повече станаха 20кг... Rolling Eyes

Моите излишни кг никога не са били повече от 5-6, дори  и 6 не си спомням, но е много уморително все с тях да се боря.

Какво точно са правилата на Маккена, къде могат да се прочетат?Признавам си, ако си кажа, че всичко ми е разрешено, не съм сигурна в себе си, че ще се "устискам" за количеството.

# 392
Моите излишни кг никога не са били повече от 5-6, дори  и 6 не си спомням, но е много уморително все с тях да се боря.
Какво точно са правилата на Маккена, къде могат да се прочетат?Признавам си, ако си кажа, че всичко ми е разрешено, не съм сигурна в себе си, че ще се "устискам" за количеството.

Все едно аз съм го писала това  Laughing, ще чакам тайните и аз  Wink

# 393
Ето , момичета !  Hug

# 394
Този Макена ми хареса..
Без да знам си го спазвам.
Проблеми с кг нямам, но се старая да не мърдам повече от 1-2 кг по почивките..
Не съм си сменяла размера на дрехите от уч. скамейка.
Моето правило е - ям, когато ми се иска, но гледам да не е в големи количества.
Ако си дадете сметка само колко е голям стомахът Ви, ще разберете - къде е проблемът с кг. Laughing

# 395
Най после да,отслабнах,но не сьм такава каквато бях преди, като анорексичка,а ядях всичко,сега е обратното,ако започна да хапвам повечко ,веднага качвам.Преди исках да надебелея,но неможех,а сега толкова лесно качвам  Grinning

# 396
Здравейте момичета,
аз да се похваля вече имам към 12 кила свалени. И изобщо не съм била на диета. просто се опитвам да променя хранителните си навици. Не съм от утре, от понеделник и блабла на диета. Не се наяждам като за последно. Не си забранявам шоколадите. Не си ги и купувам почти. За 2-3 месеца съм купила и изяла към 3 натурални хубави скъпи шоколада. Преди това всеки ден ядях по 1 млечен. Искам да ям хубави неща, да им се радвам, и да не преяждам. Искам лека полека, но трайно да си създам някаква култура на хранене. Общо имам към 30 кила, излишни...натрупани след раждане. Но лошите ми навици, и яднето като отдушник си ги имам от детството. Сега си хапвам често и гледам да е "жива" храна. Е, случват се и боклуци, но рядко. Ограничила съм и бирата, но не съм я спряла. Мисля, че съм на прав път, но имам още много..неща да се науча. Като цяло мисля, че съм от хората с хранително разтройство.
Хайде, хубава вечер Simple Smile и успех на всички !

# 397

Ако си дадете сметка само колко е голям стомахът Ви, ще разберете - къде е проблемът с кг. Laughing

Ами аз уж имам някаква представа.Проблемът е, че при един и същ стомах зимните месеци ставам на мечка, точно все едно съм заспала зимен сън и труууупам сланинки. Simple SmileУж стомахът един и същ, а килограмите с 5-6 различни според сезона.

# 398
Не е от това...))

Стомахът горе-долу голям колкото дланнта ти, по-малък е от черния дроб дори..
Ако на всяко ядене изяждаш на око общо толкова количество - няма как да напълнееш..))

# 399
Момичета, снощи си пуснах записа. Броих до 220 някъде, обаче се усетих, че изобщо не съм в състояние да спра да мисля и само да слушам. Каква е идеята - да броя докато се отпусна, докато заспя, как да броя и слушам едновременно?!?!
После цяла нощ сънувах кошмари - как две мои приятелки, които скоро се омъжиха са починали и аз им отивам на погребение. Shocked

# 400
След като правих Дюкан-да, отслабнах трайно...докато не забременях пак. Sick

# 401
Каква е гаранцията, че като минеш 90 - дневния курс и си свалила N кг, след 30 дни пак няма да ги върнеш. Моите приятелки, които са били на диети отслабват, след извесно време пак почват да се хранят с калорична храна и всичко наново.
Ех,гаранция няма,разбира се LaughingАко веднага след като приключиш с режима се нахвърлиш на калорични храни,ако ядеш без да се съобразяваш и ограничаваш-много ясно,че отново ще качиш сваленото.Както е казала Нана-няма такъв филм да ядеш и да си слаб Mr. GreenАз свърших 90-дневния режим преди 2м.и половина,свалих 11 кг и най-отговорно заявявам,че не съм качила нищо досега!Но начинът ми на хранене коренно се промени.

Какво запази и какво промени в храненето си? Много ми е любопитно, аз имам да смъквам 3-4 кг, може би затова нямам волята за 90 дни  Embarassed, но ми е интересно каква е тайната, всеки казва, че след тази диета е променил навиците си на хранене  newsm78

# 402
  • в 1001-та нощ

Ами аз уж имам някаква представа.Проблемът е, че при един и същ стомах зимните месеци ставам на мечка, точно все едно съм заспала зимен сън и труууупам сланинки. Simple SmileУж стомахът един и същ, а килограмите с 5-6 различни според сезона.

зимата - като при мечките - метаболизмът се забавя и естествените защитни механизми работят в посока "термоизолация" - чрез трупане на сланинки -  Peace

при мен до преди години беше същото ...сега много внимавам да не се случва  Peace

# 403
  • София
Каква е гаранцията, че като минеш 90 - дневния курс и си свалила N кг, след 30 дни пак няма да ги върнеш. Моите приятелки, които са били на диети отслабват, след извесно време пак почват да се хранят с калорична храна и всичко наново.
Ех,гаранция няма,разбира се LaughingАко веднага след като приключиш с режима се нахвърлиш на калорични храни,ако ядеш без да се съобразяваш и ограничаваш-много ясно,че отново ще качиш сваленото.Както е казала Нана-няма такъв филм да ядеш и да си слаб Mr. GreenАз свърших 90-дневния режим преди 2м.и половина,свалих 11 кг и най-отговорно заявявам,че не съм качила нищо досега!Но начинът ми на хранене коренно се промени.

Какво запази и какво промени в храненето си? Много ми е любопитно, аз имам да смъквам 3-4 кг, може би затова нямам волята за 90 дни  Embarassed, но ми е интересно каква е тайната, всеки казва, че след тази диета е променил навиците си на хранене  newsm78

Закусвам само плодове.
Не пия нищо друго освен вода и кафе. Никакъв алкохол, газирано или т.нар натурални сокове.
Ям три пъти на ден - в 9-9.30 ч., 12.30 ч. и 17.30 ч.
След 20 ч. не ям нищо.
Храня се предимно разделно, смесени храни ям максимум 4 пъти седмично.
Ям без хляб.

# 404
В 17,30 вечеряш ли? Ние към 19 вечеряме обичайно, иначе изброените от теб неща ги спазвам и аз, може би затова поне задържам килограми де, не качвам  Mr. Green.
Трудно ми е това разделно хранене обаче, толкова много смесени неща обичам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт