Странно, аз "заместено" хранене го разбирах като "хранене без кърма или АМ". Демек сутрин ако яде само попарка със сирене или кисело мляко (без да суче), то това е заместено хранене..

talktoher, независимо накъде сте се запътили вземи нещо по-дебело връхно за бебчо, както и чорапки. Лекарства - за повръщане, за диария (прахчета), за хрема (физ. разтвор), за температура (нурофен, панадол или свещички), нещо за мазане след ухапване от насекоми и нещо за предпазване от същото, вит. С, нещо за никненето на зъбки (гелове таблетки), хомеопатии (ако ползваш осцилококцинум или инфлуцид, фитолака декандра, меркуриус солубилис, дентокинд или хамомила вулгарис). Санитарии - клечки за уши, достатъчно мокри кърпи и салфетки, еднократни пелени за смяна на памперси в кола или навън. Храна, дрехи и козметика си ги написала
! Антония, честито и на вас, да са ти живи и здрави и много да те слушат!
До сега няма мераци да яде пясък, предполагам го е опитал без да видя и не му е харесал. Харесва му да шляпка във водата, да се рови в пясъка. Басейн си има, но в него бързо му омръзва и почва да наднича през борда да гребе пясъка. Опитва се да хапе водата и съответно се нагътлва, но това не му пречи да го прави отново, и отново. Обграден е от много и все близки хора и от толкова внимание малко се поразглези. Реве за баща си, а за мен рядко се сеща. Дано не страдаме много като се върнем в София.
.
Например снощната му следобедна закуска беше нещо като плодова салата - една настъргана ябълка, четвърт авокадо и половин банан смесени и намачкани добре да станат почти на пюре. Изяде ги с голям кеф, макар да бяха странни като съчетание
Аз така се успокоявам. То иначе как ще се засити за 4 часа. А и последния месец качи 200 гр. което е добре, т.е. не е много. Все се притеснявам да не го прехранвам, а той все плаче за още. Количествата са около 200, знаете от ДК и вечерното АМ е 210. Не е много като за 4 хранения, но си е пухкав. Явно трябва да проходи, иначе колкото и да давам пак ще качва така. Едвам се изправя с моя помощ, за пълзене да не говоря, а за ходене.... То няма как да изразходи енергия детето. Само щъка с паяка и прави кълба от седнало в легнало положение. Спорам с моите притеснения, че скоро няма да излезем
Хей мамчета,помните ли ни