Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 700
  • 399
  •   1
Отговори
# 15
Привет и от мен.  Hug, в новата тема. Дано да е добра за всички ни. За Катето  bouquet

ФЕЯТА, по спомени мисля, че очната линия от стр. 2 е с 2 целувки
Относно подаръците, аз ще се възползвам от серума за сухи краища, в няколко бройки /до където ми стигнат силите  Mr. Green/

# 16
  • о`майна лунна нощ е
Включвам се и аз.
Ще имам за първа дата, но доста измъчено. На ръба на целувкването за 2 подаръка съм и още съм в дилема дали да се набутам /до сега имам 8 целувки, от к.10 се очертават още 2, което ме кара да допълвам с близо 20 лв., за да хвана Джет фем-а.
Имам питане за гелообразните моливи на стр.46. Набрах ги отново, но ми светнаха сиво и не се отчитат в заявката като стойност. Някой поръчвал ли ги е, фактурират ли ги и с какво отбелязване, ако изобщо има такова. Вече трета кампания не идват, като още в к.7 или 8 ми излезна "Изчерпано, не поръчвай", а от близо половин година си клепат през каталог с удивителните.

ПП- сега като се самопрочитам установявам, че ако трябва да вложа 20 лв. в продукти, че да хвана подарък на тази стойност, е по-добре да не напъвам излишно. Ужасно ми е закарфичено положението да вкопавам поредните пари в излишни продукти.

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 11:45 от `ТуиГ

# 17
Включвам се и аз.
Ще имам за първа дата, но доста измъчено. На ръба на целувкването за 2 подаръка съм и още съм в дилема дали да се набутам /до сега имам 8 целувки, от к.10 се очертават още 2, което ме кара да допълвам с близо 20 лв., за да хвана Джет фем-а.
Имам питане за гелообразните моливи на стр.46. Набрах ги отново, но ми светнаха сиво и не се отчитат в заявката като стойност. Някой поръчвал ли ги е, фактурират ли ги и с какво отбелязване, ако изобщо има такова. Вече трета кампания не идват, като още в к.7 или 8 ми излезна "Изчерпано, не поръчвай", а от близо половин година си клепат през каталог с удивителните.
Ако става дума за гелообразния молив на shock, последно поръчвах от тях 4 цвята ,в кампанията ,в която бяха в мини брошура и всички дойдоха, но това беше преди 2 кампании, ако помня добре. Очната линия също прави целувки. Peace

# 18
  • о`майна лунна нощ е
Аз също точно в тази кампания поръчах два от миниброшурата чрез моя поръчка и чрез колежка, но нито в нито една то поръчките не дойде и излезна с този надпис за изчерпан, да не се поръчва повече. Сега отново е посивял, което хич не ме обнадеждава, че ще дойде, а момичето за което е, го харесва много и искам да й намеря. Дано светофарът се смени  Praynig

Точно Black shimmer ми е поръчката ...  Sad

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 12:04 от `ТуиГ

# 19
Черният блестящ-да,свети в сиво и няма надежда,аз също го исках от миниброшурата преди 2 кампании.Другите цветове са си налични.Бях си взела сливовия ,сега ще взема каки/зелен/.Тук ги има показани/превъртете стр.по-надолу/:  http://kosmetista.ru/blog/otzivi/11085.html

# 20
Честита темичка   bouquet От кампания 10 за сега съм с 30 и няколко лева поръчки.Да видим до понеделник дано посъбера още  Wink А да попитам условието за комплекта за маникюр подарък  дето е какво е ? Понеже на к09 имах 50 и няколко лева,една приятелка пусна нейните поръчки с моята и каза,че ако си имал 100 лв тогава

# 21
Честита темичка   bouquet От кампания 10 за сега съм с 30 и няколко лева поръчки.Да видим до понеделник дано посъбера още  Wink А да попитам условието за комплекта за маникюр подарък  дето е какво е ? Понеже на к09 имах 50 и няколко лева,една приятелка пусна нейните поръчки с моята и каза,че ако си имал 100 лв тогава
Условието бе 150 лв. пусната поръчка след 4 юли за кампания 9.Щом си нямала 150 лв.,няма да получиш подарък кутии-за бижута и за четки.

# 22
Успешна и от мен, за гелообразните моливи - и аз имах от малката брошура и дойдоха. Peace

# 23
Фея благодаря ти,аз за кутийте знам,мисълта ми беше,че освен,че са ми пратили кутия за бижута са изпратили и един комплект за маникюр,за него се интересувах.Поръчах си онзи комплект за 6.90 дето е с натрупване на паритете ама вместо лосион с манго са ми пратили с теменужки  Close

# 24
Успешна кампания ,момичета! Лятоо,сушааа, ама се напъваме и ние, като сме се хванали на хорото ейвънско. По закона на Мърфи точно от страниците с целувките нямам нищо, една имам целувчица , нещо не щат целувки клиентките. Ама и на мен си ми е мързеливо, гледам да изкарам за парфюма и боята, пък като свършат отпуските, cheers beer3 ще се юркам повече.

# 25
  • София
Запис, запис.  Flutter

Аз си чакам кашончето от К9, като по-голямата част са неща за мен.  Rolling Eyes

# 26
Здравейте,
незнам дали е тук мястото но си търся представител от Стара Загора. Искам да си поръчам парфюма Incandessence
Ще чакам отговор , благодаря ви.  Praynig Rolling Eyes Grinning

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 14:14 от Negative lame

# 27
Набирам си поръчката и комплекта от 5 продукти от 136 стр. свети в червено. Ако някой има  поръчан комплект и има излязла фактура нека сподели дали е фактуриран.

# 28
Искам да попитам- от миналата кампания ,5 продукта за 13,90 на какъв процент бяха?

# 29
Привет и от мен.  Hug, в новата тема. Дано да е добра за всички ни. За Катето  bouquet

ФЕЯТА, по спомени мисля, че очната линия от стр. 2 е с 2 целувки
Относно подаръците, аз ще се възползвам от серума за сухи краища, в няколко бройки /до където ми стигнат силите  Mr. Green/
Очната линия според мен влиза в програмата за целувки, НО получава една целувка .Продуктите с допълнителна целувка бонус са -водоустойчивата спирала и дълготрайното червило. Mi66el,имам 3 поръчани такива к-ти. Фактурата ми е излязла, но не се отваря .Когато се вижда, веднага ще пиша.Vili123 ,  не знам за кой точно к-т питаш, но ако е бил с условие, за покупка на друг продукт е на 10 % .ПП Фактурата ми е налична .К-тите за 13.90 са фактурирани, когато ги поръчвах светеха в жълто.Антицелулитната терапия ми е запазена за следваща поръчка .Сега  трябва да питам клиентката ,иска ли я още ...

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 16:28 от as-g

Общи условия

Активация на акаунт