И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 103
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • The QC to be!!!
Ако трябва да сме съвсем точни в България полът на детето се вижда в 9 седмица. Тонове се слушат постоянно, често бебето расте 2 седмици напред и е нужно секцио в 37 седмица, тазът е малък и т.н. да не задълбаваме
newsm78  Laughing

# 481
Атланта, не си сгрешила със съветите. Всичко, което може да облекчи дните на болния е от полза.

Така и не разбрах, каква е тая мания за наследник и всички ау-каха като кажех, че е момче. Никой не ми вярваше, че ще съм еднакво щастлива, ако е момиче. И сега се рамазвам като видя малка кипра с опашки и роклА  Heart Eyes

Миме, здраво детенце ти желая, а Диди съм сигурна, че ще е много щастлива да има сестричка! Както са казали вече Солей и Бубка, 2Д е напълно достатъчно,и детайлите, които гледат са далеч по- малки от едно пипи, та едва ли са го пропуснали  Hug

# 482
  • USA
Аз около себе си виждам точно обратното - голямо желание за момичета. Ако имаш момче, те успокояват, че следващият път ще стане   Wink, а ако имаш 2 момчета си много прецакан  Mr. Green.

# 483
Ха ха развеселихте ме мацки, благодаря ви  bouquet
Честно казано аз нямам претенции искам само да се роди здраво бебчето Heart Eyes
А за Диди даже ще е по-добре да си има сестриче Wink поне ще имат близки интереси Grinning

# 484
Не го разбирам това настоятелно искане за наследник, честно. Мина времето син да гледа майка и баща, да наследи нивите и да остави фамилия.

Ами, ниви. Моят мъж иска син, за да ходели заедно на лов. (Не питайте  ooooh!) Понеже за щерката категорично забраних, надеждата му е, че на естествения тестостерон няма да мога да се противопоставя.  Laughing

Миме, много е хубаво да имаш сестра. На Дидка ще ѝ хареса, особено като поотраснат малко и започнат да си споделят.

# 485
  • Boston, MA
Аз около себе си виждам точно обратното - голямо желание за момичета. Ако имаш момче, те успокояват, че следващият път ще стане   Wink, а ако имаш 2 момчета си много прецакан  Mr. Green.

И около нас е така, и естествено момчетата са почти два пъти повече от момичетата. Мъжът ми сега се успокоява, че поне няма да има нужда да припада, като види за първи път дъщеря си в супер къса пола да излиза на среща.  Grinning

# 486
А, много хубаво е да имаш и брат.   Laughing Много споделям с брат ми и ми е най-близкия човек.
Исках момиче и все се надявах (дори и като раждах), че доктора ще се е объркал  Mr. Green Сега Калин има куп розови дрешки ( и баща му има де). А за лова- отрязах мераците на един приятел да мъкне детето на лов(поне докато не стане на 10 г), та сега реши, че ако замъкне мен ще успее. С мъжа ми почти удари на камък - е не мога да го разбера това 40 дни заточен в едно ранчо. Аз за 2 дни не съм навита да ходя, но ще се прежаля - искам да видя истинската мексиканска пустиня, а не само по филмите.

# 487
  • Boston, MA
Все забравям да ви споделя, едно от най-смешните неща, които съм чела:

http://seriouslysoblessed.blogspot.com/

# 488
Все забравям да ви споделя, едно от най-смешните неща, които съм чела:
http://seriouslysoblessed.blogspot.com/

The weirdest filling!!!!!

Въпрос за таза: Наистина ли има жени с прекалено малък таз, за да излезе бебето? Вярно ли е това, че има бебета с прекалено големи глави, които не могат да минат през шийката на матката? Тия неща съм ги чувала от приятелки, правили планово секцио в България и се чудех истински ли са тези причини.

# 489
Хиър от мама знам че са я мерили в таза и са и казали едно време че е с тесен таз, но аз така или иначе не съм искала да се обърна, та тя затова ме е родила с операция Wink
Едно питане: от къде да намеря хубава рокличка за шаферка за Диди ми трябва(да нее много скъпа)?

# 490
Ами Хиър прецени сама -->> http://www.glorialemay.com/blog/?p=111...това относно таза.
Относно тясна шийка на матката...това е такава глупост, че дори няма да го коментирам  ooooh! .

Както каза Ники, в Бг всички са с тесни тазове и огромни бебета, които после се оказват по 3 кила  Tired .

# 491
А за по-сигурно може да ги измерят на рентген:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=191219
 #Crazy

Хиър, тук никой не ми е говорил за голям или малък таз, камо ли да го измерва. Сама си вади изводите.

# 492
  • The QC to be!!!
А за по-сигурно може да ги измерят на рентген:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=191219 #Crazy

Съмнявам се, че някой ще прати бременна жена, на рентген или скенер само за да ѝ измерат таза.  Peace Но доктори всякакви. Знам за случай когато бременна жена идва в БП с оплакваня за мигрена и след обстойно обяснение, че скенера ще облъчи и плода, тя да каже, че не ѝ пука иска си снимката да не би да ѝ има нещо по серйозно. Ми явно ѝ има, но едва ли ще се види на снимката. Знам и за мн. др. случай с бременни идващи в БП да се оплакват от какви ли не неща абсолютно нормални за бременни. Но нали в щатите се практикува дефенсив медицина... та няма да коментирам... Колко бременни жени минават бременноста си без главобол а? Колко нямат проблем с дишането, особено като напреднат в 8-9 месец, или пък ако са с близнаци?

# 493
Бейби, не знам колко си наясно със съвременните АГ практики в Бг, но пращането на рентген на бременна за измерване на таза продължава да се практикува, за съжаление. Имаше поне 1 девойка от отчетната ми тема, която ходи да ѝ снимат таза и после ѝ направиха секцио...да се смееш ли, да плачеш ли ... Tired

# 494
  • The QC to be!!!
Бейби, не знам колко си наясно със съвременните АГ практики в Бг, но пращането на рентген на бременна за измерване на таза продължава да се практикува, за съжаление. Имаше поне 1 девойка от отчетната ми тема, която ходи да ѝ снимат таза и после ѝ направиха секцио...да се смееш ли, да плачеш ли ... Tired
Не, не съм Clairette. Blush Нито 1 нито другото. Да им се отнеме лиценза и да не им се разрешава да практикуват. Но кой ще се надигне да го направи? Медикал борд няма, пък и да имаше, те докато си свършат работата, той/тя ще се пенсионира. Думи нямам и не мога да си обясня ако този лекар издава Rx за снимка, и съответно пише каква е причината, защо лаборантите и радиолога са спали.  #Cussing out  И на тях лицензите трябва да им се отнемат, оооо, забравих, и за тях няма такива май а.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт