Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 791
  • 399
  •   1
Отговори
# 135
момичета,пуснах редовна поръчка на 8ми и още не е разгледана.Да знаете кога трябва да пристигне? от Търново съм..
А има ли някъде в нета качен 11 каталог,защото последния път не пуснах поръчка и нямам каталог за следващата кампания.

# 136
Добро утро!
Ще пътувам след 3 часа и няма да ме има до неделя.25 лева не ми достигат за програмата.Дайте идеи какво да правя? ooooh! Sad Sad

# 137
СТИКИ,очната линия е на 2 стр. в брошурата и според указанията в сайта влиза в програмата за събиране на целувки.
Славена80, един комплект Инкандесенс и един крем ръце от 2,50 от секция До изчерпване... правят 25 лв,ако си склонна да вложиш от себе си средства.

Ларисс,виж в сайта на представителя кои са датите ти за редовна поръчка за твоята зона.
Аз не знам Търново коя зона е и съотвено коя дата е.

Всъщност, къде може да се види кои градове и области на кои зони отговарят??

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 10:46 от ФЕЯТА

# 138
Здравейте,
момичета, някой виждал ли е чантата към новия парфюм Herve leger Ete - в каталога изглежда леко прасковено-млечно (по моите възприятия), но пише, че е златиста!???

Моля, ако сте я виждали лично да ми кажете  Hug

# 139
момичета,пуснах редовна поръчка на 8ми и още не е разгледана.Да знаете кога трябва да пристигне? от Търново съм..
А има ли някъде в нета качен 11 каталог,защото последния път не пуснах поръчка и нямам каталог за следващата кампания.
Аз съм от Горна Оряховица и за нашия район пускаш на 11 и днес на13 си я взех, а каталога го има на първа страница в темата.

# 140
Здравейте момичета. Тези сутрин си взех кашона от пощата. С изключение че беше много тежък всичко е ОК  Peace Вече си имам "морски обеци". Следобед ще кача снимка, за да ги видите. Много са нежни и сладки Flutter Нямам панорама в кашона. Имам си 7 целувчици, така че ме чака подарък, а и имам и за парфюмче и боя за коса. Дано в следващата кампания имам поне 50 лв. Това е засега от мен. По-късно снимчица на обеците  Hug

# 141
remember91, притеснява ме ,че я пуснах на 8ми и още не  е обработена.. Да не е проблем това,че е за 30 лв?

# 142
  • София
remember91, притеснява ме ,че я пуснах на 8ми и още не  е обработена.. Да не е проблем това,че е за 30 лв?

Предлагам да звъннеш направо в офиса. Така поне ще разбереш каква е причината.

# 143
Момичета ето обещаната снимка на "морските обеци": http://lilko86.snimka.bg/photos-from-gsm/avon.606563   Peace

# 144
Някой има ли снимки на обици Ivala и Halesia, където сега са за 12,90 от стр.73 в каталога?

# 145
Здравейте  Simple Smile
И аз днес си получих поръчката,и май има някакво несъответствие  Grinning Та, понеже въпросното нещо беше от демо продуктите, порових из нета малко и попаднах на вашата тема Simple Smile Някой поръчвал ли си е тези новите AQUA кремове? Понеже, като пусках поръчката, и бяха ги сложили там,имаше цена 4 лв. за околоочният крем ,и аз си го поръчах. Днес дойде,но с цена 8 лв. Дали аз не съм видяла нещо,или наистина цената беше 4 лв обявена? Не съм за 4 лв., но ако допуснем,че проблемът не е в мен,не мисля, че е коректно. Ако някой знае нещо по въпроса, ще съм много благодарна, ако ми обясни Simple Smile

# 146
So Bizzare, в списанието пише, че крема за очи е 8 лв.
4 лв беше измиващия гел за лице,
Аз си поръчах гела, ще видим колко ще съм доволна
Приятен ден Simple Smile

# 147
И аз днес си взех кашона. Всичко беше цяло  Mr. Greenс изключение само,че на фактурата и липсваше първата страница  Crazy Mr. GreenОстанах доста разочарована от стика арабски блясък.Поръчах си бронзовия цвят,ама..очакванията ми бяха други,нямаше блясък,един матов такъв...ама както и да е  Wink

# 148
So Bizzare,
  Околоочният крем-демото,пише си в панорамата, че е 8 лв.,измиващият гел-пак демо е 4 лв.,а крем-гелът за лице е 11 лв. Грешката е у теб, не си видяла коя цена за кой продукт е.

Относно фактурите -ами те в кашона не слагат цялата /с всичите й страници/ фактура , а само платежното ,с което да платим в банката сметката си.Има и един съвсем в резюме списък с доставените продукти,но цялостна фактура -Не. Пазим планетата и мислим екологично,затова нямаме хартиена фактура. Peace

# 149
  • на североизток от Рая
  Здравейте!

Аз все още нямам никаква поръчка за тази кампания. Взе да ми писва вече. Whistling

А пък фактурата ми винаги е цяла. Не съм получавала досега само платежното.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт