Под Прикритие - тема 3: В тръпнещо очакване на Сезон 2 !

• 76 926
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
момичета, къде го има качен снощния епизод  Sad

# 646

В замунда го има  Peace Ако нямаш регистрация всъщност, мисля че и във вбокс го качват

# 647
# 648
  • Бургас

И тук: http://www.podprikritie.bg/episodes

# 649
Според мен ще има много сериозен сблъсък между Джаро и Иво. И не само заради Съни.Не вярвам Иво да мине от страната на добрите, но може и да ни изненада.

# 650
 Какво беше това с мъртвото момиче и Николов? Пропуснах дали това беше запис с който го държи Джаро или той си спомняше? И каква беше неговата вина? не разбрах много, а не ми се гледа пак.

# 651
Току що засякох за първи път реклама на вино с Деян Донков и Радина Кърджилова (или поне на нея ми заприлича, че не видях добре, в последния момент моя човек ми вика, яя, това не е ли Николов Sunglasses)  , гледахте ли я?

# 652
Току що засякох за първи път реклама на вино с Деян Донков и Радина Кърджилова (или поне на нея ми заприлича, че не видях добре, в последния момент моя човек ми вика, яя, това не е ли Николов Sunglasses)  , гледахте ли я?
bugsy, заповядай: http://www.youtube.com/watch?v=K7Brd0K1xRE&feature=player_embedded

# 653
bugsy, заповядай: http://www.youtube.com/watch?v=K7Brd0K1xRE&feature=player_embedded

а, мерси Simple Smile Добра е рекламата, хареса ми.

# 654
Какво беше това с мъртвото момиче и Николов? Пропуснах дали това беше запис с който го държи Джаро или той си спомняше? И каква беше неговата вина? не разбрах много, а не ми се гледа пак.

Попов предположи, че Джаро го държи с нещо. След това дадоха сцената с мъртвото момиче. И аз не разбрах, той дали има вина за това. Може в следващия епизод да го разкрият Rolling Eyes
Според мен ще има много сериозен сблъсък между Джаро и Иво. И не само заради Съни.Не вярвам Иво да мине от страната на добрите, но може и да ни изненада.
И аз така мисля. Вчера за първи път Иво каза, че целия този живот му тежи. Може би, сега и заради Съни ще се противопостави на Джаро.
Куката става все по-голям маниак - с пистолета и библията Grinning

# 655
Хубав епизод! Дано продължат в същия дух!  Simple Smile
Много ми хареса разговорът между Иво и Съни накрая. Иво един такъв мек, да не повярва човек!

# 656
  • с трима мъже :)
Моята версия: Джаро ще подгони всичките, ще ги побърка до такава степен, че те ще се обърнат срещу него в един момент заедно. Най-вероятно ще стане точно в момента, когато "нашето" момче ще е вече лице в лице със смъртта и като хепи енд, неговите другарчета ще го спасят от лапите на Джаро. Нищо чудно самия Иво да го спаси и да заяви смело позициите си пред Джаро по този начин. И още нещо: най-вероятно всичко ще тръгне "отвътре". Иво ще се сближи със Съни и полека-лека ще си промени отношението към нея, а оттам - ще прояви разбиране към нея и Мартин. По някакъв начин ще започне да разбира връзката им, а след време ще прозре че покрай техните отношения има и човечност. Самият той вече иска да е от страната на барикадата, където са та. Чрез тях, той може да има верни и истински приятели, докато чрез Джаро просто има шеф, чийто устои вече са разклатени...
Уфф, че се унесох. Бек ту уърк! Simple Smile

# 657
  • Има много детски смях.
Ох, този Иво все повече започва да кефи  Heart Eyes Чу- ден!!!
Филмът се развива доста добре. Има и доста доза смях  в епизодите. Все по- голяма фенка ставам.

# 658
Най-после успях да изгледам всички серии! Наистина уникален бг сериал, най-добрият в момента.

Благодаря ви,  заради вас , дето пишете тук, се зарибих!
Стана ясно Джаро с какво държи Николов. А Съни колко време би могла да живее по този начин newsm78

# 659
Мен много ме кефи Куката с библията, голям смях е. А днес прочетох във вестниците за един истински човек - от криминално проявените с прякор Куката и ми стана много смешно, че за нашия Кука пишат.

Общи условия

Активация на акаунт