"Какво си търсите? С нещо да помогна?"

• 22 162
  • 469
  •   1
Отговори
# 450
 В магазините на Ула Попкен има дрехи за пълни жени. Иначе и в големите вериги магазини има всичко, и то без досадни продавачки. Пазарувай от големи магазини, а не от малките квартални, така ще си по-доволна  Peace

# 451
 Peace В магазините за пълни хора (тип ХХХ(н-пъти)Л) дрехите май наистина са за едри дами, за С-я не знам, но в Пловдив примерно съм виждала по витрините за доста големи хора...в един момент се оказва, че такива, които сме някъде на границата м/у нормалните  Mr. Green и дебеланките никъде нищо свЕстно не могат да си намерят  Crossing Arms
така, че Alleisha, както писах и преди да живее интернет пазаруването и чуждите сайтове, където има номера за хора от 40 и 140 кг, че сигурно и нагоре.  Peace

Rolling Eyes и мен ме учуди това за бакшишите, вероятно защото скоро не съм обикаляла прекалено мн по магазините...

# 452
Ами бакшиша не е задължителен никъде-нито в ресторанта,нито в магазина,нито в таксито,нито другаде.Той е по желание единствено и само на клиента.А липсата на бакшиш не е повод клиентът да не бъде обслужен добре.Понякога един добронамерен и точен клиент ми дава с присъствието си много повече приятни емоции,отколкото ако получа бакшиш ей така,щото човека си е свикнал да оставя например.

# 453
 Мисля си обаче, че това с бакшишите не е съвсем вярно. Никога не съм чувала или виждала който и да било познат или случаен човек да остави бакшиш на продавачка в магазин.

# 454
Ами на мен понякога ми оставят.В повечето случаи стотинки до кръгла сума,ни е имало и по-големи бакшиши по празниците.

# 455
 Joy Прочетох заглавието и два три поста Simple Smile
Аз без бой си признавам че съм от другата страна  Sunglasses
Имаме малък магазин за обувки и моят мъж ме е предупредил да не казвам на клиентите фразата "Какво  си търсите? С нещо да помогна?". Кажа ли го това, мигом се обръщат и си тръгват  Laughing
Няколок пъти съм пробвала и това наистина е така  Peace

# 456
Извинявам се ако по-напред в темата сте писали по моя въпрос, но просто нямам време да чета!
Съвсем конкретно - ще ставам кума и имам нужда от рокля за случая. Днес пътувам за София и ме интересуват магазини, бутици, адреси, като сумата, която мога да отделя е до 500лв.
Не ми давайте имената на моловете, там вече съм си набелязала магазини. Но ако знаете за някои малки бутичета из София с интересни рокли, ще съм много благодарна да споделите!
Благодаря предварително!

# 457
Разгледай страницата на Replika във фейса.Там ще видиш моделите.Магазина е на Витошка,до Южния парк.

# 458
  • I want it all and I want it now.
Скоро и мен ме посрещнаха с тази реплика "Какво  си търсите? С нещо да помогна?". В един магазин за обувки. Умрях от смях, като се сетих за темата тука. hahaha Бях единствен клиент. Продавачките си говореха. Явно са искали да ме разкарат. hahaha

# 459
Влизайки в магазин за обувки миналата седмица продавачката ме пита: " Какво си търсите? С нещо да помогна", аз отговарям: "Обувки", продавачката: " ми има, разгледайте"   Joy Joy Joy

Ми то оставаше и да няма обувки в магазина за обувки hahaha hahaha hahaha

# 460
Е, другият път, като ви посрещнат с тази реплика отговорете примерно: Мъж (сериозно казано и секунда пауза след това), ама на път минах да си купя едни обувки, че да му направя по впечатление, нещо да предложите  Mr. Green 
п.п. по възможност бъдете без вашия в магазина Wink

иии чак ме карате сега да тръгна ей така по магазините да видя какво ще ме питат  Grinning

# 461
Откакто чета темата,като влезне клиент и чак се шашкам от кой тип ще е-от тези,които са недоволни като си предложиш услугите,или от тези,които са недоволни като не им обърнеш внимание.За щастие повечето клиенти с които общувам са много готини Simple Smile

# 462
  • В Космоса
Откакто чета темата,като влезне клиент и чак се шашкам от кой тип ще е-от тези,които са недоволни като си предложиш услугите,или от тези,които са недоволни като не им обърнеш внимание.За щастие повечето клиенти с които общувам са много готини Simple Smile
Готини ще рече от първите или от вторите?

# 463
Е,не така де Simple Smile Добронамерени са хората,приветливи,...Рядко са от онези,които се дразнят от всичко и всеки.

# 464
  • Linz
Мисля си обаче, че това с бакшишите не е съвсем вярно. Никога не съм чувала или виждала който и да било познат или случаен човек да остави бакшиш на продавачка в магазин.
Това, че ти не си чувала не означава, че го няма. Всеки доволен клиент ако реши може да остави бакшиш на когото поиска, въпрос на желание е.

Общи условия

Активация на акаунт