Отговори
# 555
Smurfieta мислех че само моята муцка е дребосъчка на предната консултация беше 67 см А сега другата седмица ще ходим ма като я гледам не ми се вижда кой знае колко "дълга "  Grinning
Но пък ми е шишкава 8800 беше (дано не е качила много тоя месец ,че се притеснявам )
А да ви кажа крачето на моята ситнежка е 10 см - повечето размери и номера на буйките започват от номер 16 а на нас са ни много големи Sad
Продавачките като и видят крачето и започват да ме питат на колко месеца е и защо бързам с буйките Simple Smile
А на мен ми се иска да ходи в паяка с буйките а вече да я вадя за малко от количката да си походи на вън ама с тези декоративните ще е (не че и те не са и големи де )
Това е от нас лека вечер

# 556
Виви при вас не е през система и май няма точкуване като в София.
Отиди в яслата в която искаш да я пуснеш и питай директорката кога се подават документи за прием 2012 и ако е сега си попълни молба за да имате запазен ред. Мисля че ако се разберете с директорката няма да имаш проблеми да я запишеш но да тръгне ноември НО от месеца в който е записана няма да получаваш майчинство т.е. до 3 раб. дни трябва да уведомиш НОИ мисля че беше така поне това което слушах от връщането на парите за майчинство от майки пуснали децата си на ДГ/ДЯ.

Голяма глупост е май това сега дето го приеха само септември да има прием в ДЯ
Ние в случая сме с 2 м ,ами я си представете че една мама е родила януари или февруари
Такааа единия и вариянт е да даде детенцето на ясла на 1г 9 м и рано рано да си прекъсне майчинството или вариант втори е да даде детенцето си на ДЯ на 2 г и 9 м - и ако няма кой да го гледа лятото ай да видим как ще се върне на работа
Е не мога да разбера с каква идея го измислиха са тая глупост
Ба си малоумниците тая държава освен да се чуди как да прецака някой друго не правят
Обяснете ми правилно ли разсъждавам или нещо аз съм лудата,ч е не разбирам каква е идеята ?

# 557
За пода и ние така, първо прахосмукачка, после с обикновен моп с гъба и с разреден препарат.
В момента ползваме Фрош. Ива лази навсякъде из холо-кухнята, мия й ръцете като се сетя.

Колкото и да чистим, тя все си намира нещо интересно по пода, например семка от чушка и се забавлява дълго време да си я лепи по пръстите и после да се чуди къде е  hahaha

Grinning И Александър е същия,изчиствам с прахосмукачката после със стийм моп-а,пускам го да лази и как ги намира незнам,но вижда и най-дребната трошичка и почва да я сочи и да вика Аааааа(все едно ми вика:видя ли ,не си почистила добре,другия пат се постарай повече #Cussing out)
А за мерките и теглилките Александър е 10 200 гр. и 70 см.,малко е късичак за килограмите,ама... Heart Eyes

# 558
TedyKr, ако имаш някакъв проблем с пускането на мнения- питай!  Peace

# 559
Аз чистя с метла, премитам, мързи ме да пускам прахосмуачка, после с моп с разтвор за под.
Лази нашия, уж чисто, ноктите му черни. ooooh!

# 560
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
А да ви кажа крачето на моята ситнежка е 10 см - повечето размери и номера на буйките започват от номер 16 а на нас са ни много големи Sad

А пък ние като носим размер 20...  Crazy С голям крак сме и ще берем ядове с намирането на обуща  Heart Eyes

За чистенето - мета и после минавам с моп-а, само с вода...Ами няма голям ефект, но какво да правя  Whistling

# 561
  • София
    Честит Имен Ден на всички празнуващи!

Да са здрави, дълги години да се радват на името си и с много късмет заобиколени!

# 562
Привет и от нас, не съм писала скоро, ама нещо не ми остава време.

Водихме бебка на море, много и хареса във водата, само че последния ден се поразболя, някакъв морски вирус явно, но всичко е наред вече.Зъбките ги мия с Ненедент,има 6 и 4 са на път и е кисела.

За самолета си пише на сайта на всяка компания, но според мен зависи от служителите на летището, защото те гледат багажа.Можеш да носиш вода и храна за детето.Като излитахме от Варна ни караха да пием от всички течности, за да се уверят, че не е нещо друго,а на връщане в Осло, хем беше тъкмо след атентата и контрола уж беше затегнат, и вода и пюрета и какво ли не носих, нито сме пили, нито сме яли Simple Smile.Количката можеш да я дадеш когато чекираш багажа, а може и до самия самолет да си е с вас.

# 563
  • В две мънички очи...

Голяма глупост е май това сега дето го приеха само септември да има прием в ДЯ
Ние в случая сме с 2 м ,ами я си представете че една мама е родила януари или февруари
Такааа единия и вариянт е да даде детенцето на ясла на 1г 9 м и рано рано да си прекъсне майчинството или вариант втори е да даде детенцето си на ДЯ на 2 г и 9 м - и ако няма кой да го гледа лятото ай да видим как ще се върне на работа
Е не мога да разбера с каква идея го измислиха са тая глупост
Ба си малоумниците тая държава освен да се чуди как да прецака някой друго не правят
Обяснете ми правилно ли разсъждавам или нещо аз съм лудата,ч е не разбирам каква е идеята ?

Не си луда спокойно или по скоро сме че ги търпиме. Аз всекидневно ги псувам за тъпотиите и неуредиците им и най-вече за какъв чеп стадиони и спортни зали ми строят като за децата пак няма нищо  newsm78

# 564
viviq защо си мислиш, че яслите имат прием само през септември? В Стара Загора само за една съм сигурна, че приема само през септември и това е тази до Алана на Гурко. Не знам дали знаеш ДЯ Маргаритка (близо е до Наталия) там приема е целогодишен. Друга такава е Синчец. Мисля, че има и още, сестра ми по ги знае.
Аз да се оплача от щерката - от около седмица почти не яде само мляко от шише и вечерно време на кърма. Като види лъжица и получава истеричен пристъп. Залъгвам я да хапне някоя и друга хапка натопена в някаква манджа, но и това е с триста зора. Вчера докато я разбера, че иска да ходи и да яде едновремено ме побърка. Щях да звъня на личната лекарка, защото си мислех, че нещо я боли, то не бяха ревове, писаци и истерии Sad Зъби все още няма, но с тези изпълнения очаквам да е заима в най-скоро време. Днес ѝ поогледах венците и видях, че се задават отгоре и отдолу двата резеца и за капак двата долни кучешки пак са се активизирали. АД с една дума. Ооооо забравих да кажа, че вечерното приспиване стана много трудно и твърдо е решила да спи с нас на леглото.  #Cussing out
И нещо хубаво като за финал - мисля другата седмица да правя Прощапулка на Цвети, че вече се пуска и прави крачки самичка  Mr. Green
Честит празник и от мен !

# 565
Цитат
И нещо хубаво като за финал - мисля другата седмица да правя Прощапулка на Цвети, че вече се пуска и прави крачки самичка

Значи питката за кръстчето е дала резултат Simple Smile

# 566
Цитат
И нещо хубаво като за финал - мисля другата седмица да правя Прощапулка на Цвети, че вече се пуска и прави крачки самичка

Значи питката за кръстчето е дала резултат Simple Smile

Явно да   Mr. Green

# 567
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
и аз не съм се разписвала след морето, но ми е пълна лудница в момента с каката около първия учебен ден.
ralitsa_e и Белослава хремава се прибра от почивката, добре че бързо мина този път. Wink
bobito0785 гледах я Цвети във ФБ, страхотна е, как ходи само..., време ви е за престъпулка. Hug
viviq, Смърфи във вашият отбор сме и ние. След днешната консултация Белослава е 70см и 6700кг. Wink
kapri_z бързо оздравяване. Praynig

# 568
.
Да почерпя днес и аз -  имам рожден ден, пък сестра ми е именичка Simple Smile Напускам 20-те с малко тъга, но пък смятам,че всяка възраст има своите красиви моменти, така че няма да тъгувам толкова Simple Smile Ох колко големи излезнаха бонбоните  Shocked нищо да има за всички Grinning
Браво на прохождащите, порастналите, озъбилите се Simple Smile
На болните бързо оздравяване.
По повод болестите - похвалиха ми така нашумялата наскоро коластра. Майка, чието детенце е било доста болнавичко, след като почнали да я позлват вече 2 месеца не са имали проблеми. Някой ползвал ли е да сподели, извинявам се, ако е коментирано и преди  Rolling Eyes
Честито и на именниците днес!  bouquet

# 569
bobito0785 Не си мисля - това е според ново нареждане ли закон ли не знам кво се води там  ,който влиза в сила от този септември сега - беше приет в началото на лятото тази година
Гледах новини и говорих с една директорка на ДЯ
Не става въпрос за една ДЯ това е за всички в цялата страна до колкото разбрах
Скоро ще отида да говоря с директорката и на нашата ясла която е близо до нас и ще пиша какъв е резултата .
За чистенето и аз минавам с прахосмукачката и после с обикновен моп ,но без препарат
А къде мога да намеря Ненедент пастата - там дето бях гледала има само силиконов накрайник но без паста По детските магазини ?По аптеките ?

Общи условия

Активация на акаунт