Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 845
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • USA
Честит   Рожден Ден
                               http://www.youtube.com/watch?v=-hyJsoPosCE&feature=related             ЗОРИТКА!

[video][/video]

# 451
На едни им се хапва сладко,а на други им текат лигите за нещо пърженко,паниранко...ммммм
Но след толкова панировки,които свалих от себе си,май само ще си мечтая.
Няма ли олио с 0 калории  Crazy

# 452
Зоритка, честит рожден ден мила! Скоро не си ни навестявала, но от последните ти постове останах с впечатление, че сега сте заляти с работа. Пожелавам ти да си жива и здрава, много любов и приятни емоции и покрай многото работа да намираш време и за себе си.

smileys, на Бигбаба 3 и на Скарлет аз им избрах протеинчетата и за това ги поздравявам с тях. Но за да не се сърдиш сега ще ти измисля и нещо на теб. newsm78 Аха ето едно интелигентно протеинче за теб.

# 453
  • Испания
ДобрЮтро!  Hug

Зори, прекраснице, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, все така усмихната, позитивна, мечтаеща и винаги постигаща мечтите си!

veroni76, меееееееерсОЙ!  Hug

# 454
Момичета с още едно кило се преборих до 3-та фаза Mr. Green Mr. Green Mr. Green,но битката продължава

# 455
Привет прекрасни!
Честито на Зоритка!

Замислих се колко много от вас не познавам лично, но въпреки това сте ми страшно близки и мога всичко да споделя с вас!
`Бичам вА шА знаИти!
Моите килца вървят към целта, което изключително ме радва.
Деситка май ме беше питала къде ще почивам. Всяко лято ходим на Шкорпиловци. Там ще сме вероятно от вторник-сряда другата седмица. До сега винаги за ден сме отскачали да се развеем и из Обзор, но не знам какви ще са плановете тази година. Ако искаш ми прати един телефон на лични, та, ако ходим там към 6-7.08, да ти звънна да се видим... Поне си мисля, че ти спомена, че ще си там тогава...
Дано не греша, че склерозата яко ме е налегнала напоследък!
Сега ви напущам, че... , , , и тем подобни - мен чакат!

# 456
 newsm59 Честит Рожден Ден Зорита! Много здраве и все така позитивно настроена.Продължавай да сбъдваш желанията си   bouquet

# 457
  • Варна
Здравейте,Прекрасници!
Аз по принцип рядко пиша,но току що много се ядосах и искам да ви споделя,за да ми олекне,защото иначе има опасност да... smile3511
Още когато започнах да пиша в темата (бях в Ударна фаза),в първия си пост ви споделих как свекърва ми се опитва всячески да съботира опитите ми да спазвам режима.Е,това продължава и сега,след 4 месеца,само дето вече не ме изкушават толкова творенията и (баници,тутманици,тиквеници,а сега и сладоледи,всякакви плодове и т.н.).
Та прибира се тя преди малко от пазар и ми чука на вратата на спалнята.Купила била пица и праскови,да съм отидела оттатък да ям.След като дижурно и отговарям:"Не,не искам благодаря!" се започва:
"Ама ти още ли го спазваш този режим?Айде от малко нищо няма да ти стане...И т.н.,и т.н."
След моя отговор:"Да,още го спазвам!" и "Не,няма да ям!" се смени тона:
"Виж какво,говорих с леля ти Сашка от 9-тия етаж..." (Леля ми Сашка е кинезитерапевт) "...и тя каза,че този режим е абсолютно вреден!Не може да лишаваш организма си от витамини,ще се разболееш..."
Отговарям и,че ям зеленчуци и приемам достатъчно витамини...
"Ами плодове?И плодовете са важни за организма!"
Питам я кога ме е видяла да ям плодове и преди да съм била на режим? (По принцип не налитам на плодове!)
"Ама не може така,и захар трябва да приемаш,организма си го изисква!"
Казвам и,че сина и като не яде захар по принцип не се е разболял...
Абе имаше и още безсмислен диалог,но не ми се пишат всички глупости.Накрая заключи:
"И леля ти Сашка каза,че и хляб трябва да ядеш!Той също съдържа витамини,от които не трябва да се лишава организма!"
Е това вече... #Crazy
Казах и,че глупости не ми се слушат повече,защото иначе щяхме да се скараме,но дори когато затвори вратата и отиде оттатък аз направо... newsm61 smile3514 Banghead
Бясна съм не на леля ми Сашка,защото глупави хора колкото щеш,а заради това,че свекърва ми ходи и ме разнася из входа какво ям и какво не...Вбесявала ме е не веднъж с манията си да клюкари и обсъжда,както чуждите хора,така и какво става в нашето семейство...Представям си коментарите после...Преди две години беше:
"Хм,на някакъв режим била...Гледай колко отслабна,направо е грозно вече...Няма ли кой да и каже да спре,че ще се разболее!"
И свекърва ми се прибираше тогава и започваше:"Хората разправят,че е грозно вече!Спри вече с този режим,че ще хванеш анорексия!Ще кажат,че те държим гладна!"
Сега понеже резултатите ми са делеч по-скромни,сигурно ще чуя:
"Хм,и какво,уж на режим,а кой знае каква промяна няма...Ще се разболее това момиче..."

Ама стига съм ви занимавала с моите неволи!Излях си чуствата - поулекна ми!Ако обаче пак повдигне въпроса,ще има вече лют скандал!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Честит Рожден ден на Зоритка и нека има успехи във всичко,с което се захване!  bouquet

# 458
  • Испания
че свекърва ми ходи и ме разнася из входа какво ям и какво не...Вбесявала ме е не веднъж с манията си да клюкари и обсъжда,както чуждите хора,така и какво става в нашето семейство...

Да хване човек, та да й извие врата!!! Пак си се сдържала. Със свекърва не бих живяла и ден. И не само със свекърва.

Преди доста години живеех в една къща /но през един етаж и с всичко отделно/ с майка ми и като ми писна да прави опити, да се меси в живота ми, се изнесох посред зима: с мъж и две невръстни деца /на 2 и 4 години/, та после идва баща ми да се моли да се върна.

Побеснявам като направи някой и опит да се меси в живота ми.

# 459
  • Варна
че свекърва ми ходи и ме разнася из входа какво ям и какво не...Вбесявала ме е не веднъж с манията си да клюкари и обсъжда,както чуждите хора,така и какво става в нашето семейство...

Да хване човек, та да й извие врата!!! Пак си се сдържала. Със свекърва не бих живяла и ден. И не само със свекърва.

Преди доста години живеех в една къща /но през един етаж и с всичко отделно/ с майка ми и като ми писна да прави опити, да се меси в живота ми, се изнесох посред зима: с мъж и две невръстни деца /на 2 и 4 години/, та после идва баща ми да се моли да се върна.

Побеснявам като направи някой и опит да се меси в живота ми.
Да,така е,трудно е,но трябва да издържа още година...Ако не се изнесе след като се пенсионира на село - ние се изнасяме.Така ми обеща мъжа ми!Сега стискам зъби и спазвам моята част от уговорката,за да мога да изискавам след година и той да спази своята...
Но стига съм спамила темата - ще си издържа аз на режима,ама ако продължи да мърмори, хубавичко ще я насоля! #2gunfire

# 460
Kali_tod spoko що не вземеш да ми се обадиш душо да се видим, та да изпуснеш парата.

Още преди години й дадох на свекърва ми да разбере, че апартаментът ми е наследство от баба ми и няма право да ми се меси. Пък и да ми беше наследство от свекърва ми, пак няма право да ни се меси. Свястна жена излезе и си гледа животът. Нас не ни закача. Ама то така е погълната от грижите около болният ми свекър и болният й баща, че няма време за нас. Ама като й казах, че ям месо със зеленчуци и винаги ме има в предвид като ходим на гости. Веднъж беше сложила олио на всичката салата и много се тюхка горката, че ме забравила. Иначе е готина. Давам си сметка, че тъй като живее на село и не следи много новините и не е наясно с режима и неговите "вредни" последици. Може би за това не ми натяква. Дет се вика свекърва-злато си имам по отношение на храната. Пу да не й уроки Wink

# 461
  • Лутаща се
Kali_tod, пожелавам ти мъжът ти да си удържи на думата.
Аз в началото живеех със свекърва ми. Не само, че поех цялото домакинство, нищо че бях млада булка, ами и постоянно бях свидетел на скандали. Имаше "таланта" да прави тридневни скандали. Накрая си губеше гласа, но въпреки това успяваше да вика. Нямам идея как го правеше  Shocked
Прокле детето в утробата чи. После пък заяви, че не е от от мъжа ми. Слава Богу дъщеря ми  пък му беше "одрала кожата".
В крайна сметка мъжа ми намери първата квартира и излязохме под наем. Като закъсахме за пари се върнахме за малко. Но като започнаха скандалите пак се изнесохме.......в гаража. Не че не заставаше пред вратата на гаража и не викаше де. ..Нямахме пари за нищо. Така живяхме почти две години, докато плочата на гаража се срути точно върху детското легло. Огромен късмет, че в този момент бяхме навън.
В крайна сметка живяхме 14 години по квартири, а тя умря сама, като куче. Карах мъжа ми да отиде да я види, да й занесе наготвено, но той отказваше.

# 462
Здравейте,момичета!  Hug
ЗоритаЧестит рожден ден!Желая ти здраве,щастливи споделени мигове!

Днес навършвам два месеца от началото на режима.Настроението е превъзходно-отслабнах с 13кг.През седмицата ходих на преглед при моето джипи,споделих и че съм на режим на Дюкан.И като се започна:Как може да правите това,режимът е противопоказен за Вашата възраст!? и Вашите заболявания,категорично не одобрявам.И аз започнах-но защо?-аз не ям мазно,солено,пържено,пия вода по 1-1,5,ям само пилешко,пеушко и телешко приготвено по здравословен начин.ПИСНА МИ И КАЗАХ,ДОБРЕ ПУСНЕТЕ МИ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА КРЪВТА И УРИНАТА.Вчера си взех изследванията,по никакъв показател ,нямам отклонение нито в кръвта,нито в урината.аз такива показатели съм нямала дори когато бях на 30г.ВСИЧКО В НОРМА!Джипито беше безмълвна.Извода-на прав път сме!Напред! newsm10

# 463
Здравейте. От днес вече имам и нова прическа  newsm53  Смених изцяло имиджа си - нова прическа , ново тяло .... ехаааа голем кеф ви казвам newsm44

Вече почти две седмици съм в трета фаза и всичко е ок . За момента съм въвела плод и сирене/кашкавал/ . Зеленчуците са ми наравно с мръвката / не като във втора по-малко /. Правя си два протеинови дни - в понеделник и четвъртък , като понеделника ми е олекотен , т.е. пия кола и ям сладкишчета /режимни разбира се/ , а четвъртъка ми е изцяло чист - риба и вода. Между другото още не съм си правила гала вечеря - докато бях във втора ми се ядеше какво ли не , сега когато мога не ми се яде нищо , та затова реших , че няма смисъл насила да ям нережимни неща само, защото трябва да имам гала ! Влязох в трета на 58,7 кг и първата седмица имаше само един ден , в който кантара показа 60 кг - от тогава се въртя между 58,8 кг и 59,7 кг.Мерките също са ок , дори съм смъкнала още един см от ханша! Засега това напълно ме удовлетворява.

И ако някой може да ми каже как се подреждат снимките в снимка.бг ще съм му безкрайно благодарна !   bouquet

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 01:08 от isache

# 464
 Исаче, честито ти прическа! И аз днес се подстригах  Flutter. Не можах сега да се фръцна с прическата, за да намалим потока от косъмчета към беба. Дано само не ме е вързала, защото ме е наръфала и да си го видя чак в къщи като си ида... Изобщо си нямам на идея. Косата ми е още мокра и няма как да разбера. Ако има нещо още утре ще се оплача.
 Наминавам само да кажа, че след много пот и усилие, сътворих сама това http://euphoria84.snimka.bg/daily/snimki-moi-i-s-beba.610397.24432111! Дълго чаках от моите компютърни специалисти (брат ми и милото), да ми помогнат. Накрая неволята...  Mr. Green Първо изучавах как да ги прехвърля на лаптопа от телефона (любителски са), после да ги кача в сайта... Извинявайте, но не са подредени. В началото моите снимки са от днес, следват стари мои и на беба, а последните (от парка) са от среден период  Rolling Eyes. Малко шантаво, но друг път ще си поиграя повече  Mr. Green.
 Хайде лека от мен, че пак никое време стана... Пък и много разходки ни чакат утре Party

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 03:01 от euphoria_84

Общи условия

Активация на акаунт