На пазар във Варна - 16

• 47 949
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря, ще го потърсим. За номера- трудна работа, носим 27 по принцип, но пробвахме от техните- широки са и доста, не знам обаче дали 26 няма да са и къси  Mr. Green, нямаше 26 да пробваме, затова не ми се рискува с поръчка  Peace

# 661
  • Варна
Благодаря, ще го потърсим. За номера- трудна работа, носим 27 по принцип, но пробвахме от техните- широки са и доста, не знам обаче дали 26 няма да са и къси  Mr. Green, нямаше 26 да пробваме, затова не ми се рискува с поръчка  Peace
И моята носи 27 номер, но тези са уголемени и имаме 26. Ако искаш да ти измеря стелката колкото може защото е пришита. Аз така и ги купих, като мерих в магазина с ролетката.  Simple Smile

# 662
И моята носи 27 номер, но тези са уголемени и имаме 26. Ако искаш да ти измеря стелката колкото може защото е пришита. Аз така и ги купих, като мерих в магазина с ролетката.  Simple Smile

Лесен начин за купуване на детски обувки:
Детето застава босо (по чорапи) върху картон. Начертавайте краката му, изрязвате ги и си имате шаблон - с него в магазина гледате, дали влиза в обувката или не  Wink

# 663
  • Варна

Лесен начин за купуване на детски обувки:
Детето застава босо (по чорапи) върху картон. Начертавайте краката му, изрязвате ги и си имате шаблон - с него в магазина гледате, дали влиза в обувката или не  Wink
Аз пък съм носила стелка от обувка, която и става и с нея меря Simple Smile

# 664
Така е идеално, стига човек да има пасваща стелка под ръка  Grinning

# 665
Златни сте  Peace

# 666
Не се бях сетила за този метод с рисуването на стъпалото, добър трябва да е. Една позната така ходеше да купува обувки на сина си докато дойде време, когато кракът му не се побираше вече на А4 и трябваше да ходят двамата:))
 Laughing

# 667
  • Варна
Има ли през деня голяма навалица пред МОЛ Варна за динозавъра?  newsm78

Ще си позволя да те цитирам, Реа, защото и мен ме интересува, както и до кога ще е там?

в Интернет като проверих, пише че е до 30 август там, вход 6 лв, за деца под 1,10 м ръст - безплатно.

Благодаря !

# 668
Не е точно тук мястото, но все пак да пробвам... Искам да заведа дъщеря ми на Мечо пух в Гранд Мол, знаете ли за събота и неделя каква е цената на билетите и за деца на и до три години дали се плаща?

# 669
За инфо за кино Арена виж в сайта им, като минеш с мишката през часа на прожекцията пише цената на билетите....Иначе в събота в Гранд-а е от 11 и от 13 часа, цените са - намален 7 лева и стандартен 9 лева, кое за какво и кой е не знам.Предполагам по-ниската цена е за детето, а по-високата за теб...

# 670
Търся идейка за подарък за сватба - ще даваме пари,но ми се иска нещо за около 30лв за спомен,сватбата ще е в друг град и после при местенето младоженците няма да имат много място в колата,не ми се иска да е нещо обемно,мислих си за хубава солничка/пиперичка - видях в Мол Варна страхотни като ангелче и дяволче,но бяха скъпички 60лв,в двете кули нямаше магазин за дом.потреби,на центъра в Домашен Рай не видях нещо да ми допадне,в Мол Варна вече обиколих,моля дайде идеи за магазини или нещо друго,което мога да подаря,благодаря  Hug

# 671
jerry , кутия за ключове за новото семейство  Peace

# 672
  • Варна
Търся идейка за подарък за сватба - ще даваме пари,но ми се иска нещо за около 30лв за спомен,сватбата ще е в друг град и после при местенето младоженците няма да имат много място в колата,не ми се иска да е нещо обемно,мислих си за хубава солничка/пиперичка - видях в Мол Варна страхотни като ангелче и дяволче,но бяха скъпички 60лв,в двете кули нямаше магазин за дом.потреби,на центъра в Домашен Рай не видях нещо да ми допадне,в Мол Варна вече обиколих,моля дайде идеи за магазини или нещо друго,което мога да подаря,благодаря  Hug

В двете кули има магазин за домашни потреби на -1...има доста неща там на прилични цени... Crazy

# 673
  • Варна

В магазин Елемент на "27-и юли" има много хубави неща, а мисля че имат и специални пликове за пари.

# 674
В магазин Елемент на "27-и юли" има много хубави неща, а мисля че имат и специални пликове за пари.
Същото място щях да препоръчам и аз Simple Smile .Табелка за вратата с новата фамилия също може Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт