Рисуване за начинаещи и не само - 4

• 82 568
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Момичета здравейте,
извнявам се, че нахлувам в темата ви но искам да ви попитам нещо и се надявам да ме ориентирате.
Понеже на есен имам първолак искам да попитам какви моливи и боички е удачно да купя.Имам предвид фирма Фабер кастел, мапед,херлиц.... Пазара е заринат с толкова много фирми.

Разгледах последните постове, страхотни рисунки,много ми харесаха! Grinning

# 121
Първото ми конче.

Тя, здравей!Мисля,че Фабер кастел ще ти свърши работа.Има и едни руски медни боички, много са хубави,цветовете им са наситени.

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 21:59 от Нина...

# 122
Кончето е супер Нина! Като живо е! Отново караш всички тук да ти се възхищаваме   bouquet !

# 123
  • Варна
Кончето се усмихва, Нина! Като че наднича да види какво правим Simple Smile   bouquet

# 124
Благодаря, Сянчице! Определено ме затрудни , но като за първи опит мисля ,че се получи.

Ели, с това небе през клоните просто се отнасям.

Малина, опасявах се ,че изражението не е много типично като за тия животни, но  те също като нас хората си имат индивидуалност.

# 125
  Абсолютно си права  животните притежават собствен характер. Твоето е деликатно, игриво, любопитно  Heart Eyes А на теб ти свалям за стотен път шапка-каквото почнеш- правиш го майсторската   Hug Hug

# 126
Елиии, не ме засилвай,да не литна в космоса.( майтапя се) Обаче съм толкова далече от каквото и да е майсторство, нито техниката ми като техника, а липсата на познания в анатомията все повече ме спъва.Мисля ,че е време и аз поне една книга да си купя, малко да се ограмотя че..
Гледах в предните ти акварели беше ползвала сол за ефект във фона.Аз пробвах обаче не ми се получи.Я сподели за това, че забравих да те питам предния път.

# 127
  Ами трябва да се соли по малко и в не съвсем мокро-значи като почне лекинко да дръпва, да не е локвичка и тръсваш малко с ръка. Първия път като  бях посолила яко със солничката-за по-сигурно  Joy И естествено нищо не стана. Другия номер, който обичам на акварелите е обирането. Много е яко. Как се правят коси и треви с него... Heart Eyes
М/у другото утре отивам да си купя маслени бои-най-сетне събрах първоначалната сума. Вероятно ще си взема само едно платно, а бои се спрях на евтините български. И четки ми трябват и терпентин, и шпатулки...
  А относно липсата ти на знания по анатомия- никак не си права. Картините ти внушават адски много неща-те не са фотографии.

# 128
Ох, като знам какво вълнение е за пръв път да пробваш нов материал, стискам палци Ели.
Ще пробвам както каза, пък да видим дали ще пресоля и тоя път манджата. Crazy
Абсолютно си права че излъчването и пропорциите не е задържително да вървят дружно , но точно по тая причина ми липсва увереност и свобода.
Съвсем нормални кахъри, като за тази тема.  newsm78

# 129
Нина... страхотна рисунка.Благодаря ти!

# 130
Нина,много е миличко кончето   bouquet!
Елинор,успех с маслото!Мойто ей така си стои,защото ме затруднява доста...

# 131
  Ой, ой, на трета страница сме! Я да го поправя с картина с моето коте:
Навън

# 132
Като живо е котето,Ели!Чудна композиция се е получила. Heart Eyes
Мда, трета страница май е отредена на любовта към животните.

# 133
Мда, трета страница май е отредена на любовта към животните.
Благодаря ти  Hug
....И към насекомите Wink

Идея за картички е, ама ще видим. Проблема не е , че не се харесват, а че няма пазар.

# 134
Елинор,прекрасна е картината-и като изпълнение и като композиция,и излъчване...всякак Simple Smile !И картичката е много хубава,но жалко наистина,че няма пазар...И аз една камара картички съм нарисувала и ей тъй си стоят.Ама и във фейса не ги качвам...При теб е по-различно-туристи,плажуващи...те не купуват ли?Аз като тръгна по магазините да предлагам картичките и ме гледат все едно съм влязла да прося-даже не благоволяват да ги разгледат да видят за какво става въпрос.Затова се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт