Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 832
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Испания
Че гълточа ми много голям на такива вкуснотии бе. Crazy

bash bash bash bambam fight

# 436
# 437

newsm62 newsm62 newsm62

Обаче има за какво да ги постваш тези тигани ! Верони , не прекалявай със сладкишите , защото макар и режимни , в количества по-големи от разрешените веднага ще дадат отражение  Naughty
На мен като ми се прияде повече от нещо сладичко , веднага си представям как Смайлис ме лопа и мен с тиганите по главата и не пипвам повече !
Аз правя така - като приготвя нещото го режа на парчета според броя дни ,за които мога да го изям и така се справям .
Шоколадовото руло е БОЖЕСТВЕНО !
Смайлис -   bouquet Hug

# 438

smile3538  341uu

А така и аз да си лопна по един чук и тиган. Скоро няма да си правя сладкиши.

Поздрави за Бигбаба 3

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 22:06 от veroni76

# 439
Верони , не се лишавай от сладкишите - просто си разпредели количествата - това е част и от превъзпитанието ни в храненето ! Ако успеем да ограничим сладкишите със сигурност ще успеем да намалим и другата храна и така ще запазим стройните тела , които с толкова лишения и труд сме изваяли. Опитай да си го наложиш и всеки път като отвориш хладилника си казвай " Мога да ти устоя "

# 440
Красавици, здравейте!  Hug
В последно време само чета, но не пиша. Време не ми оставаше да се обърна.  ooooh! Сега всичко си идва на мястото. Спрях да свалям от нищото, яденето ми се ослажда все повече и повече (защо ли  Laughing ) и утре рано сутринта отивам малко на почивка. Слънчев бряг ме зове  Laughing  Отивам да си покажа дюкянското телце докато не е започнало коремчето да расте, въпреки, че да си кажа честно, с нетърпение чакам и това време  Blush

# 441
 isache, имаше един период хич не ми се ядяха сладкиши. Сега обаче нещо взех да се изкривявам. Трябва да се взема в ръце, че втори месец съм на прогестерон. Още един месец и минавам на естроген. Направо не ми се мисли тогава. Само да не се наложи да се върна пак във втора заради хормоните. Абе дали пък не ми се яде толкова сладко заради прогестерона newsm78 Айде сега, пак оправдавам лакомията си. Чекай да си се лопна пак smile3538
twisted_logik, ако коремчето ти обива като лежиш по корем има лесно на плажа- издълбаваш една дупка в пясъка, слагаш хавлията отгоре и лягаш в/у дупката. Действа безотказно Wink

Забравих да поздравя мойта дружка Скарлет.

# 442
  • Испания
isache,   202uu Баш това мислех да й пиша на Верони, ама предпочетох да й "набия канчето". Номерът не е да не ядем, а да можем да си натиснем спирачките.

veroni76, наллли? Протеини за Бабето  Hug, за Скарлет  Hug, а за мен, дето се карам - нъц!  Crossing Arms

Гарденийкееееееееееей, нИдей с лошо! Сърцетуп получих от протеините ти!  Joy Hug

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 22:42 от smileys

# 443
isache,   202uu Баш това мислех да й пиша на Верони, ама предпочетох да й "набия канчето". Номерът не е да не ядем, а да можем да си натиснем спирачките.

А пък аз баш от теб съм научила тези неща  Naughty Hug

От днес вече имам нов арсенал от силиконови форми ! Мислех че мъжо ще ме изсели , а пък той ми вика , че ще трябвало да купуваме нов апартамент заради тях   Joy  Не знам аз за нов апартамент , но нов хладилник ще трябва да си купуваме , по-голям ,че нямам място вече къде да си прибирам режимните продукти и готовите вкусотии.....

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 22:51 от isache

# 444
  • Испания
И аз съм така със силиконЯ кухненски...  Joy Чудя се вече къде да си го пъхам.  Rolling Eyes

Един истински протеин. Вече не изглежда така, но пак е 100%. Гледам го при Слави, та се присетих за него. Поздравявам ви!  Hug

Недобро качеството, но има превод, макар и неточен и неграмотно написан /като професионално-изкривен филолог да си го кажа.../

Ето, по-скоро така ми харесва:

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 23:14 от smileys

# 445
здравейте и от мен Последните дни имах задържане и затова не пиша.Относно апетита за сладко-След дълго въздържание и подържане на ниски инсулинови нива се получава този захарен глад. Казвам го от опит.По този случай докато се нормализира състоянието на организма е добре да се приема хром като хранителна добавка. Пожелавам приятна вечер и хубави минуси на кантара

# 446
  • Испания
Относно апетита за сладко-След дълго въздържание и подържане на ниски инсулинови нива се получава този захарен глад. Казвам го от опит.По този случай докато се нормализира състоянието на организма е добре да се приема хром като хранителна добавка.

newsm10 http://www.belchohristov.com/914.html /подкрепа на това, което пишеш, а не реклама на сайт или продукти  Naughty/

http://botanic.cc/?page_id=1618

http://www.hera.bg/s.php?n=696

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 23:58 от smileys

# 447
  • Лутаща се
veroni76, лИбя тЪ, нЪл си го знайШ!  Hug
Пък моите сладкиши се развалят, както си стоят в хладилника. На мен ми се яде соленичко и зеленчуци. И шкембето нещо взе да расте, нищо че килограмите са в норма. Може да е от МЦ-то  newsm78, ще си покаже след седмица  #Cussing out

# 448
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Зоритке, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти горещи нощи, страстни протеини и много настроение!
  Heart Eyes

# 449
 Зоритке, ха честито и от мен! Да си жива и здрава, и по-често да ни посещаваш, че ни забрави нещо Rolling Eyes. Аз по-готино пожелание от това на Didranad, не бях чувала, затова се присъединявам към нейното Blush. Дано не се разсърди Wink (утре като стана ще има букетче, че вече не съм адекватна Crazy Heart Eyes)
 Ма на marushok прасенцето, наистина много лудо! Забавно ми е да го гледам как се мята. Май шЪ е от глад. Иначе пък слуша - не пипа нережимно Crazy
 Smileys, Isache, как ви се занимава, момичетаааа  newsm78? Мене такъв великолепен мързел ме е налегнал... Направо не знам как е възможно такова нещо  ooooh! ooooh! ooooh!. Ще ме бие свекървата. Денем нищо не правя, нощем щракам по компютрите, та не спя (за разлика от тях). Ей сега ще ме причака в коридора да ме пита що не спя Whistling...
  Лека нощ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт