Деца с диабет - тема 9

• 56 834
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
мадам тиква, съжалявам за това, което се случва на семейството. Сега най-важното е да подкрепяте своите близки и да им вдъхнете кураж. Трябва да четат в очите ви и да чуват в гласа ви увереност, че всичко е под контрол и че Вашият племенник ще стане силен и умен млад мъж. Единственото, което е нужно, е малко повече дисциплина.  

На всички мами и баби тук  Simple Smile, пък и татковци, пожелавам една вълшебна Коледа! Нека следващата година да ни поднесе най-желаната от всички ни новина и много, много здраве! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ Hug

Последна редакция: сб, 24 дек 2011, 21:58 от Gligi

# 511
Весела и щастлива Коледа и от нас със Михи! santa2

# 512
  • Пловдив
Мами и татковци, весели празници. Много здраве, щастие и успех! На дечицата отлични захари!

# 513
  • София
Честито Рождество и от нас! Пожелаваме ви здраве и мноооого сбъднати желания! Hug

# 514
Честито Рождество Христово! С пожелание за много здраве,щастие и повече сбъднати мечти newsm10

# 515
Честита Коледа, момичета! И татковци Simple Smile

Здраве и щастие на всики вас и близките ви и най-вече за нашите деца. Нека новата година ни донесе това, за което всички мечтаем и се молим!

Светли празници!

# 516
  • София
Честита Нова 2012 Година, мили мами и татковци! Да бъде много успешна и изпълнена с щастливи мигове за целите ви семейства!

# 517
За много години, приятели! Чувствам ви толкова близки и съпричастни.  Hug Пожелавам ви здрава и успешна Нова Година!

# 518
ЧЕСТИТА НОВА 2012 Г.!
Нека тя ни донесе мн.здраве,мн.радост,мн.късмет,мн.сили и кураж за напред.!

# 519
  • София
За много години, мили майки, баби и бащи!
Нека 2012-та бъде здрава, успешна, щастлива за вас, децата ви и семействата ви!
 Hug

# 520
Нека ни е честита 2012 г.! На всички вас и на вашите слънчица желая здраве, здраве и пак здраве! Нека ни донесе повече поводи за усмивки, много късмет, щастие и любов  Hug

# 521
И така, новата година ... със старите проблеми  #2gunfire - аптеките липсва Хумалог!!! Сега звъня на здравна каса да се разправям се тях  ooooh! В складовете нямало, явно дистрибуторите пак не са си свършили работата, както трябва.

Струва ми се, че докато някой не отнесе яка глоба, винаги ще си правят гавра с нас, пациентите  #Cussing out

# 522
 Hug Честита нова година и от мен!

Или, навсякъде ли е така, да питам после в нашата аптека  newsm78

Ние пък сме подали молба в ЗК за смяна на инсулина, дано в скоро време получи одобрение детето, че запасите от Актрапида свършват...лекарката ми беше казала, да се пробвам и да искам от аптеката, но нещо не ми се вярва как така без рецепта/написано на книжка без нищо кой ще ми даде  Crazy

# 523
  • Пловдив
Актрапид има в центъра на Асоциацията в Пловдив. Ако имате нужда се обадете.

# 524
Ние намерихме Хумалог, след като прозвъняхме маса аптеки, но го пиша тук, за да имате предвид тези, които сте на Хумалог.

Звъннах и в Здравна каса да сигнализирам, но не ми се сториха много учудени и надали нещо въобще ще предприемат /може би и те имат вина при планирането на количествата например, знам ли  Thinking/

Ани, вие на какви инсулини минавате?

Общи условия

Активация на акаунт