"Днес не ми е до гости, хайде да се видим някой друг път"

• 30 027
  • 368
  •   1
Отговори
# 360
Не, в София в къща сме.Има и двор,позатопли ли се и се почва.
Е,вече времето захладнява,но за навлеците почивка няма.
Пресечи изявите им.

# 361
Леле този тип на Роси си го представям направо цветно. И аз имам алергия към такива типажи.
Имам приятелка дето директно ми се "скара". Защо не съм и се обадила да и кажа, че ще ходим еди си къде си и тя искала да дойде. Ама не така, лигаво а направо на сериозно. Пак беше почивка с хора дето тя не ги познава и няма общо с тях. Останах направо втрещена, че е възможна такава реакция. А това със запознаването с други приятели носи сериозен риск. Възможно е да почнат да ви избягват от страх, че М ще е с вас. Имам подозрения, че ми се случва на мен.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 19:29 от palachinka

# 362
Много често и най-близките ни го правят.
Пример от оня ден : на асансьора срещам леля ми "аз идвам при теб",като само
преди един  час се чухме по тел. и не спомена за визита/живее през два блока/
Този път не се върнах ,/както преди време/ а спокойно си свърших задачките.
Преди всичко - уважение и ненатрисане !

# 363
По моя случай има голяма промяна.
Преди месец май беше заявих на мъжа ми, че М. не го искам повече у дома. Че не ме интересува как ще стане и какво ще обяснява. Не го искам и точка. И мъжът ми взе да отклонява опитите му да дойде, ако се обади по телефона.
След 3-4 такива отказа, той цъфна директно вкъщи. Мъжът ми го нямаше, в други подобни случай той се настаняваше удобно и чакаше мъжа ми да се прибере. Но този път аз още от вратата го посрещнах с доста груб въпрос: "Ти пък какво правиш тук ?  Shocked" и той ми измънка нещо за мъжа ми къде бил. Казах му: "Ако той е тук, колата му, както добре знаеш, ще е паркирана отвън. Ти кола видя ли ?", попита кога ще се върне, аз отвърнах: "Ами обади му се по телефона и го питай. Аз не съм го чувала." Той излезе и си тръгна. Не е звънял на мъжа ми  Mr. Green
Между другото просто ме хвана в лош момент, бях ядосана за съвсем друго нещо, но така е с неплануваните гостита, хвана ме като бях яхнала метлата и хич не ми пукаше кой е насреща  Laughing
После се видяхме след няколко дни случайно се засякохме в магазин, той със семейството си, ние също семейно, и той ни покани да ходим у тях. Казах, че е късно и съм уморена и не ми се ходи никъде. От тогава с мъжа ми на два пъти се виждаха, у нас вече няма изненадващи гостита, много се радвам  Wink

# 364
Браво, Роси!

То търпиш, търпиш, но е човешко в един момент да изпушиш.
Радвам се за развитието.  Sunglasses

# 365
  • Sunshine state
Иска или не , всеки пораства,с тази разлика,че по различно време.
Обсебващите хора са еднакво неприятни и от двата пола,а за мъж .....
Роси,този М е нещо ,като член на семейството.
Защо не ползмаш услугите му : да ти помогне в правенето на салатката,да нареже динята,
а като на детенце му се доспи - прати го в спалнята да те отмени малко и непрекъснато
повтаряй "добре,че си всеки ден до нас,иначе няма да се справим,нали си ни ,като
член на семейството,само дето не спим заедно,но може и това да стане!"
"Когато ти поднасят лимони - направи си лимонада!"
Joy Joy Joy
Ако е от онези "зевзеци" и "веселяци",дето май са по-скоро досадници и никой не ги намира за забавни,но за сметка на това те се хилят на всяка тъпотия,която роди малкият им мозък,ще я плесне по дупето и ще каже многозначително "Може,Роси,може" .Ще намигне и ще избухне в смях,а на теб ще ти се дореве.   hahaha
Честито за развръзката Simple Smile

# 366
Навих часовника на мъжа ми спрямо моя-т.е.-у нас неканени гости не идват никога...освен свекърва ми, която и да и кажеш направо и е все тая. Mr. Green

# 367
Роси ,браво за развръзката!
Само не изпускай нещата,за да не се окаже ,че е временно.
Сега ще разбереш,какво е да разполагаш със себе си и времето.
Трябва да има ясни правила и най- вече синхрон със съпруга.

# 368
  • Бургас
Не, в София в къща сме.Има и двор,позатопли ли се и се почва.
Ах,изненада ме. Laughing Обикновено като се позатопли досадниците се ориентират към морето.
Роси,радвам се,че са се оправили нещата.

Общи условия

Активация на акаунт