True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 17 880
  • 702
  •   1
Отговори
# 150

Другарки, каква сапунка ще е, ако не поразтеглим действието ... има място за всички в бъдните епизоди  Mr. Green

# 151
  • EU
 А за Енрико приемаш ли Sunglasses

# 152
 hahaha Ще ме уморите бе......... Joy Катето си намери достойна заместничка - от комикси към сапунки....... Laughing

# 153
И пак за Кристалчето да напомня, за новата тема  Whistling

Ти можеш да си напомняш до другата седмица, но в съчетание с

малкият ми сладък той русичък латинос , зеленоок красавец

дълбоко ме съмнява Трайкова да уважи искането ти.  hahaha

# 154
  • EU
Оо, използвала съм едно  местоимение  Shocked Ама как е възможно, нещо клавиатурат ми изневерява  Mr. Green
Е ако е голям проблем за Крстал, задраве да е и без това усещам някакво пренебрежение Crossing Arms 

# 155
Ми не знам, що да е голям проблем? Какво пренебрежение?  newsm78

# 156
Оо, използвала съм едно  местоимение  Shocked Ама как е възможно, нещо клавиатурат ми изневерява  Mr. Green
Е ако е голям проблем за Крстал, задраве да е и без това усещам някакво пренебрежение Crossing Arms 

Аха,и аз точно това си помислих- пустата му клавиатура..... да сложи местоимение,където не му е мястото Whistling

Пуци,дай й Кристъл до края на темата,ако се държи прилично ще й я зачислим безсрочно от другата тема Peace Ако не..... ще й дадем някой фей без право на замяна Mr. Green

Ама к'ва съм справедлива..... Crazy

# 157
  • EU
Хабсолютно си най-справедливата  Peace
Направо си и пророчица  Shocked Кристал няма да я бъде дълго, а за после вече съм си намислила един фей ама още не е изгрял на хоризонта  Laughing

# 158
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аххх, сапунка, супер hahaha

Вече тръпна в абстиненция за нова серия, за наплив на Ерикомераклийки, употреба на воевата мощ от моя страна и последващо повишение  smile3519

# 159
Ох и аз тръпна, Джой. От нетърпение се жертвах последните три дни и прочетох три от книгите, ама то много пълнеж с разни неща, дето грам не ме вълнуват - пантери, вълци, феи   Joy   Съвсем ми се затвърди мнението, че леля Шарлейн не я бива в еротиката, флиртовете горе-долу ѝ се получават.

А за Енрико приемаш ли Sunglasses

Приемам, що да не приемам. И Минчо да го кръстим, все ще си е хубав  Laughing

# 160
Ама защо аз да давам? Аз само пазя реда и спокойствиетим ти давай.  Mr. Green

# 161
Ама защо аз да давам? Аз само пазя реда и спокойствиетим ти давай.  Mr. Green

Ами....щото ти пусна темата...... smile3533

# 162
 smile3532 Сапунката е дъ бест  hahaha И аз бях замислила да сценарирам една тюркиш продукция Баш Кан /ИК/ с участието на Ерин, Би`лю, Алсан и Сукрие. Ама латиното се отдава на Фи   Joy

# 163
Ама, Катюшке, колкото повече, толкова повече  Grinning   Аз и без туй съм мързеливка  Laughing

# 164
Аааа, без таквиз  Naughty Запали интереса ще си чакаме всеки делничен ден от 14ч.  Mr. Green Само съм изтървала първите 264 серии  Rolling Eyes  Laughing

Пачавра!!!

Този момент е убийствен

Общи условия

Активация на акаунт