Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 702
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Добро утро момичета!   bouquet

Ще ме уморите от смях  smile3532 smile3532

Добре че съм с двама младежи, иначе голяма борба щеше да падне  newsm62. Тя пак може да падне, ама давайте да видим девойките, мацки.   smile3508
Я да пусна и аз някоя снимчица на младежи, че да не остана по-назад. isachenewsm10
http://media.snimka.bg/9043/024340651.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/9043/024340808.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/9043/024340809.jpg?r=0
/девойката е племенница, мои са младежите, абе и тя си е моя, по-прилича на мен отколкото на майка си  Joy/

Днес кантара не е мръднал след ПЗ ден, ех че хубаво.    newsm03 Обикновенно е с килце нагоре. Цаката е в количествата, това е истината за мен.

Хайде, със здраве!    bouquet

# 346
Добра вечер!
Мимс, хич ме няма да качвам снимки за почерпка. Ако не беше помощта на Смаилс и за рождения си ден нямаше да мога да кача снимки за почерпка. Blush
isache, много станахме маймуните на клона, т.е. да се сродяваме с теб Laughing
MariDi, хубави ретро-снимки си им направила на твоите момченца. Ето, че кандидат-зетьовете станаха повече...
Аз като ви разправям, че мойта мома много обича да си похапва, не ви лъжа. Ето и малко снимчици на моите сладурчета: http://veroni76.snimka.bg/children/moite-s-krovishta.608743.24346855
Спирам да спамя темата, докато не съм изяла нЕкой тиган по главата.

Как да преодолея лакомията си и да намаля количествата храна ooooh! Днес пак преядох със зеленчуци. Понеже все ми се яде по много, не смея да ям нережимни неща за захранването. Все си търся режимни храни, като се надявам да не наддавам от големите количества. Както веднъж беше писала Деситка, аз съм дебеланка по душа и мозък #2gunfire

# 347
  • Испания
Аз като ви разправям, че мойта мома много обича да си похапва, не ви лъжа. Ето и малко снимчици на моите сладурчета: http://veroni76.snimka.bg/children/moite-s-krovishta.608743.24346855

А, намерих си снахааааааааааааа. Първата е Надето на Гарденийка, втората сладурката на Верони.

ама давайте да видим девойките, мацки.   smile3508

нЕма дИвойки засега... Бабето чака, а аз мечтая за някога... Но съм си отбелязала твоите хубавци. Да са ти живи и здрави!

Днес правих заек във фолио от стр. 1. Мозък стана. Бележките съм си ги написала. А за желираната торта сърце от стр.17 нЕАм думи. То-пи се в устата!  bowuu

Във връзка с "топи се" се сетих един стар хубав виц.

Лято. Море. Плаж. Слънце. Летовниците се къпят в морето. По едно време една чехкиня започва да се дави и да вика:

- Тóпим сееееееееееее! Тóпим сееееееееееее! /На чешки "тóпим се" значи "давя се"/

А спасителят мърмори:

- Тóпи се! Нали затова си дошла на море!  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 00:34 от smileys

# 348
Добро утро! То плажът ми и така се е разкиснал, от големият дъжд, дето се изсипа снощи, ами поне да се пробвам да поднеса сутрешно кафе Wink

# 349
  • София :(
                    Добро утро  Hug
          Покрай това лято съвсем изчезнахте всички, дано аромата на кафе ви привлече...

Аз отивам да събирам торбето за морето   grinning039
          veroni76, видя ли че можеш  Peace
               Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 350
  • Испания
Еййййййй, съвсем изчезнахте...

Да взема да ви пусна едно от днешните ми творения, пък може да ви привлече

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 19:26 от smileys

# 351
  • Варна
Лелееее,какво е това,Смайлсче?Направо ми изтекоха лигите!!! #Crazy

# 352
  • Испания
Ааааааааа, появи се, значи.  Joy Рецептата е тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19285877#msg19285877  Много вкусно, ефектно и нетрудно.

# 353
  • София
Смайлсче, кой пък не го спретне това веднагааааа, че направо устата ми се напълни
 newsm03
Мога да го омотам ей така с ококорени очи, наведнъж!!!
Как ги правиш тези неща, бе жена? Колко неща приготви откак започна да превеждаш рецептите, направо ти се възхищавам!!! И аз така искам, но нещо нямам такава нагласа - забърквам нещо от време на време и това е.

veroni76, малките са много готини. Да са ти живи и драви!  Hug

Днес след П ден задържам, но нищо де, това си е в реда на нещата.  smile3507

# 354
  • Варна
Ааааааааа, появи се, значи.  Joy Рецептата е тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19285877#msg19285877  Много вкусно, ефектно и нетрудно.
Joy Joy Joy Дааа,това е съгурен начин да превличеш внимание и отзвук!
А аз иначе почти постоянно съм си тук.Следя темата,но не пиша,защото резултатите ми са прекалено бавни и скромни - не искам да демотивирам начинаещите.Но все пак ги има и не се отказвам!
Ще погледна сега рецептата на тази вкусотия! Hug

# 355
  • Испания
Как ги правиш тези неща, бе жена? Колко неща приготви откак започна да превеждаш рецептите, направо ти се възхищавам!!! И аз така искам, но нещо нямам такава нагласа - забърквам нещо от време на време и това е.

Обожавам да готвя, да прилагам нови рецепти и да ги "доизкусурявам". Ако ти кажа колко неща съм сготвила вчера и днес... Сега допичам последното във фурната. И си правя сметка: кое след кое, за да използвам включената фурна и да икономисам ток.

Мъж ми не хапва от моето ядене. Само му се радва и не опитва. Той си е с отделно меню.

Следя темата,но не пиша,защото резултатите ми са прекалено бавни и скромни - не искам да демотивирам начинаещите.Но все пак ги има и не се отказвам!

Разбира се, че няма да се отказваш. Когато - тогава. Всеки си има своя ритъм. Ти си яж режимно, пък резултатът ще си дойде.

# 356
Кали, къде се губиш бе душа? Всички на срещата питаха за теб. Дори да имаш скромни постижения, пиши ни.  Hug
Миме, мерси за малчовците. Те са ми на мама гарджетата Blush
Смайлсче, и за приготвих днес нещо от твоите рецепти. Понеже във фризера имше тиква реших да направя тортата с тиква от стр. 10. Но се наложи да й сложа малко повече царевично нишесте, защото стана много воднисто по рецептата. Нямаше много вид, защото още не съм си купила голяма силиконова форма и го направих в обикновена тавичка. Но най-големият срам е, че вече го няма. Излапах го ooooh!
Не знам каквно ми става, но в последно време много ям. Започнах да се окръглям от многото зеленчуци. Но майка ми и свекървата се надцакват коя да праща повече домати и краставици. И аз да не се изхвърлят лапам ли лапам Embarassed Ако продължавам така скоро трябва да вляза пак във втора фаза Confused

# 357
  • Испания

Ама цялото количество от рецептата ли?  newsm78

# 358

Ама цялото количество от рецептата ли?  newsm78

Аха ooooh! Да ме убие човек е малко #Cussing out #2gunfire Май ще спра да си правя дюкански вкуснотии, че без едно мога, а с едно-не Sad

# 359
  • Испания
Ако имаш окръгляне, миличка, тогава не е от зеленчуците. Все пак... Отворих рецептата, за да видя количествата, та затова попитах. Това е много тиква, 3 с. л. Маисена, а ти си добавила и още...

Всеки сам си знае. Не искам да те поучавам, но нали трябва да се превъзпитаваме?

Днес пак писах, че мъж ми не иска да опита дори моите манджи, нито сладостите, които си правя. Като изпитам неудържимо желание да ям повече от някоя вкусотия, която съм си направила, веднага си мисля, че в края на краищата и утре ще е в хладилника.

Може би, при другите дюканки е различно: мъж, деца... Но и да ви изядат режимните манджи, нищо страшно.

И малко искрено и лично. Когато преди 14 години останах вдовица на 37 години, с две непълнолетни дъщери, в хладилника имаше само доматен сок. Ядяхме хляб и доматен сок. И маргарин по велики празници. А "фирмата" ми беше голяма!!! И държавната служба, и частният бизнес, но... имах да изплащам куп заеми. Работех на сто места и спях по 2-3 часа на денонощие. Оттогава ми остана навикът да лягам късно през нощта. Нямахме само заем от банката на слепите /да ме прощавате за израза, но така все казвахме с покойния ми мъж/. От тези гладни, доста дълго продължили години, беше ми останал навика да ям, когато има за ядене и докато не остане нищо, защото на другия ден не се знаеше дали ще има какво да се яде.  ooooh! Тъжно, но истина от моето минало. Гладна и дебела!

Трябваше да се превъзпитавам доста. Ако сами не го направим, няма кой друг.

Извинявай, Верони, ако се почувстваш зле, че мнението ти стана повод за тези ми писания. Ама аз с най-добри чувства...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт