True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 17 934
  • 702
  •   1
Отговори
# 105
Що мър, Зис, мен си ме кефи Краля, мър. Особено полово активен е напоследък  Mr. Green Туй само ме радва мене, че Кралицата ще е вери хепи  Laughing

Kaте, с тва скубане на трева ме уби ... какви сънища сънуваш rotfImbo

Грийн пийс  Peace Да спасим красотата на Бг  Wink

# 106
Готин клип с интервюта от премиерата/афтърпартито и няколко нови тийзъра:

">#at=13[/video]

# 107
Я ги вижте наште кви са хубавци. А Анка колко е щастлива  hahaha

Ама ме съмняват да ви кажа. Носят се слухове от време уно че моята кукона Анка демек е фея не само на екрана и че Стивън бил запознат и доста разкрепостен Simple Smile Та викам си колко му е да са се поопознали по отблизо Simple Smile Алекс като му знам парцала няма да е много сатисфакшън а Стивън като добър приятел да го е викнал да облажи Simple Smile  hahaha
Моля ви се, това си го мисля аз пълни долни инсинуации са Simple Smile Някой да не помисли, че е истина и съм достоверен източник. НЕ СЪМ Simple Smile ГУГУТКА СЪМ !

Здравейте и от мен липсвахте ми ама нямам време много Simple Smile
За незапознатите се боря с държавните администрации и по точно с ОД ЗЕМЕДЕЛИЕ Стара Загора Simple Smile Нали ще ставаме новодомци и издействаме разрешителни за строеж правим проекти и на всичкото отгоре живея със свекърва никакъв начин няма да се развявам пред компютъра като едно време Simple Smile Сега съм прилежната работна и скромна снаха  Joy
Ама на работа ще ви навестявам Simple Smile Обещавам!

Актрисата която играе Луна играе и в спрения вече Портите Simple Smile Много сладка Simple Smile 

# 108
Точно затова си я избрах да си е мойта кака. От Портите разбрах, че ще участва и в Истинска кръв.

А относно ония по - нагоре тримцата си мисля, че ако пият един от друг кръв ша ги видим в по интимни отношения. Но няма да се базикам с Негово Височество. Все пак си има и кралица пред която правя дълбок поклон  newsm20

# 109
  • КиТ
Пуци, Сашо и Бил са на светлинни години от съседите по форум!  Mr. Green

Дума,да няма  Crazy Joy Joy Joy Joy

Но наистина всеки си има вкус и си заплюх там Стефко,че тука всичко беше окупирано,нямам как трябва и аз нещо да облажа Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Нели честит рожден ден на малката принцеска,чакаме скоро да си активна Hug Hug Hug Hug

Бо,Бо дано успяваш от работа,че като почна сезонЯ и всички се намърдахме тук,доста бързо се навъртат страничките Crazy

# 110
ГУГУТНЯ: Приятели или нещо повече

И Веднага пускам първата гугутня Simple Smile Като вляза тук и ми идва музата!

# 111
Здравейте! Simple Smile
Катеринооо, момеее - пак ли почваме състезанието за най-откачен сън  hahaha Робърт Ретфорд къса трева, Джо на Сепултура  hahaha жива да не бях!  Crazy   Hug

# 112
  • София
 smile3532 Ох, на кое да се посмея по - първо!!!

Нели, жива и здрава да ти е щерката! Много да те слуша и много вампирски книжки да чете!   bouquet

# 113
 ooooh! Колко съм отвеяна
Нели, жива и здрава щерката, много да ви радва!   bouquet  

Снимки на Джо от White Collar  Hug

Oстаналите снимки тук  Hug http://socialitelife.com/joe-manganiello-looking-like-a-criminal … lar-07052011-lead

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 16:07 от ceciliya

# 114
Нели,да ти е жива и здрава принцесата,много да я слушкаш и тя много да те радва!  bouquet

Като ма,да ти имам сънищата,да ти имам.. Crazy На всичкото отгоре го четох,докато бях на работа.Така се изсмях,че шефката ми излетя от офиса... hahaha

Следващия път като видя,че си сънувала нещо,ще го чета вкъщи. Wink

# 115
# 116
А в комбинация с гащеризонЯ, кърти мивки, ама буквално!  hahaha

# 117
Нели, честит рожден на малката! Весело детство й желая, с много усмивки и без никакви болести!

Катерино, моме, убава, какви са тия сънища, какво е това чудо!  hahaha hahaha hahaha

Преполових втори сезон. Тия църковниците на светлината са големи изроди. Джейсън рулз!!!

# 118

ПИЯНО ЕРИКЧЕ  Joy Joy

# 119
Не му се е налагало да играе много като го знаем  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт