Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - четвърта част

• 20 962
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Оффф, Дид, ама как да не се ядосва човек.. Аз само като го прочетох и подпалих. #Cussing out #Cussing out #Cussing out Този вирусолог български не говори ли. Хранов предполагам му е обяснил. Уф какви хора има.. ooooh! А то иначе най-лесно е да си каже "ми пуснете си и в друга лаборатория".. пък разходите и загубеното време са все за наша сметка.  #Cussing out

Зази, Алекс
беше писал, че от аптеката може да се купят тези тампони, с които лекарите вземат вагинален секрет за изследване. Поздрави за теб и цунки за Ивчо.  Heart Eyes

# 46
ОХ, ей така като се навикам и някъде си го напиша ми олеква  HugВсе едно ми пада капък от сърцето.Ама и аз като си знам ,че и без това мъжо ми си е приготвил 900 лв за раждане ,че тая операция на сърцето къде я имам и  Хранов ,се мръщи за нормално раждане и куп още неща изобщо си избих идеята за нормално раждане,колкото и да ми се иска.Така че ,ако ще вулвата ми да се изприщи няма да се ядосвам повече .Само знам,че във ВМА София няма да отида повече при тоя боклук.
След 10 мин идват да ми боцкат дупето Mr. Green

# 47
Здравейте! И този ден мина и още сме 2 в 1 с моя рак! Колко време го задържахме, а то иска да излиза, сега ние искаме да излезе то се дърпа Joy от нощес имам по-силни и чести контракции, но не са като за раждане!  Продължавам да чакам! stork-boy tooth

# 48
  • Варна
Красинка, радвам се, че се появи да кажеш как си.  Hug То накрая ние от стискане на кълки, те бебоците не искат да излизат.  Joy За майтапа ще им се молимм да излизат сладурчетата ни, а те ще си правят пас.  hahaha  Всички те мислим и ти стискаме палци и чакаме второто бебче в темата да заеме място в албумчето ни. Wink Hug Hug Hug

# 49
  • Бургас
Красенце,измъчи се ,душицо! Мъничко о ще и после гадното се забравя.Мисли си за хубави работи.Стискаме палциымила!Дръж се още мъъъъничко!

# 50
С теб сме Краси PeaceРаче,раче да не е решил да става лъвче, това твое сладко момче Mr. Green Laughing
Маминки,утре пак ще прочета предходните странички ,взех да затъпявам с часове Mr. Green

# 51
Леле Краси ама то верно, зор  да ги задържиш, а после зор да родиш ooooh!Стискам палци, докато не се похвалиш няма да спирам Praynig
Хари доки ще ми прави някакво изследване за изтичане на води и преждевременно раждане на 25-ти, аз доста се притесних, но щом ме вика след толкова време би следвало в момента да няма съмнения нали Sad Ще изследваме от вл. секрет някакъв фибронектин.

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 22:36 от motoneti

# 52
  • Sofia
Мото, аз точно това днес си мислех, че щом те вика чак след 2 седмици, значи положението не е толкова напечено. Явно е притеснен да не би да стане нещо, но пък ако беше толкова зле, щеше да те викне след няколко дни, както беше при мен.  Hug

Краси, милата  Hug

# 53
Аз питах имам ли повод за притеснение в момента, той каза че не, и че искал този тест точно преди отпуската му за да знае дали да предприема нещо или раждането ще о почака докато се върне, аз исках да го направим днес теста, но доки каза, че при възпалената лигавица не е добре да го правим.
Сега прочетох повече по въпроса, този тест се правел след 24г.с. явно доки за това тогава го иска и ако имало наличие на този фибронектин можело да следва преждевременно раждане, но не било задължително, но давало възможност на доктора за превантивни мерки, сега се поуспокоих, ох дано всичко е наред Praynig

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 22:38 от motoneti

# 54
Ники,по повод на д-р Георгиев.Моя приятелка ще ражда при него и вчера е била на преглед,защото излизал в отпуск и щял да се върне в началото на Август ,за раждането и.Така че,ако искаш се чуй с него,за да знаеш кога да дойдеш до Варна.Между другото и д-р.Танев много го хвалят. Hug

Диди,това е ужасно.На мен за едно изследване в ХЕИ Варна ми взеха 17 лв и за същото нещо в Надежда ми взеха 49 лв.Бях изумена.Аз също повече няма да стъпя там

# 55
Добро утроооооооо newsm51 Ей за първи път и аз да се включа рано,рано.Благодаря ви мами HugВчера бях толкова избушила,че не можах да поздравя мамите за хубавите новини  bouquetДнес стискам мнооого палчета за Светли и Q-T ,дано срещата с  д-р Георгиев е ползотворна  Peace Peace Peaceкак съм го запомнила тоя лекар,чак се стреснах от себе си  Mr. Green
Аз днес пак ще ходя да си пускам нови изследвания,че то явно Мото е права на една лаборатория вяра да нямаш ooooh!
Мами,аз вчера толкова се бях шашнала,че идва вечерта сестрата и какво погледна рецептата и ми казва"Диди,тук пише през 24 часа се слага кортикостероида "#Crazy и на мен това ми трябваше Звъня на Хранов ,той човека луд стана с мен 10 пъти се чухме с него вчера.Обясни,че се слагат на 12 и помоли сестрата да ми сложи и едно диазепамче да успокоя страстите Mr. Green Laughing

# 56
  • Варна
Добро утро мацки  Hug Лек и приятен ден  на всички, без притеснения и контракци  Wink Тука за контракциите не включвам Краси - тя да има, че да ражда бебчо  Hug

Ники, Алекс правилно ти е казала, че Георгиев излиза последните две седмици от юли в отпуска, но той е пич и като му звъннеш, ще те приеме преди да излезе. Ако пък днес ти се идва до Варна и имаш възможност - преглежда от 14:30 до 16:30 без запазени часове ние с Q-T е сме на линия Hug
Ох момичета, незнам защо така, но винаги, когато ще съм на преглед, дори и за един прост болничен да отида на лекар почвам да треперия и да вдигам кръвно, много съм значи и аз чувствителна  Crazy Последно при предната ми ЖК вдигах 160/100  Shocked, ама като я смених не съм вдигала толкова. Между другото някоя от вас ако има проблеми с кръвното - една готина мацка ми препоръча един чай - еми спрях да вдигам от него - да е жива и здрава и да роди живо здраво бебче и тя   bouquet
Такааа... хайде до после, ще хапвам, че коктейли с хапчета трябва да се пият  Sick

П.С. Сънувах те Дидинка , всичко ще е ок с изследването  Praynig я да видим  пророчица ли съм  Simple Smile  Hug

Ейййй изпревари ме  Heart Eyes

# 57
  • Sofia
Добро утро и от мен!

И ние с моето момиченце днес сме ранобудни, снощи я сложих по-рано да спи и тази сутрин съответно стана по-раничко.

Успех днес на Светлето и Q-Tnewsm10

Ох, Светле, аз не вдигам кръвно, обаче като започнат едни притеснения преди да вляза в кабинета..., дето викаш ти може да отивам за нищо и никаква работа и се разтрепервам като лист, все едно ще ме колят. Много се мразя за това, че съм притеснителна. Ама виж с доки, с който се виждаме често, вече отдавна съм спокойна като влизам при него, само се притеснявам от новините, които ще ми каже.

Диде, и на мене доки ми каза сутрин и вечер за инжекциите, та се оцъклих като прочетох през 24ч. Гадна работа с тези лаборатории, в някои направо си е обирджийство и пак несвършена работа ... Wink

Мото, как си? Сега само ще те мисля.  Hug

# 58
Здравейте сладурки  Simple Smile Как хубавичко си поваля снощи, ама не си личи особено по температурите, е малко може би. Да ви кажа вчера си изкарахме страхотно с момичетата - бяхме в един детски център да могат и дечицата да се забавляват и беше много готино. Вече си нацелих и детски център, в който да ходим, че ми е близичко до вкъщи  Simple Smile
Ама вие колко много сте изписали, и аз като Дидка чета и не запомням вече, чувствам се атрофирала на моменти.
Мото, хубавото е че доктора ти наистина си разбира от работата и си е отдаден на пациентите, до колкото виждам. Така че каквото зависи от медицината ще бъде направено при теб. Аз стискам палци резултатите да са добри, та да си починеш психически и ти най-накрая. То пък може ли напрежение нон стоп.
Краси, още съвсем мъничко  Hug
Дидка, помниш ли моята одисея със стерилната урина  #2gunfire Аз на лаборатории вяра им нямам, но пък можеш ли да пускаш изследвания навсякъде, направо те разсипват. Успех и на теб!
Славе, и моята се цупи ако отида в друга лаборатория, сега като разбере че няма да раждам при нея и в нейната болница и съвсем ще озлобее, ама кво ми дреме. А иначе аз сега си мисля да си пусна за токсоплазмоза в петък, предния път изследвах само за нова инфекция, според теб трябва ли да пускам и за стара.
Светле, QT, успех! Hug Hug Hug

# 59
Добро утро и от мен  Hug

Краси, продължавам да стискам палци  Praynig

Диде, луда те направиха, ама и ти си подлудила доктора  Crazy Сигурно вече няма търпение да родиш  Laughing Стикам палци днес да успееш да си свършиш работата  Praynig А ти като писа 900 лв. за раждане - толкова ли иска? Миналия път се опитах да говоря с него на тази тема, но той каза айде бягай, много е рано още, къде си се разбързала  Laughing

Мото, всичко ще е наред  Hug Предполагам вече си прочела за теста за фетален фибронектин, преди време с Q-T го бяхме дискутирали и тук. Сигурна съм, че док ще ти пусне такъв тест като чисто превантивна мярка  Peace

Светле, и аз съм голяма паника, като най - ми е притеснено когато ходя при оная патка от ЖК, не знам защо  newsm78 Иначе като ходя при другия доктор ми е спокойно, е, не че пак не се чудя дали няма да ми каже нещо лошо, но той дори и когато не му харесва нещо, не всяка излишна паника и обяснява като на малоумен какво може и ще се направи по въпроса. Докато тази от ЖК плямпа разни щуротии, без въобще да се аргументира, ей така, колкото да не заспи.
Кръвно само веднъж съм вдигала при лекар - на първия запис на тонове, много се бях притеснила от самия звук, който се чуваше по време на записа и като станах вече да ми мерят кръвното, беше 140/70.

Палчета за теб и Q-T

Бай засега от мен, ще поработя малко, докато още не е напекло, че после мозъкът ми тотално отказва  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт