И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 000
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Чикаго / София
Я кажете, някой знае ли лесен трик за махане на стикери от мебелите? Децата са залепили стикери по легла и шкафове в тяхната стая, които вече са се изпокъсали и изглеждат ужасно. Искам да им пооправя стаята докато ги няма и ми трябва лесен начин за махане на стикерите. Или да си действам по познатия начин с топла вода и търкане?

# 631
Да, знам. Момент да го погледна как се казва. БРБ. Laughing

Goo Gone-spray gel.

http://www.google.com/products/catalog?hl=en&cp=7&gs_id= … p;ved=0CE8Q8gIwAQ

# 632
Не съм наред, че седя по нощите, ама и вие, които пишете...  Mr. Green Peace

За моя не знам какво да кажа, ама жена му само бира пие, съвсем се дехидратира.  Laughing

Не съм кърмила и памперси съм използвала. Искам да кажа, че и грешки стават. По-важно е да си вземеш поуката и да не даваш на детето си "натурален сок" ( или "печен" вместо "пържен" чипс) след периода "абе-айде-чак-пък-толкова". Образно, образно!  Peace

Какво могат да правят съседите над нас в 2:45 аm? Ако не отглеждат коне, не знам какво друго.

# 633
Иди им на гости, Марлелче. Може да е нещо интересно.

Нали знаеш часови зони, ала бала. Ние да лягаме с теб, а? Не заедно, де Laughing

п. с. Аз от толкова смях не мога да се успокоя за да си легна, ох, не е лесна и моята. Янажар, чувствай се виновна. Laughing

# 634
Купонът свърши в 12:30. Сигурно спортуват нещо, ако е друго, да са се хванали досега. Не проявявам интерес.  Mr. Green
Да ви е лека! Simple Smile

# 635
Престани! Mr. Green

# 636
Че ianajar е престанала.  Mr. Green

# 637
Ох, в една друга тема са яхнали метлите от рано от сутринта (бегейско време). Ние тук раз-пус-ка-ме ли.... раз-пус-ка-ме... Mr. Green. Направо да им се неначудиш на 'ората.

# 638
Ох, в една друга тема са яхнали метлите от рано от сутринта (бегейско време). Ние тук раз-пус-ка-ме ли.... раз-пус-ка-ме... Mr. Green. Направо да им се неначудиш на 'ората.
Joy Joy Joy

# 639
Едира се смее, ама е с 3 часа напред 'дет се казва. А комшиите ... ще се качвам за рецептата, каквато и да е.

# 640
И 3 часа напред и се разпозна в поста на Цонна, по случайност или наистина  Joy

# 641
Айде да лягаме, че и утре е ден. Mr. Green

Аз успешно приключвам, изпълнила дневната си програма, посмяла се и в много добро настроение атакувам леглото след 10 минути.

Марелелич, кажи някой виц да се посмеем. Laughing

# 642
Ох, Цоне, щях един антифеминистки, ама не е за темата, айде лека да е.  Hug Едира,  Hug

# 643
Мдам и утре е ден, лека и от мен  Hug

# 644
Тук е зверска буря, по улиците пак текат реки а моето ферари отново е под водатат... та не спя и изчетох поне 2 страници назад... Да ви подразня малко по темата сега Mr. Green
 Моят син на 2 месеца започна да спи плътно от 8-9 ПМ до 6 сутринта. Майка му не се справи с кърменето (тя все още си твърди, че е нямала кърма, нищи че ЛЛЛ активистките я слагат в графата 'безхаберна майка' й ѝ натякват, че не се е стимулирала добре). Аз не съм тип спиола, ако се наложи скачам посред нощ, веднага съм на моуд 'много будна и в час' и започвам да действам.

По повода за стоене в къщи, никога не ме е убивала мисълта, че трябва да съм стей хоум майка. Никога! Клишета от типа на 'Има само два варианта- работеща, нахана жена или тъпа домакиня' не ме трогват, защото съм си доказала по сто параграфа, че това не е така. Зависи от човека. Изобщо не ми се захваща темата и усетя ли че за някоя жена са само тези две крайности и се отплесва смешно на темата феминизъм, директно ѝ скроявам много кофти шапка....

Общи условия

Активация на акаунт