Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 231
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Donations

Добро утро милички,мимавам само дава вида видя,посли шан риша.
 Hug  Hug Hug

# 556
  • гр.София
Галче Добро утро и на теб  Hug Hug

БЛИЗНАЧЕ Само упойка ми биха ... не са ми давали антибиотици !

Днес мисля да се поглезя с

Само че не знам как ще се справя с яденето Sad

# 557
дубрутрю, мацки  Hug
много съм хепи, вкъщи съм, пия кафе и се кефя, след малко ще закусвамИ с дреби, само да се наспи тя де  Laughing
спИциално за за Зузъ, моето цветарско гуру Hug

туй ми и босилека, казват че гонел комаритИ  Laughing

туй са мъжовите чушки, страх го е да ги опита, веднага ме заподозря в опит за отравяне  Laughing

туй ми и ментата, довечера ще я скубя, да правя мохито с нея, дано стане  Mr. Green

туй са петуниите (или май бегонии се казваха)

туй сами винките (май и те така се казваха)

Ногу им сА радвам на цветята, само Зузе кажи моля, как да ги поливам. В магазина ми казаха подправките и чушките на 3-4 дни да ги поливам и да проверявам дали пръстта е суха. Ей сега гледах и не ми се стори много мокра, та им сипах по малко. Цветята по същия начин, и на тях им сипах малко. Все пак те пък са на директно слънце и май по-бързо изсъхват. newsm78

# 558
Здравейте дами  Hug

Минавам само да ви нагледам и почвам да работя, чИ пак многУ бач!

И колку мии топлууу. Ей гу на, образувала съм си басейнчи ут телесни течнусти...

# 559
Ето ме и мен! Добро утро! То какво утро, то ден станало, ама карай...не мога да се докопам до вас, все някаква работа спешна ми изниква  ooooh! Ама карай, така ще е!

Спарки, подправките ги поливай, както са ти казали,. а ма за цветята не съм съгласна. Моите са на южна тераса и ги пече цял ден. Поливам сутрин и вечер. Петунията иска много вода и когтао й липсва листата й стават едни такива спаружени  Mr. Green, свити.
Да, това, коет си показала е петуния, не е бегония.

Винки не съм гледала, но според мен щом са на южна тераса трябва да се поливат често, как така на 4 дни са ти казали, те тези луди ли са?  Crazy

На мъжа ти чушките изглеждам много добре, чам ми се прииска да ги изям  Mr. Green

Близко, душо моя, гледам че си станала рано и пак си отпрашила нанякъде. Ей, таз гадна седмица не можем да се оцелим, ама какво е една седмица пред цял един живот...ще почакаме  Mr. Green

# 560
Въх, Хопчо, що така си сА надупил бре?

На мен нИ миЙ топлу, ама ми е спящо  Rolling Eyes

# 561
ПрУветрявам си Д-то, чи откъм негу най-топлу ми иди...  Mr. Green

# 562
ЗУЗЕ тук съм не съм избегала още!..варя боб Mr. Green
обаче страшно ми се драйфа....и ной-лошото е че вече не знам точно от кое -от лекарството ли -от цитросепта ли или от нещо друго...пък не мога да ги спра...обаче ще Sick-кажете нещо...като гледам китките на СПАРКИТУ май ментата помагаше..ама чаят ли от мента...или да изпия едно мохито Mr. Green
СПАРКИ страхотни неща отглеждаш -бравос!!!!а аз това че петунии се казвало не знаех!по тях не ходеха ли много въшки newsm78Иначе и аз искам такива...сега мога ли да си засея в саксийка?
ХОПЕТО СТИВЪНСОНОВА егати задника дет си отпрала....нещо диетка туй онуй... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ПИЛИТУУУУУУ ти са взе чи прояди кат ти махнаха мъдреца тъй ли?да ни станеш тлъста кукошка???глей задника на ХОПИТУ  и фнимавай с палачинкитИ!!!! Naughty Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ТУКА ШИ СЪМ..ВИЙ ПИШЕТИ...

# 563
Ооооо, бобаджийката  hahaha hahaha hahaha И аз днес мислих боб да готвя.  Mr. Green

За киткитиии, ами можИ, що да нИ можИ. Киткосай са и ти, ама чушки на мъжо да купиш, че то иначе мъж с една чушка, неЙ мъж бе!  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Абе за гъзо на ХопитУ и на мен ми са видя бая едричък, ама викам ши си мълча, да нИ ма изплющят зад врата с някУя реплика ку са обадя.

Пиле, дъвчиш ли, душа?

# 564

ХОПЕТО СТИВЪНСОНОВА егати задника дет си отпрала....нещо диетка туй онуй... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy

Диетка, диетка, да, че и епилацийка със семокосачката, дет вика моя пипон, а и я ква мий бяла четината, туй от ЕГН-то ще да е... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 565
  • Варна
Привет лудетини, виждам че се забавлявате пак на чужд гръб  Mr. Green
Много ми липсвахте ама днес съм тука и ще ви наглеждам  Hug
Близначе и аз си взех да пия цитросепт и съм си добре, само дето наистина си е гочивичко Simple Smile Аз го взимам 3 пъти на ден по 5 капки, а от другата седмица постепенно ще го увеличавам. Малко остана още и ще си изтрепала гадините мръсни.
Снарки много хубави китки си завъдила  Hug
Младоженката ми се губи нещо, да не е избягала  Grinning Аз се връщам да ви чета.

# 566
Ооооо, бобаджийката  hahaha hahaha hahaha И аз днес мислих боб да готвя.  Mr. Green

За киткитиии, ами можИ, що да нИ можИ. Киткосай са и ти, ама чушки на мъжо да купиш, че то иначе мъж с една чушка, неЙ мъж бе!  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Абе за гъзо на ХопитУ и на мен ми са видя бая едричък, ама викам ши си мълча, да нИ ма изплющят зад врата с някУя реплика ку са обадя.

Пиле, дъвчиш ли, душа?
оф тряя си опрая зрението!прочетох бомбаджийката ивикам -ся пък ква бомба тъз ЗУЗА измисли hahaha hahaha hahaha hahaha
ХОПИТУ земи съ снимай тука пред нас чак когату гъзо ти стане малък...нидей тъй нъ докарва в стрес от сутринтъ.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green пу пу пу в пазватъ..въх наплюх съ....
ПИЛИТУ стига чопли в човката палачинката тайну тайну ми земи намери просо за пилитъ...или кото там ядът пилитътъ-ши взема да завърша едно селсскостопанско висше newsm78-ТЪ намери там нещу типичнуу пилишку щото пак ши викаш -боооолна съм....ми то тъй съ фаща птичия грип като ядат пилитата палачинки че и с банан сложила-Да тъ уча ли сигъ...маймунити ядат банани не пилитата!оф! Crossing Arms

# 567
ВК, младоженката каза шИ приставала вечИ, щяла човек да става и тя  hahaha hahaha hahaha Днес ще казва ДА! В неделя шИ нахлузва и бялата рокля.  Mr. Green

Ало, женското чедо от сИмейство Стивънсонови, кО ти е ЕГИНЕТУ? Ако е близко до мойто, да взема и аз да сА Угледам в УглИдалотУ, че отзад нИ съм са виждала....можИ някУй четина и аз да съм завъдила  newsm78

# 568

ПИЛИТУ стига чопли в човката палачинката тайну тайну ми земи намери просо за пилитъ...или кото там ядът пилитътъ-ши взема да завърша едно селсскостопанско висше newsm78-ТЪ намери там нещу типичнуу пилишку щото пак ши викаш -боооолна съм....ми то тъй съ фаща птичия грип като ядат пилитата палачинки че и с банан сложила-Да тъ уча ли сигъ...маймунити ядат банани не пилитата!оф! Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ЕтУ, койтУ иска да сА образова

А на тебе Пиле, една кулинарна книга!  hahaha hahaha hahaha Joy Joy

# 569
Привет лудетини, виждам че се забавлявате пак на чужд гръб  Mr. Green
Много ми липсвахте ама днес съм тука и ще ви наглеждам  Hug
Близначе и аз си взех да пия цитросепт и съм си добре, само дето наистина си е гочивичко Simple Smile Аз го взимам 3 пъти на ден по 5 капки, а от другата седмица постепенно ще го увеличавам. Малко остана още и ще си изтрепала гадините мръсни.
Снарки много хубави китки си завъдила  Hug
Младоженката ми се губи нещо, да не е избягала  Grinning Аз се връщам да ви чета.
В и К привет!!!де съ загуби....ти с туй ВиК канализациити оправяш и водоснабдяваниту..знам аз!!!
както нъ виждаш-на добре сми -учим, драйфами и китки сейм..а и ядем и пийм кат за последнуТоз цитросепт май ми действа зле...щото аз го почнах направо два пъти на ден по 10 капки... Mr. Green Mr. Green-ама ши ми мине!
аааааааа младоженката изгоря....вечи трябва да е казала -"да "ама не знам ..може да е казала два -три стиха и да ги е оставила да се хилят в несвяст а тя да си е плюла на питите Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 11:32 от БЛИЗНАЧЕ

Общи условия

Активация на акаунт