Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 780
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
За прах за съдомиална нищо не мога да кажа, но таблетките от серията Nature са много добри. Имам чувството, че по добри не съм ползвала и пише, че са без фосфати, консерванти и парфюми.

Аз също харесвам Nature. Имат освен таблетки за съдомиялна и веро и препарат за тоалетна. Имам ги всички и си живея по-екологично  Simple Smile. Имаха тема на страницата си във фейсбук за тази серия, бяха посочили и биопамук - памук, клечки за уши.
Вчера видях и четка за зъби с дървена дръжка, пак Nature.
Сега ме е яд, че забравих да я купя.

# 376
Да похваля това масло за тяло, лимитка.
За много суха кожа се води и наистина е така.
Ръцете ми бяха ужасно изпръхнали и с две намазвания станаха меки и гладки.

И аз гласувам за този крем - имам суха кожа и е страхотен.

# 377
Да похваля това масло за тяло, лимитка.
За много суха кожа се води и наистина е така.
Ръцете ми бяха ужасно изпръхнали и с две намазвания станаха меки и гладки.

И аз гласувам за този крем - имам суха кожа и е страхотен.

още един глас и от мен Simple Smile

# 378
  • Плевен
абсолютно- най-великия крем на алверде
но в Плевен го няма от 10.12.2011 - в другите градове зареждат ли го още ?

# 379
  • София, България
От ДМ пазарувам еко памперси на Алана Само че последния път в подлеза на Софийския нямаше размер 7-18 кг  Може ли някой, който е ходил тия дни, или пък в някой от другите магазини да каже дали ги зареждат още или ще ги спират от продажба  newsm78

# 380
  • Sofia
Да попитам дали някой има впечатления от крема за студено време на Бейби лав? Хубав ли е, предпазва ли наистина детската кожа?

# 381
  • Бургас
Имам го, мацкам го като е по-студено, попива сравнително бързо и не стои като мазна маска, кожата на бебко е чудесна Peace Ама все пак той си е на закътано в зимния кош на количката Rolling Eyes

# 382
От всичко на ДМ, най-много харесвам това:
Мирише уникално и хидратира чудесно Peace

# 383
  • Бургас
аз не съм толкова очарована от крема на Алведе. не е лош, но като видях "Koerperbutter" очаквах да е много по-гъст. а то е по-скоро като крем. иначе е приятен.
от пампрес гащите пък въобще не съм доволна. по-скоро са за деца. които вече са готови да махнат нощния памперс. сменям по 2 памперс-гащи на нощ и дупето му е все мокро. не попиват добре  Confused

# 384
интересна темичка .Искам да попитам серията АМ бейби лав имат ли антирефлуксно мляко.

# 385
интересна темичка .Искам да попитам серията АМ бейби лав имат ли антирефлуксно мляко.

Не, няма.

# 386
  • София
Здравейте!
Някой има ли инфо дали ще има 15% отстъпка по случай годишнина от откриването на ДМ-магазините в България на 29.01?
Благодаря предварително!

# 387
  • София
отскоро има ДМ и в нашия квартал.
 Някой може ли да ми каже дали продават шишенца, биберони и др, защото досега не са ми трябвали, но ще трябва да ходя да купувам.

# 388
  • Mediterraneo
Продават.

# 389
  • Бургас
Oт темата за намаления:
на 27 януари - при покупка над 15 лева ще ви подарим хубава чанта за многократно ползване.
на 28 януари - всеки, който пазарува ще тегли късметче и може да спечели dm ваучер за подарък на стойност 15 лева.
на 29 януари - самия рожден ден - всяка покупка над 30 лева носи намаление от 30%.

Общи условия

Активация на акаунт