Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - четвърта част

• 20 955
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро Wink
Бебчо се е завъртял с краката право към шийката ми и снощи щеше да ме умори, чак след 12.30 се поуспокои та да ме остави да спя ooooh! и сега пак е развълнуван, но малко се е изместил за щастие Wink
Кокетче попрочетох повече и се поуспокоих, а и доки каза, че иска да знае преди да излезе отпуск, та да е спокоен Peace
Хари добре сме, сега си уреждам час при д-р Колева, защото д-р Димитров ще е в отпуск точно когато най реално би ми потрябвал, надявам се да се харесаме и всичко да е наред, да си се виждаме поне до края на август само превантивно Praynig
А иначе и аз тръгна ли на доктор и почва едно тереперене, едва дишам направо, мъжо ме пита в колата дали не спя, а аз какъв ти сън, не мога да говоря от ужас, но на връщане си наваксвам, че аз съм си бърборана по принцип Wink
Желая ви хубав ден Hug

# 61
  • Варна
Добро утро, сладурки!

Диди, успех днес и дано да свършиш всички задачи бързо и лесно!  Hug

Керал, радвам се , че си изкарала добре вчера.  Hug

Мото, Кокетка е писала вече за фибронектина - твоят док е много отговорен след като ти пуска теста преди да излезе в отпуск. Надявам се, че докторите в Токуда ще са внимателни и загрижени! Hug

На всички пожелавам прекрасен ден и ви благодаря за стиснатите палчета!  Hug

# 62
Привет и от нас 3 в 1

Днес сутринта и аз бях на ЖК.Най-хубавото нещо е ,че матката казаха е доста спокойна е няма контракций.Кръвното е страхотно ниско и от вчера пийвам по едно  3 в 1 -днес беше 80/40.Пуснахме кръв за доста неща,дано всичко да е ок.Май казаха ,че ще ме увеличат желязото ,защото биле двечки и над 20 седмица ,дърпали повечко.

Стискам палчета,на всички момичета,които днес са на преглед.

Слави,навън е ад.Нали не чистиш,че се сетих за теб

Кералче,радвам се,че си прекарала страхотно и си се разсеяла

Краси,Дюн ,събуждам се с мисълта за вас.Дали имаме новини

Мото Hug

Мила,днес май беше на преглед и тя

Поздрави на всички HugПосле пак ще се чуем,че чакам колежки да ми дойдат на гости към обяд.

# 63
  • Варна
Здравейте милички  Hug

бях на преглед и се завърнах с добри новини  Grinning  Правихме ФМ, гледаха ми шийката с вагинален, че и със спекулум ме прегледаха за секрета Simple Smile днес бях с пълна програма Simple Smile

Бебето е много добре, отговаря си на седмиците, 330 гр. и има голяма и кръгла глава  Laughing  по глава и коремче е 1 седмица напред Simple Smile))))  Накрая на прегледа отвори една голяма уста да се прозее Simple Smile  Видяхме  му и топките, но за тяхната големина не сме коментирали  Naughty

Шийката ми е 4 cм и каналът е затворен newsm44 Даже ще намалим магнезия и ако нямам контракции ще го спирам.

И  на мен ще ми правят теста, за който Мото пише, но към 24 г.с. и според резултата ще действаме.

Изписаха ми и Гинопреварил 3 пъти.  Също ми препоръча да пия Омега 3 последния триместър и докато кърмя.

Отчетох се Simple Smile

Чакаме и другите мами с добри новини Simple Smile

Диди  - жалко за негативните емоции,  то верно има много напечени хора...  

Краси - бебо проявява характер Simple Smile Още малко търпение Simple Smile

За всички много  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 12:06 от Miilla

# 64
  • Варна
Mila, супер новини са това!  newsm44 Браво на вас с малкия мишок!  bouquet Щом и топките е показал вече - ехеееее, всичко е 6! Hug  Предполагам шийката е 4 см - пак шампионски резултат! Това е повече от добре! Като виждаме , че от лежането има резултат и някак си по-лесно минава.  Hug

# 65
Miilla, браво на малкия мишок и поздравления за дължината на шийката  Hug
Алексче, дано резултатите да са добри, мен това ме чака в петък.
Кокетка, Светле, аз съм по същия начин, получавам адското сърцебиене когато ходя на лекар, но странносто е че на жк-то кръвното ми винаги е 100/60. Дано си се запази такова. Иначе от няколко дни забелязвам че едва си пъхам краката в най-широките си чехли, забелязвам леки оттоци, не е ли рано за тях.

# 66
Мото, радвам се, че вече си по - спокойна  Hug Всичко ще е наред. Док наистина подхожда изключително отговорно. Много ми е приятно като знам, че има такива специалисти  Simple Smile

Алекс, Мила, браво, момичета  Party Само така да продължавате с добрите новини  Hug Стискам палци резултатите от изследванията да са добри  Praynig

Керал, то сърцебиенето може да е от ниското кръвно  Wink Аз винаги си мисля, че ми е високо кръвното като имам сърцебиене, но не е така - даже е по - ниско в тези случаи.
Да ти кажа - сутрин се събуждам в нормално състояние - не си усещам краката тежки, ходилата изглеждат както винаги, пръстите на ръцете не са ми подути, обаче от обяд се почва едно леко подуване и вечерта вече се усещам тежка и скована. Даже вчера сутринта се мерих и бях 77 кг, а вечерта - 78.6  #Crazy Естествено, доста се шашнах. Тази сутрин обаче пак съм 77. Явно през деня задържам вода, знам ли  newsm78 Иначе изследванията са ми добри и нямам други оплаквания.

Ох, момичета, мен ме е обзела някаква страхотна паника - имам чувството, че ей сега ще дойде моментът да раждам, а аз нямам нищо приготвено - нито багаж, нито за бебока пеленки и други принадлежности, нито знам дали ще ми дадат да раждам нормално, нито с доктора сме говорили нещо конкретно, нито нищо. Толкова ми е притеснено и напрегнато, все за това мисля. После започват и терзанията как ще се справим  Tired

# 67
  • Варна
Q-T Hug  сега си редактирах поста Simple Smile))  от толкова радост съм объркала мерните единици  Laughing  Определено лежането дава резултати Simple Smile)

Кокетче - недей така, напрежението и хормоните си казват думата, а пък и къде си се забързала да раждаш, има още поне месец  Hug

# 68
Здравейте момичета,
да се запиша и аз, бях на разходка с дребния, но се изморихме и той вече си легна, а аз дойдох, обичам тази част на деня, когато мога да изчета на спокойствие написаното дотук, че иначе отгоре отгоре.
Мото, познавам лично всички лекари, наистина както казва Кокетка, са страхотни специалисти, а Колева следи точно рисковите в Токуда, така че споко:)))
Кокетке, закъде си се разбързала? Няма да раждаш скоро, всичко ще е наред, вярвам в това Hug
Момичета, аз пък искам да ходя на док, и на ЖК, като чакам да ми дойде часът и се побърквам, и кръвното ми винаги е ниско, то май при мен от притеснение се понижава, нз Sad

# 69
Здравейте! Хайде и аз да се отчета- сутринта на записа никаква контракция Sick слизам и качвам по 5ет стълби в болницата, снова из коридорите..... Една д-рка вика сутринта на визитация -ще преносиш с толкова лекарства за задържане! То от стискане на кълки, май ще има накрая система с окситоцин Joy

# 70
Привет милички!

Краси, ми да те пуснат да си ходиш, пък се върни да раждаш след 2 седмици мила, то така става май Laughing Heart Eyes Стискам палци!

Алекс, Мила, страхотни новини при вас момичета, много, много се радвам! Grinning

Мото, моите адмирации за твоя док. и за изследването за фибронектина, много е отговорен и много си разбира от работата, аз съм спокойна, че и ти и Хари сте в добри ръце!

Аз съм си тук, вчера стегнах куфара за болницата, е има да се добавят 10на неща, но може и в последствие Laughing Благодаря ви за позитивната енергия, която черпя оттук.

За прегледите, онзи ден на последния пак се притеснявах и ме обливаха топло-студени вълни. Ма пък и аз изобщо не си обичам лекарката. Търпях е за втори път, защото е изкл. специалист с опит и страхотно оборудване. Ама чисто човешките отношения доста и куцат, карай Twisted Evil

Всичко изчетох, ма концентрацията пак ми е трудна, ще пиша по-късно пак.

Целувки и хубав ден на всички!
  bouquet

# 71
Айде пак да се запиша  Laughing
Мила,браво мамче,щом малкия мъж е показал топчетата и расте напред е прекрасно HugА и с тая шийка жива и здрава всичко е под контрол Peace
Алекс,браво и на теб сега чакаме и резултата от изследването и да си спокойна и ти .
Кокетка, въпроса относно паричките за Хранов.Ами не знам дали са 900 лв,но нали така се говори.А и аз не знам,той ли ще си избере екипа,на него ли ще ги давам newsm78.Мен ако питаш ми се иска да ми каже колко пари иска той на ръка.Че от толкова нерви мразя тая здравна система.Когато трябва да ти даде-нищо ,обаче когато трябва да ти вземе-веднага ти вадят фактурата.Е за това искам да ги дам лично на него.Колкото каже -толкова Peace
Краси,спокойно маме,ще се появи малкия потайник Grinning
Гушкам ви всички Hug
Чакаме Q-T  и Светли с добри новини  Peace

# 72
Краси, толкова пазене от преждевременно раждане и накрая да не можеш да родиш - ей това се казва ирония  Laughing
Дано да си тръгне спонтанно раждането  Praynig

Дюн, усещам те, че си в предстартова треска  Crazy Още малко остана  Hug

Мила, Силвъргрийн, не че съм се разбързала  Laughing Просто имам чувството, че времето минава много бързо, а съвсем не съм подготвена  Rolling Eyes

Диде, ясно  Peace Ще ти пиша на лични по този въпрос да не разводняваме темата.

И последно - сега се заврях във ФБ групата. От вчера има ново попълнение с доста странни идеи и предложения  Laughing Видях, че и Дидка е забелязала  Laughing

# 73
  • Бургас
Здравейте,сладурани и от мен.

Първо да поздравя и аз Милла и Алекс!

Милла,страхотна шийки,браво.Топките на младежа не ги мисли,ние тук състезание по големи топки направихте.Звучиш спокойно и това е най-важното.

Алексче,радвам се и за теб,че нямаш контракции.Относно раждането въпреки,че не съм от Варна,те съветвам за АГ.Сестра ми 2 месеца лежа в МД ,когато имаше кръвоизлив и инфекция,но като трябваше да извадят малката я преместиха в АГ,защото бяхя категорични всички лекари,че за дете родена в края на 29 гс ,неонатологичното отделение е решаващо.Тогава д-р Черноокова обясни,че транспортирането на новородено е много по-опасно от това на майката.Казвам всичко това без да искам да ви плаша,а защото ви чувствам много близки и говоря така,все едно съветвам сестра си.Знам,че условията в АГ не са като в тези в МД,но в последния даже няма дежурен педиатър през нощта.Ако станело нещо,щели да го извикат,акушерките били обучени и ред подобни глупости.
Знаете,че понякога и минутите са важни.Когато вадеха племенницата ми ,екипът неонатолози буквално са чакали над главата на гинеколожката и веднага са грабнали бебето.
Пак моля да ме извините,ако ви плаша,няма да го напиша това на чужд човек или такъв,който ми е безразличен.

Кокетче,ти бой ще ядеш,да знаеш.Не съм шамарила адвокат ама сигурно ще е голям кеф.Не се притеснявай,ако те тресе нервата,вземи си приготви една чанта,но ще има да улежава у вас.Още време има за момчето,не го шашкай това дете.Ти явно искаш да си винаги подготвена ,да имаш решение веднага,абе организиран човек си.Затова се шашкаш,но недей.Споко!

Керал,браво мацка! Вчера като заваска навън за тебе си мислех,дали не си на открито.Радвам се ,че си изкарала добре.

Дюн,стискам палци! Такива лекари знаеш има и в БГ,но нали си върши работата.Приятелки имаш тук,на нея не и обръщай внимание,важното е да те следи и да си добре.

Краси,обидено ти е детето.Сигурно си мисли,че майка му не знае какво иска.Ту вътре ,после хайде навън.Не остана и ние продължаваме да ти стискаме палчета.

Аз да се оплача от мояга по ЖК.Вчера не ви казах,но Беба на мърдаше,после и през нощта и днес сутринта.Отидах на ЖК главно за болничния,но я помолих да ме види,дето не шава.Половин час не можа да чуе тоновете с онова допотопно нещо като писалка,после взе да разсъждава на глас,защо не ги чува ,какво ставало с това бебе.Като имате предвид,че се въртях като шмиргел цяла нощ от притеснение направо откачих.Включи ехото и то допотопно да види бебето и му видяхме сърцето да бие,но бебето наистина лежеше и не шава.Питах я защо ,има ли причина да е по-вяла.Отговори "Не знам,може да я мързи".Записах си веднага час в 5ч.при истински лекар с хубав видеозон да види водите,пъпната връв,доплер.Така че ,мили мои ,имам нужда от палчета

Чао за сега!

# 74
  • Sofia
Абе, Кокетче, Диде, тези вашите дружки по термин много интересни ще да дойдат..., голямо разнообразие ...

Браво на Мила и Алекс!  smile3501

Слави, много силно стиснати палчета.  fingerscrossed fingerscrossed Веднага да пишеш, като се върнеш от прегледа, че и ние ще чакаме.

Кокетче, аз все си викам, че е време да си приготвя вече чантата за болницата, защото доки нали ми е казал, че при мене се очаква преждевременно раждане, все пак при всичките ми одисеи с тази бременност, но само си го викам, не го правя и продължавам да си се мотая. Чудя се дали това е от инат да стискам до когато трябва или подсъзнателно се успокоявам, че беба няма да тръгне по-рано, защото така ми се иска. Ама ей на, пак не си оправям чантата...

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 14:16 от Hariela

Общи условия

Активация на акаунт