Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - четвърта част

• 20 953
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Хари, голяма забава ми е тоя ФБ понякога Laughing

Славче, милата, много притеснения са ти се насъбрали  Hug Стискам палци всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig Може да се е обърнала и да й е неудобно да шава или пък да й е топло, но доки ще каже най - добре. Дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig Praynig

Иначе да - организиран човек съм, до степен на педантичност и много ми пречи в ситуации, които не мога да контролирам  Tired

А пък тази от ЖК е все едно моята - и тя едни такива умни ги ръси  #2gunfire

П.П. Хариелка, да ти кажа и аз съм като теб - от две седмици насам се каня да си направя списък с необходимите неща и да си ги набавя, след което да си приготвя чантата. Обаче си оставам само с каненето и се чудя дали усещам, че още има време или просто си се мотая  Thinking Успокоявам се, че с чанта, без чанта - няма да ме върнат  Laughing

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 14:21 от Koketka_majoretka

# 76
  • Варна
Славче - палчета  Hug  Тази твоята лекарка ме уби.  Вярвам, че нищо и няма на беба, но ти си достатъчно напред с бременността, за да не се обясняват нещата с "мързи я".... уффф Sad   И при  мен веднъж като беше обърнатос гръбче и не мърдаше - много трудно му хванаха тоновете , а после на ехото - си спеше, 40 минути не мръдна (тогава пак бях на ФМ).

Dune   -  Hug  беше писала, че не си фен на секциото без мед. показания.  Аз също съм си наумила, че искам да раждам нормално.  Ти с епидурална ли роди първия път? Мислих си тези дни, като стигна дотам ще ги разпитвам, но ми е интересно колко време след това се размърдваш и трябва ли да се изчака преди да се пробваш да кърмиш  newsm78 

Вижте какво открих,  може и да сте ги ползвали Simple Smile  http://natalia-bg.com/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB … D0%BD%D0%B8.shtml

# 77
Славе, всичко е наред миличка, чакаме хубави новини довечера след прегледа. Нормално е да се шашкаме така всеки път, аз съм по същия начин, вече няколко пъти съм бягала на лекар да видим какво става. Чакам с нетърпение да ни кажеш, че бебока и ти сте ок  Hug Hug Hug

# 78
Ей ме пак,

Слави, много стиснати палци от мен, сигурна съм, че всичко ще е наред и бебинка си е екстра!

Хари, рано ти е за багаж мила, по-рано от след месец не ти трябва да стягаш, пък съм сигурна, че докат реално ти стане нужна  чантата ще минат поне още 2 месеца, най-малко! Heart Eyes

Нещата за болницата никак не са малко, аз никога не мога да ги вместя всички наведнъж, все се налага нещо от второстепенна важност да се донася следварително Laughing та Кокетче метни някоя нощница и нещо друго, да ти е спокойно, че си отпочнала събирането Wink

Милла, да с епидурална родих първия път, сега пак така се надявам Mr. Green Ами размърдваш се веднага, аз веднага като родих се преместих сама от леглото в родилна зала на другото. Мърдаш си и по време на действието и, това е идеята, че не приспива мускули и т.н, а си си напълно съзнателна в движенията. За кърменето, защо да се чака? Веднага след раждането ти слагат бебока на гърда, няма проблем Hug Кажи, ако нещо друго те интересува, епидуралната упойка ми е любима тема, фен съм голям, ако не сте забелязали до сега Crazy

Качила съм една снимка в албума, да ме видите като дирижабъл, преди да се обебя Wink

# 79
Кокетка,извинявай ама само малоумия чета тия дни  Mr. GreenПонеже съм клюкарка ето и въпросния пост  Laughing  hahahaЦитат  Имате ли странни вкусови предпочитания?
Аз например искам да хапвам пръст, цимент или всякакви финни прахове - баластри от строежи, или от стени. Много хубаво ми мирише в мазето или в по-старите сгради:)))
Купих си хума за вътрешна употреба и си пийвам с удоволствие вода с хума:)))
 Аз я попитах майтап ли е Отговор на авторката hahahaАбсолютно сериозно е:) Като дете си събирах прах от люлките пред нас и си го хапвах на малки порции - но хванах глисти:))
Още един отговор Имам една добавка протеини от конопено семе в кутия - те също много ми харесват по същия начин... В Африка имало червена глина, която може да се яде - леко им завиждам на бременните - които могат да си хапват от нея.
И последно от същата авторка:ще наблегна на витамините и на балансираното хранене:) - отивам да работя, засега момичета ви казвам довиждане - може да разчитате на моя скромен опит - с удоволствие ще помагам -кърмене, хранене, гледане на деца ( на 6г. имам син и на2 г. дъщеря)

Ох  Mr. Green мисля да се възползвам от ОПИТА на тази дама  #Crazy hahaha
Това е нашата скромна ФБ групичка.Ще ви държа в течение hahaha hahaha

Слави,много палчета миличка Peace Peace Peace

# 80
Дюн,ще ме прощаваш ама ни излъга Mr. Green Изобщо не си дебела,я какви тънки крачета и ръчички си извадила LaughingМного си си добре PeaceИма още да дебелееш  Laughing

# 81
Дюн,ще ме прощаваш ама ни излъга Mr. Green Изобщо не си дебела,я какви тънки крачета и ръчички си извадила LaughingМного си си добре PeaceИма още да дебелееш  Laughing

Диди, то не остана за кога да дебелея, я съм си поносила корема още седмица, я не... Да видим  Laughing

# 82
  • Варна
Dune - супер изглеждаш   bouquet  и мерси за инфото, октомври - ноември може да ти дръпна още един разпит, като ми изникнат и други въпроси.  Никой друг не познавам, който да е раждал с епидурална..от тези родили в клиники, които я предлагат - или са били без упойка,или секцио.  Бях решила, че те обездвижва от кръста надолу и това доста ме смущаваше.  Сега си давам сметка, че е нелогично, но мозъчко се е смалил Simple Smile  простено ми е Simple Smile))

Диди - трябва да събирате "бисери" от ФБ групата ви Simple Smile) изглежда да има доста материал  Simple Smile)))

Заза  - много ми е приятно, че се включваш  Hug  Когато ми стане криво гледам снимки на Иво и му се радвам  Hug Hug Hug

# 83
Дюн, пу-пу, много си хубава  Hug

Мила, аз доколкото знам спиналната упойка обездвижва от кръста надолу, а пък епидуралната само притъпява усещането за болка. Затова спиналната я използват при секциото, а епидуралната - при естественото раждане.
За епидуралната съм чела, че ако не е дозирана правилно, може да притъпи и усещанията за контракции, което да доведе до неефективно напъване, а оттам епизотомии, вакууми и прочие гадости. Та, ако се ражда с епидурална упойка, е добре и анастезиолога да се проучи.
Иначе и Дюн е казала - не оказва влияние на кърменето.
Аз още не знам как ще раждам, но ако е естествено и не мога да понеса болката, мисля да си поискам упойка  Blush

# 84
Здравейте момичета,
първо да честитя на  Мила  и  Алекс  за страхотните новини от прегледа   Hug
Кокетка    не се напраягай много,ще се справиш със списъка   Simple Smile
Краси  продължавам да стискам палци.
Дюн  изглеждаш страхотно   Simple Smile
Заза  направо незнам как си издържала 8 месеца с повръщане.Не че и аз няма да издържа,ама е наистина ужасно   Sad
Аз да ви се оплача,от вчера съм много зле,май е от едно кисело мляко,което ядох по предната вечер.Днес  ходих до моята АГ,имах ниско кръвно,но бебчо е наред,урината също.Сега ям само чай и сухари,и ако до утре не се оправя трябва пак на лекар.Все още ми е много зле,не мога да стана,извиках сестра ми у нас да гледа малката,тя живее от скоро тук,но е на 50–60 км от мен.
Едва пиша,ако пропуснах някой    Hug   Hug   Hug
Лека вечер на всички

# 85
  • Бургас
Мименце,дръж се! Добре,че поне сетра ти живее наблизо.

Аз се върнах от лекар.Според нея няма причина за тревога.Всичко е в норма,храни се добре,плацентата и водите са супер.Станала е 1950гр.Но наистина не се движеше много даже и при прегледа.Сега вече може да се каже ,че я мързи,след като сме елиминирали гадните варианти за безпокойство.Иначе не може на прима виста диагноза мързел.Аз поне така разбирам медицината.Дудата от напречно се е завъртяла седалищно,но има време.

Дюнче,Къде го видя този дирижабъл,клечка с клечка такава? Супер си за мама дето всеки момент ще ражда.Ох,само здраве да е! Като бабите и аз пу,пу,пу!

Диди,ти пак във ФБ.Големи кукувици са там.Кажи на тази мацка,че тук на морето пясък имаме колкото иска.Може наистина да му се яде на детето.

Накрая да ви се похваля.Като се успокоих,влязох в един магазин за дрехи за нормални хора и си купих страхотен комплект пола и блузка.Продавачката изпадна в ужас да не би да ги пробвам,защото аз грабнах размер като все  едно не съм бременна.Жената реши,че ще ги развлача,но я успокоих,че ги купувам без проба за изписването и тя светна направо.Сега си ги сложих в гардеробчето и не мога да им се нарадвам.

Днес не съм чистила,че вчера малко се поуплаших,но няма да казвам защо,че ще ми се карате.Чао за сега.Дано да видя вече на майсторите гърбовете и да излезем с мъжа ми.
Целувки на всички!

# 86
Здравейте!!!
Краси с теб сме мила... HugОще мъничко и ще гушкаш малкото съкровище....
Керал хич да не ти пука кои как щял да озлобее...Гледаш ти и бебо да сте добре... HugАз защо си мисля че в 12-14 седмица се правят някакви изследвания по ЗК и тогава се изследва токсоплазмозата...Или при мен беше само така... newsm78
Алекс това са хубави новини мила...А колкото до желязото няма да ти навреди,по добре да си спокоина Hug
Мила  smile3501 все с такива хубави новини да се връщаш от прегледите Hug
Кокетка недеи бърза за багажа...има време, аи тои бързо се стяга...пък и без багаж едва ли ще те върнат
Дюн спокоино мила...още малко остана до срещата ти с бебо...Всичко ще бъде наред...Стискам силно палчета Hug
Слави това наистина е ужасно отношение от страна на док...Хаиде чакаме те да се отчетеш с хубави новини Praynig
Мале Диди къде ги четеш тези работи?????това момиче май нещо newsm78все съм чувала за странни неща особенно по време на бременност,ама това направо ме уби...
Сега и аз да се оплача малко..От вчера Иво много плаче,почти не спи,а ако заспи се стряска много и сам се буди...Изкарах кошмарен ден и нощ,а и тои миличкия...И днес сутринта се грабнах и на село при една баба да му прибае против уроки...Незнам колко деиства,ама малчо днес спи(пу-пу)...пак се се стряска,но определено не както вчера...Незнам дали да вярвам на такива неща...Има червено конче със синьо мънисто на крачето(беше на ръката но педиатъра ни се скара че бил малък за нещо на ръката),като се прибирам от разходка му мия 3 пъти очичките с вода и маи пак го урочасват...Ами то нормално,всеки му се радва,ама хаиванчето се мъчи после...
Ако някоя от вас знае какво мога да направя по въпроса...четах из нета за много неща ама мъжа ми смята че си въобразявам и не ми дава да прилагам прочетеното...

# 87
Слави маи сме писали заедно...Браво з ахубавите новини..Маи наистина и бебчетата дори и в корема в тези жеги ги помързява...И стига с това чистене Naughty

# 88
Слави,браво на малката Дундичка  LaughingНека си  мързелува,тя нали има работна майка -чистница NaughtyАма ти вярно си за бой.Престани с това чистене,ето детето ти казва спри да чистиш дай да мързелуваме Grinning
Ох Зази,то и аз не вярвам уж в тия работи ама ,ако дойде човек вкъщи, в който много се съмнявам после пръскам със светена вода в апартамента и си мия лицето.Ти, ако искаш му вземи на малчо водичка и си му измивай личицето,няма да му навредиш Peace
Срам не срам едно време свеки като идваше след нея винаги ръсех със светена вода ,тая има гадни зелени злобни очи ,как да не поръсвам. Embarassed

# 89
Заза  аз мия 3 пъти очичките на малката всеки път като се приберем отвън

Общи условия

Активация на акаунт